Гендерна рівність — це порочний проект, надихнутий шайтаном

Статті
Друкарня

Всевишній Аллах в Своїй Великій Книзі говорить:

وَإِنَّ ٱلشَّيَٰطِينَ لَيُوحُونَ إِلَىٰٓ أَوۡلِيَآئِهِمۡ لِيُجَٰدِلُوكُمۡۖ

«Воістину, дияволи навіюють своїм помічникам сперечатись з вами» (6:121).

Усі переконання, ідеї, проекти і судження, які протягом усієї історії людства приводили до порочності на землі, є нічим іншим, як наущенням шайтанів своїм прибічникам. Як повідомляється в сурі «Ан-Ніса»:

وَلَأٓمُرَنَّهُمۡ فَلَيُغَيِّرُنَّ خَلۡقَ ٱللَّهِۚ

«Я накажу їм, і вони почнуть спотворювати творіння Аллаха» (4:119).

Інакше кажучи, жінки почнуть уподібнюватись чоловікам (маскулінізація), чоловіки — жінкам (вірилізація). Усі сфери життя охоплять види думок, вірувань і суджень, які не відповідають природі людини і Ісламу, який у свою чергу, є релігією, яка повністю відповідає природі людини.

Передається, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

لَتَتَّبِعُنَّ سَنَنَ مَنْ قَبْلَكُمْ شِبْرًا بِشِبْرٍ وَذِرَاعًا بِذِرَاعٍ حَتَّى لَوْ سَلَكُوا جُحْرَ ضَبٍّ لَسَلَكْتُمُوهُ، قُلْنَا: يَا رَسُولَ اللَّهِ الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى، قَالَ: فَمَنْ

«Воістину, ви будете слідувати звичаям живших до вас п’ядь за п’яддю і лікоть за ліктем, і (справа дійте до того, що) якщо вони проникнуть в нору ящірки, то і ви обов’язково послідуєте за ними!». Ми спитали: «О, Посланець Аллаха (ти маєш на увазі), іудеїв і християн?» — і він ﷺ сказав: «А кого ж іще?» (Бухарі).

Ніколи за усю історію природа людства не була такою розбещеною і опороченою, як сьогодні. Навіть в мекканський період, який називають суспільством джахілії, суспільство не впадало в такий огидний стан. Проте людина, яка є найбільш вшанованою і найбільш високою із усіх створених істот, відвернулась від веління Всевишнього Аллаха, Який створив її, і тим самим впала до найнижчого із положень. Сьогодні ми дуже виразно відчуваємо це спотворене явище в усіх аспектах нашого життя. Те, що в Ісламському Шаріаті називається мункаром, сьогодні вкрай поширено в суспільстві. Харами Всевишнього Аллаха стали вседозволеними, а халяль потрапив під заборону.

Звичайно, це відбувається через порочну демократичну систему, яка застосовується до суспільству, і через ідею свобод, яку освячує ця система. Ідея свобод в демократії дає людині свободу повставати проти Всевишнього Аллаха і робити усе, що Він заборонив і зробив незаконним. В результаті в сьогоднішніх суспільствах спостерігається ганьба і аморальність.

Як колоніальний безбожний Захід розбестив власне суспільство порочною демократичною системою і привів його до руйнування, так само ж за допомогою своїх проектів він хоче розбестити і привести до руйнування мусульманські суспільства, які він вважає найбільшою перешкодою для поширення своєї хадари і культури. В цій статті ми спробуємо зосередитись на тому, які цілі переслідує злісний проект під назвою «Гендерна рівність», який є одним із проявів цієї хадари і штовхає суспільство до краю провалля.

Опис даного проекту гласить наступне: «Проект «підсилення гендерної рівності в освіті» (ETCEP) в основному скерований на те, щоб сприяти поширенню концепції гендерної рівності у громадській думці. Зокрема, для проектної діяльності він скерований на запровадження перспективи гендерної рівності в усі компоненти системи освіти».

Цей проект, який є диявольським продуктом колоніального Заходу, був поставлений на порядок денний під гаслом «А ви готові усе переписати?». Проект, скерований на переписування ролей жінок і чоловіків, здійснювався в 40 школах 10 провінцій у якості пілотного проекту протягом двох років, охопивши 57000 студентів і фінансувавшись Британською радою і ЄС. Основна ціль проекту — зруйнувати покоління, втрутитись в природу, відсторонивши жінок від жіночості, а мужчин — від маскулінності. Таким чином, ставиться задача прищепити суспільству і молодому поколінню життя і образ життя Заходу, виростити покоління зі світським і демократичним менталітетом, а також покоління, відчужене від власної культури і цінностей і навіть соромиться і ненавидить ці цінності.

