Порушення Шаріату оманою «Новий світопорядок»

Статті
Друкарня

Хтось вважає, що сьогодні світом править «новий світовий порядок», який піклується про «права людини» і представляє собою найсучаснішу систему на верхівці економічного і технологічного прогресу, приязну до усіх і працюючу над рішенням усіх людських проблем на глобальному і міжнародну рівнях.

Спостерігаючи, як одні і ті ж заклади, асоціації,сили і навіть міністерства по охороні здоров’я і просвіті «злагоджено» працюють по єдиній схемі в усіх країнах світу, складається враження, що новому світопорядку підкоряються усі країни і правлячі режими. Проте шукач правди на основі ісламської акиди і політичної свідомості, який розглядає поточні політичні події під призмою законів Шаріату і розуміє реальне положення даного світопорядку і те, в якому стані повинно бути людство та Ісламська Умма, бачить «новий світопорядок» далеко не таким — ця злочинна система веде війну проти усього людства у цілому, і мусульман — зокрема, і по суті, вона загнала світ у найгірший стан за усю його історію.

«Світовий порядок» нав’язаний планеті військовою силою. Ця система монополізує світову економіку, примушує її взаємодіяти з доларом, зобов’язує скрізь застосовувати капіталістичний устрій,невдалий у відношенні турботи про людей і забезпеченні їх основних потреб. Такі обставини в Шаріаті відомі як «епоха тиранії» (جَبْرِيَّة— «період правління зла і насильства»), і саме ним насправді є колоніальний світський капіталістичний устрій. Людство за усю свою історію іще не скочувалось так низько до дна з такими темпами, як за останні сто років.

Даний світопорядок відучив людей глибоко міркувати, нав’язав зверхній погляд на усе і за допомогою корумпованих ЗМІ поширив провальну західну культуру. Він бажає, щоб мусульмани переймали його ідеї, віддалялись від Ісламу і не сприймали Іслам як акиду і всеохоплюючу систему для життя, в основі якої лежить озаряюче мислення, а не зверхній погляд, виключно на якому тримається нинішній невдалий устрій. Очевидна величезна різниця між тим, що представляла собою людина у часи ісламського правління, і тим, за що її тримають зараз, в «епоху тиранії» лицемірного світського капіталізму, який приховує своє нутро.

يُخَادِعُونَ اللَّهَ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَمَا يَخْدَعُونَ إِلَّا أَنْفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُونَ ٩فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزَادَهُمُ اللَّهُ مَرَضًا ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ ١٠وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِي الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ ١١أَلَا إِنَّهُمْ هُمُ الْمُفْسِدُونَ وَلَٰكِنْ لَا يَشْعُرُونَ

«Вони намагаються обманути Аллаха і віруючих, але обманюють тільки самих себе і не усвідомлюють цього. Їх серця уражені недугою. Нехай підсилить Аллах їх недугу!Їм уготовані болісні страждання за те, що вони брехали. Коли їм говорять: «Не поширюйте нечестя на землі!» — вони відповідають: «Тільки ми і встановлюємо порядок». Воістину, саме вони поширюють нечестя, але вони не усвідомлюють цього»(2:9–12).

Те, що відоме як «новий світовий порядок», на чолі якого стоять Америка і Європа (Великобританія і Франція) і поруч — такі країни, як Китай і Росія, насправді далеко не новий, а усе той же старий лицемірний устрій з часів гнітючої західної колоніальної епохи. Вони не вагаючись ведуть кровопролитні війни по усьому світу заради своїх інтересів так само, як їх пращури у минулому вели криваві хрестові походи, поневолювали народи і губили пашні і приплід заради захоплення земель.

Сьогодні вони колонізували країни, захопили стратегічні центри за допомогою військових баз, нав’язали зрадницькі міжнародні договори і тим самим вимусили людство обслуговувати їх інтереси і ненажерливу жадібність, а також догоджувати їх неадекватним бажанням. Вони морально і фізично виснажили людей, схилили їх перед «білою людиною». «Біла людина» — це ядро їх колоніалізму, який, по суті, у прямому змісті слова расистський; він вклав у розуми колонізованих народів концепцію «верховенства білої раси». Це очевидно із заяв американських президентів.

