Правителі в мусульманських країнах підтримують наших ворогів, а придворні вчені називають їх володарями влади і закликають нас до послуху!

Статті
Друкарня

Війна в Газі показала, що Ердоган, Абдулла II, емір ОАЕ підтримують продовольством і усім необхідним єврейське утворення, у той час як сіоністи вбивають мусульман в окупованій Палестині. Це відомий факт, і їх підтримка триває досі. Про це свідчать вороги Умми — американці, сіоністи, німці, англійці і французи; усі визнають те, що мусульманські правителі підтримують ворогів Ісламської Умми, яків вбивають і знищують її.

Нещодавно Німеччина погодилась продати зброю Саудівській Аравії, виправдовуючи це тим, що вона підтримує єврейське утворення, і поки Саудія робить це, для Німеччини немає проблем з тим, щоб продавати їм зброю. Само єврейське утворення визнало, що ас-Сісі — більше сіоніст, аніж вони самі. Його координація з сіоністським утворенням — разом з королем Йорданії — в блокаді Палестини і Гази є явним доказом їх зрадництва перед Аллахом, Його Посланцем ﷺ та Ісламською Уммою.

Щоб показати те, наскільки небезпечні правителі мусульман для наших країн, багатств і майбутнього, ми наведемо приклад: з миті заснування сіоністського утворення до сьогоднішнього дня США надали йому допомогу на суму 260 мільярдів доларів. Ці гроші були виплачені у виді щорічних траншей протягом 76 років. У той же час режим ас-Сауда, на чолі з Сальманом і його сином, виплатив Трампу, колишньому президенту США, 460 мільярдів доларів за один рік. Отож, Сальман і його син надали США більше, аніж загальна допомога американців єврейському утворенню за 76 років, на 200 мільярдів доларів!

Більшість вчених і шейхів у країні Двох Святинь (за винятком тих, над ким змилостивився Аллах) вважають Сальмана і його сина, а також ас-Сісі і Абдуллу II володарями влади, послух яким є обов’язковим. І якщо їх спитати: «Як ви можете вважати цих правителів, які прислуговують ворогам Аллаха, які вбивають нас, володарями влади?», — вони відповідають: «Імам Ахмад говорив про необхідність підкорення володарям влади, навіть якщо ті несправедливі».

Чи дозволяв Імам Ахмад, нехай помилує його Аллах, підкорення правителю, який узурпував владу. Отримавши її у спадок, який правив невір’ям, дозволяв лихварство, розпусту і нечестя?! Чи дозволив би Імам Ахмад розділення мусульманських земель і розграбування їх багатств, ставлячи їх у підкорення невірним колонізаторам?! Чи мовчав би він, бачачи лихварство і розпусту в країні Двох Святинь, бачачи порочні фестивалі, спонсоровані Сальманом і його сином, у той час як сіоністи заживо ховають дітей, жінок і старих Гази під завали будівель протягом 100 днів?! Хіба Імам Ахмад не був тим, хто протистояв тиранам та їх вченим, незважаючи на те, що в його час було ісламське правління і існував Халіфат?

Придворні вчені перейшли усі кордони в своїй омані, несправедливості і гріховності, виправдовуючи правління правителів, королів і президентів, які служать державам невірних, які об’явили війну мусульманам та їх святиням. Ці вчені дають шаріатські обґрунтування правителям, королям і президентам, щоб вони продовжували коїти несправедливість і поширювати нечестя. Ці вчені стали інструментом в руках правителів для поневолення людей та їх країн в угоду колоніальним державам Заходу.

Невже ці вчені не покаються і не повернуться до праведності?! Невже вони не покаються перед Аллахом, не попросять Його прощення і не припинять підтримувати правителів і тих, хто над ними із країн невірних?! Хіба вони не знають, що Аллах спитає за їх підтримку тиранів і колонізаторів? Аллах сказав в Своїй книзі:

اشْتَرَوْا بِآيَاتِ اللهِ ثَمَناً قَلِيلاً فَصَدُّوا عَن سَبِيلِهِ إِنَّهُمْ سَاءَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ

«Вони продавали знамення Аллаха за жалюгідну ціну і збивали інших з Його шляху. Які ж огидні їх діяння!» (9:9).

Двері покаяння відкриті, добрі справи стирають погані, Аллах прощає, коли той, хто скоїв гріх, повертається на Його шлях, каючись і просячи прощення. Так покайтесь ж перед Аллахом, о, придворні вчені, і перегляньте свої позиції, перш ніж ви предстанете перед Всемогутнім Аллахом.

يَوْمَ لَا يَنفَعُ مَالٌ وَلَا بَنُونَ * إِلَّا مَنْ أَتَى اللهَ بِقَلْبٍ سَلِيمٍ

«В той день, коли ані багатство, ані сини не принесуть користі нікому, окрім тих, які предстануть перед Аллахом з непорочним серцем» (26:88,89).

Виступіть проти тиранів і ворогів Умми, закликайте армії піднятись на підтримку Гази, закликайте до правлінню Ісламом і його держави, Другому Праведному Халіфату за методом пророцтва, яке, з дозволу Аллаха, скоро буде. Уповайте на одного тільки Аллаха. Аллах в сурі «Аль-Ахзаб» сказав:

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ اتَّقِ اللهَ وَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَالْمُنَافِقِينَ إِنَّ اللهَ كَانَ عَلِيماً حَكِيماً * وَاتَّبِعْ مَا يُوحَى إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ إِنَّ اللهَ كَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيراً * وَتَوَكَّلْ عَلَى اللهِ وَكَفَى بِاللهِ وَكِي

«О, Пророк! Бійся Аллаха і не підкоряйся невіруючим і лицемірам. Воістину, Аллах — Знаючий, Мудрий. Слідуй тому, що навіюється тобі в одкровенні від твого Господа. Воістину, Аллах відає про те, що ви робите. Уповай на Аллаха, і досить того, що Аллах є Попечителем і Хранителем!» (33:1–3).


Фардж Мамдух
Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
15.01.2024

Головне меню