Так що ж таке ця гендерна рівність? Це передвісник соціальної катастрофи, який говорить про свободу сексуальної орієнтації по образу, який стверджує про рівність жінок і чоловіків, створюючи у суспільстві враження, нібито це виступає за те, що ріні статі в суспільстві були рівні в правах, а люди з різною сексуальною орієнтацією вважались нормальними і що їм повинно бути відведено місце в законі. Цей проект — підхід, який представляє сексуальну орієнтацію під іменем свободи особистості, де ніхто не повинен приймати ту стать, яка дана йому від сотворіння, де релігія, звичаї, традиції не можуть визначати це і де людина може вибрати собі свої власні сексуальні переваги. Інакше кажучи, це свого роду фундамент для сексуальних збочень ЛГБТІ в Европі, таких як: лесбіянки (потяг до жінок) — геї (потяг до чоловіків) — бісексуали (потяг до обох статей) — транссексуали (відчуття себе у якості протилежної статі і зміна статі) — інтерсексуали (які мають сексуальність або відчуття обох статей, андрогінність) і багато інших видів сексуальних збочень. Насправді, володарі що є їх головною метою, одночасно віддаючи славу жінкам під приводом насильства над ними, принижуючи чоловіків і маскулінність і намагаючись дати жінкам м права и рівність.

У той час як Посланець Аллаха ﷺ прокляв уподібнення жінок чоловікам і чоловіків жінкам, цей зловмисний проект є основою усіх видів аморальності і порочності, таких як ЛГБТ, геї і лесбіянство, які намагаються популяризувати в суспільстві, особливо в школах, під вивіскою гендерної рівності. Інакше кажучи, даний проект скерований на створення збоченого і аморального суспільства і покоління на кшталт племені Лута (а.с.) — племені, проклятого Всевишнім Аллахом.

Цей проект — один із найбільш підступних і диявольських інженерних проектів колоніального невірного Заходу, тому що Захід, якому досі не вдавалось розбестити мусульманське суспільство деякими порочними ідеями і культурами, цього разу захотів розбестити мусульманське суспільство і покоління таким проектом, який не міг прийти на думку навіть дияволу. На жаль, і в цьому Захід добився значних успіхів. Через цю причину цей проект підтримується західними державами і західними міжнародними організаціями. В число цих закладів входять посольство Німеччини, посольство США, Європейський Союз, Фонд Форда, Фонд Рокфеллера, посольство Франції, посольство Швейцарії, Фонд Сороса, посольство Норвегії і посольство Данії.

Проте національний і світовий капітал так само надає величезного значення цьому проекту. В Туреччині TÜSİAD (Турецька асоціація промисловості і бізнесу) є одним із активних прибічників проекту «Гендерна рівність». TÜSİAD так само створила робочу групу всередині свого органу для поширення і популяризації цього проекту.

Насправді, причина підтримки гендерної рівності національним і світовим капіталом полягає у збільшенні зайнятості жінок і створенні «дешевої робочої сили». Тому прибічники гендерної рівності вважають поняття «честь» патріархальним поняттям. Відповідно, поняття честі виражається як концепція, яка дозволяє тримати жінок під контролем чоловіків і породжує дискримінацію і насильство. Ось чому згідно з вимогами жіночих рухів такі поняття, як пристойність, честь, добропорядність і сором’язливість, були видалені із проекту гендерної рівності. Політика гендерної рівності вважає небезпечним акцент на «материнській ролі» жінки.

В останні роки досягнення в області репродуктивних технологій скеровані на те, щоб звести до мінімуму роль жінки у якості матері. Намагаються створити можливості «материнства», яке можливе без заміжжя (банки сперми), пологів (штучна матка) і грудного вигодовування (банки грудного молока). Навіть сьогодні, з появою банків яйцеклітин, публічно визнано, що можна виробляти дітей без необхідності в «чоловіках» і «жінках».

Проте цей проект руйнування скерований на суспільство, в цілому, і на родину — зокрема. На думку прибічників цього проекту, родина означає насильство. Прибічники гендерної рівності зображають родину як небезпечне місце, де відбувається насильство над жінками і дітьми, і зображають шлюб і осілість як великий ризик і небезпеку для молодих людей, особливо через рекламу, візуальні образи, панелі і промоакції, які використовують поняття «родина» і «насильство» разом За допомогою такого сприйняття і маніпуляцій припускається або запобігти створенню родин, або забезпечити руйнування існуючих родин якомога швидше, створивши психічну основу для цього.