Услід за завершенням Другої світової війни президент Рузвельт сказав: «Тепер світ повинен бути американізований»; у 1961 році Кеннеді висловився про те, що «мета існування Сполучених Штатів полягає у головуванні над світом»; у 1963 році Ніксон сказав, що американські цінності необхідно «експортувати»: «Ми не повинні ані перед ким просити пробачення», — заявив він. «США повинні грати провідну роль у просуненні політики, скерованої на створення справедливого і стабільного міжнародного порядку», — заявив Картер у 1976 році. Недивно, що вони називають себе «наддержава» і «країнами першого світу»!

По сей день ми бачимо мусульман, зачарованих невірним Заходом, вимагаючих «демократичних перетворень» і застосування світського громадянського правління. Вони вважають, що тим самим їх пустять у ряди «цивілізованих і розвинутих» країн, таких як Америка і країни Європи, хоча останні є найгіршим прикладом у світі по рівню проституції, поширення наркотиків, алкоголізму, безладного статевого життя, насильства, тероризму і гомосексуалізму. Вони демонструють найжахливіші приклади сміхотворного «виборчого фарсу», глобальної економічної і соціальної кризи, а також недоступної медицини, при цьому називають країни зачарованих Заходом мусульман країнами «третього світу» що «розвиваються», підкореними і розграбованими колонізаторами і не маючими власної думки.

«Новий світопорядок» хизується брехливими свободами, правами на самовизначення, тримається на основі відокремлення релігії від життя і спеціалізується у війні проти релігій, особливо проти Ісламу. Його турбує тільки матеріальний інтерес; він дивиться на вчинки, а правителі чи «хазяї» ставляться до людей, не надаючи їм ніякої поваги, прав, моралі.

Навпаки, нинішня система штовхає людей до невір’я, аморальності, занепаду, расизму, щоб вони жили по-справжньому, «як білі люди», цілком в егоїзмі і аморальності, повністю погрузнувши у болоті розумового занепаду і ненависті по відношенню до людей і до Аллаху.

Проте доктрина, побудована на тотальній людський вседозволеності, ніколи не буде успішною! Практична реалізація такої доктрини зводиться до регулюванню життя людей та оцінці їх справ на основі матеріального інтересу. Отож, людей повсюдно огортає корупція, розпуста, грабування багатств, залитих кров’ю бідних, підрив людської природи, а людей охоплює ідея про те, що людині не треба жити згідно до того, що роз’яснив їм Аллах в Ісламі. Для капіталіста життя, честь і майно людини не варті і копійки, якщо вона не відноситься до «білої касти» світових правителів і магнатів. Так бачать це країни, які підтримують «світовий порядок».

Вони поширюють свою безбожну доктрину, колонізуючи інших, малюють кордони згідно власній вигоді, розпалюють в них громадянські війни для того,щоб відволікти людей від діяльності, скерованої на змінення гнітючого положення; люди ж неодмінно при першій можливості спробують скинути західний режим, який приніс виключно куфр, зубожіння,невігластво, хвороби і усе, що заборонено Аллахом, — режим, який об’явив ворогів Аллаха і Його Посланця ﷺ друзями мусульман. Спробуйте назвати хоча б одну наддержаву, яка не розв’язала масштабну війну, не окупувала землі, не нав’язала народам згубні пакти для грабування їх багатств. Ось і усі зовнішня політика, як у минулому, так і зараз.

«Новий колоніальний світопорядок» поклоняється пристрастям і перетворює людину на робота для виконання диявольських задач. Він усіляко намагається віддалити Шаріат Господа світів від правління, не допустити появи Халіфа Умми, якому вона дасть байат і підкориться його ісламському правлінню. Це — явний виклик Творцю, Аззава Джаль, Який зобов’язав людину суворо дотримуватись законів Шаріату, бути рабом виключно Аллаха, а також Який дарував людині свободу від рабства перед рабами.

По суті, так живе 99% населення світу,однаково, на сході чи на заході нашої планети. Що стосується решти 1% населення, яке живе у розкоші та у палацах, коїть гніт і репресії, а також захоплює чуже багатство, то ці правителі, які правлять світом не тим, що ниспослав Аллах. Вони — гірші вороги людства, вони відібрали право на життя у решти інших і дозволяють собі знищувати усіх, хто не бажає поклонятись їх новому глобалізованому устрою, що знаходиться під контролем одного світового уряду, який одноосібно очолює Америка. Єдиний Міжнародний валютний фонд, Міжнародний банк, єдині хартії і договори, єдина Радбез ООН несуть один західний імперіалістичний колоніалізм, який підкоряє своїм законам і конституціям усі правлячі режими, які раболіпствують перед Заходом, і контролює їх рішення.

Захід докладає усіх зусиль, щоб нав’язати цей світопорядок і запобігти відродженню Ісламської Держави, що ввергає їх у жах. Вони знають, що у Ісламу є держава, і окрім неї ніщо не здатне покласти край їх ветхій системі, через яку людство втратило чинники свого інтелектуального відродження і вже не надає ніякого значення і необхідності дотримуватись високих людських цінностей. Ці цінності відродяться тільки шляхом застосування мудрих і справедливих божественних законів і устрою життя згідно з ісламським образом життя, який несе спокій, шанує людину і людський розум, щоб люди знов набули гідність і стали взірцем для нових поколінь сильних правильних особистостей, які прийдуть до успіху в усіх областях: в економіці, освіті, науці, технологіях і медицині.

Так обстояли справи у золоту епоху Ісламського Халіфату, коли західні країни преклоняли коліна і підкорялись справедливому правлінню Ісламу, яке піклувались про людей, збагачувало і звеличувало їх за допомогою запровадження релігії Аллаха в усіх сферах життя. Знайти прожиток і не впасти у зубожіння не було головною задачею людей; пшениця та інші товари першої необхідності завжди були доступні людям, а ліки і природні багатства не продавались по надзвичайним цінам. Люди жили щасливо в Ісламській Державі, яка поширювала світло і правила людством на основі «Ля іляхаілляЛлах,Мухаммад расулюллах».

Праведний Халіфат за методом пророцтва несе ісламський заклик усьому світу. Правителі в ньому взаємодіють з підданими (мусульманами і немусульманами) за допомогою божественних законів. В основі правління лежать набожність, справедливість, чесність, прозорість, страх перед Господом і Сунна Посланця Аллаха ﷺ. Вчинки тут оцінюються по критерію харам і халяль, а не на основі матеріального інтересу, що робить Ісламську Державу країною безмежної турботи і милосердя, де люди, тварини і птахи живуть у безпеці. Що стосується серцевини нинішньої системи правління невірних держав, то вона править вогнем і мечем, несе смерті і кровопролиття, лиха і розруху. В суті ж системи правління Праведного Халіфату лежить те, що ниспослав Аллах, це держава милосердя, світла, матеріального і духовного багатства усіх людей. Аллах сказав:

وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ

«Ми відправили тебе тільки у якості милості до світів» (21:107).

Світу сьогодні потрібен не «новий», а Справжній світопорядок. Іслам має виключну систему рішення людських проблем. Система правління в Ісламі ниспослана від Аллаха Тааля, і вона буде запроваджуватись в очікуваному Праведному Халіфаті. Ця держава буде правити Уммою та усіма людьми, буде піклуватись про їх справи згідно Ісламу. Вона — велика, з великою історією і яскравим майбутнім,і так само, як і раніше, вона успішно очолить світ, понесе Іслам по усьому світу, відродить людство ісламськими цінностями і поведе його до Раю і вдоволенню Аллаха. Скоро, з дозволу Аллаха, епоха Ісламського Халіфату змінить нинішню епоху тиранії і зла, врятує нещасних жінок, чоловіків, дітей, тварин і птахів, а також замучені землю, посіви і небо із лап огидного світопорядку. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِنَّكُمْ فِي النُّبُوَّةِ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ، فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ مُلْكًا عَاضًّا، فَيَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ يَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ جَبْرِيَّةً، فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ ثُمَّ سَكَتَ

«Пророцтво триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, воно припиниться. Потім прийде період Халіфату, заснованого на методі пророцтва. Він так само триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. Потім прийде період несправедливих правителів, який так само триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. Потім прийде період правління зла і насильства, яки триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. Потім знов прийде період Халіфату, заснованого на методі пророцтва», — і замовчав після цього»(Ахмад).

Нехай ті, хто старається на цьому шляху, наближають цей день, коли невірні, їх лицеміри і маріонетки будуть повержені, а богобоязливі отримають перемогу!

إِنَّ الْمُنَافِقِينَ يُخَادِعُونَ اللَّهَ وَهُوَ خَادِعُهُمْ

«Воістину, лицеміри намагаються обманути Аллаха, але це Він обманює їх» (4:142).

 

Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Гадат Мухаммад Хамді — Судан