Можна сказати, що родина майже зникла в західних суспільствах, де цей проект реалізується краще за усе. В Ісландії, Фінляндії, Швеції, Норвегії та інших європейських державах, які мають високий економічний прибуток, проблемам, пов’язаним з жінками і родинами, не вдалось запобігти. Навпаки, рівень вбивств, насильства і розлучень у відношенні жінок досить високий. На жаль, ця ситуація позначається і на територіях, в яких ми проживаємо. Наприклад, за перші 11 місяців 2019 року в Туреччині було скоєно не менше 430 вбивств жінок. Тільки у грудні попереднього 2019 року число жінок, які стали жертвами вбивств, склало 39 осіб. У жовтні було вбито убито 36 жінок, а у вересні — 53 жінки. Це число збільшується з кожним днем. Антологічним чином, при аналізі статистики розлучень в Туреччині з 2001 року видно, що найбільша кількість розлучень трапилась у 2018 році. За даними «Інституту статистики Туреччини» (Turkish Statistical Institute, TurkStat), було встановлено, що в 2018 році 142448 пар не змогли ужитись разом і розлучились. Згідно дослідженням, якщо в 2001 році було зареєстровано 91994 розлучення, то в 2017році цей показник склав 128411 розлучень. У 2016 році кількість розлучених пар склала 126164, а в 2015 році — 131830. Окрім того, видно, що кількість шлюбів знижується з кожним днем. Інакше кажучи, у той час як кількість шлюбів знижується, з одного боку, кількість розлучень збільшується — з іншого. Особливо після реалізації подібних неісламських проектів ми бачимо, що ці цифри іще більше зросли. Ці цифри показують, що структура родини в Туреччині слабшає з кожним днем, що цьому слабшанню і розпаду неможливо запобігти, і те, як такі злісні проекти руйнують родину, яка є найменшим осередком суспільства. Інакше кажучи, це картина зникнення суспільства і родини.

Подібно тому, як Захід розбестив своє суспільство і покоління цим підступним і порочним проектом, тепер він хоче зробити те ж саме — і навіть більше — в мусульманському суспільстві. Інакше кажучи, подібно тому, як він знищив своє покоління і перетворив його в збочене і девіантне суспільство, він хоче знищити покоління мусульман і перетворити його в девіантне суспільство.

Важка частина питання — це бездушне ставлення уряду і опозиції до цієї картини. У той час як опозиційні партії критикують політику уряду при кожній зручній нагоді, в цьому питанні вони грають у гру «Три мавпи» («не говорю, не бачу, не чую»). Для опозиції мета полягає у тому, щоб суспільство прийняло світські демократичні цінності і трималось подалі від Ісламу. Проте, хоча міністерство національної освіти заявило, що цей проект скасовано, воно, здається, усе іще наполягає на виконанні цієї угоди, незважаючи на реакцію деяких кіл, які бачать, що родина і покоління руйнуюся і втягуються в катастрофу. З одного боку, уряд говорить, що буде виховувати релігійне покоління, але у той же час підписує угоди, якій руйнують покоління і природу і не відповідають культурним цінностям і кодексам суспільства. Найбільш конкретним прикладом цього є той факт, що Стамбульська конвенція, яка є головною основою гендерної рівності, досі не скасована. Більше того, міністерство родини і соціальної політики підготувало і реалізувало 5-річний Національний план дій по гендерній рівності (2008–2013 рр.) і прийняло закони і нормативні акти, засновані на міжнародних документах по політиці гендерної рівності, які діють досі. Інакше кажучи, офіційні особи, які стверджують, що цей проект скасований, нещирі в своїх заявах. Навіть якщо проект теоретично прибрати, ми бачимо його відображення на практиці.

Іще одне питання яке треба підкреслити, — це ставлення деяких кіл, чуттєвих до цьому питанню, до даному проекту. З одного боку, вони виступають за скасування проекту, який веде суспільство до руйнування, з іншого боку вони запозичують рішення проблеми у порочної світської капіталістичної системи, яка прагне не допустити впливу Всевишнього Аллаха в сферу життя людини. Інакше кажучи, вони не можуть висунути корінний альтернативний проект. Проте що треба було зробити, так це розглянути цей проект з ісламської точки зору, дослідити підхід Ісламу до цьому питанню, докласти зусиль, щоб зробити родинну структуру Ісламу, яка регулює відносини між чоловіками і жінками, тобто ісламську соціальну систему, порядком денним — і більше того, реалізувати цей проект в життя. В книзі під назвою «Соціальна система Ісламу», опублікованою «Хізб ут-Тахрір» по цьому питанню. Рішення обговорюються широко і в корні.

Тому необхідно, щоб усі проблеми, які стосуються життя, вирішувались корінним чином і роз’яснювались з точки зору Ісламу. Це можливо тільки при наявності ісламської влади, яка буде запроваджувати і втілювати ісламські хукми в усіх сферах життя.

Одним словом, гендерна рівність — ніщо інше, як навіювання диявола своїм друзям, щоб розбестити природу і творіння людей. Той, хто дружить з дияволам, які здійснюють такі злісні проекти, і зберігає мовчання, приведе себе і своє суспільство до загибелі.

Йилмаз Челік
Köklü Değişim

Головне меню