Росія та «Ізраїль» перетворили землетрус в Кахраманмараші в можливість для себе

Огляд новин
Друкарня

Росія та «Ізраїль» скористались землетрусом в Кахраманмараші, який викликав руйнування в Сирії.

«Ізраїль» намагається вмити закривавлені руки сльозами жертв землетрусу, який трапився в Кахраманмараші магнітудою 7,7 і який викликав крупну катастрофу в Туреччині і Сирії.

Засоби масової інформації повідомили, що на будівлі муніципалітету в столиці Тель-Авіві висвітлювалась проекція турецького прапору «на знак солідарності з Туреччиною».

Окупаційне сіоністське утворення намагається перетворити такі ситуації в можливості для себе і надати «легітимності» як угодам про «нормалізацію», так і профілю окупанта, розпалюючи націоналістичні почуття.

Це при тому, що тільки учора «Ізраїль» розправився з 7-ма палестинськими мусульманами і однією дитиною, вистріливши їй у голову.

«Ізраїль» готується відправити допомогу постраждалим від землетрусу в Сирії за проханням Росії

Прем’єр-міністр «Ізраїля» Біньямін Нетаньяху заявив, що вони направлять допомогу жертвам землетрусу у Сирії згідно з проханням, отриманим ними із Сирії, постраждалої від землетрусу в Кахраманмараші.

Прем’єр-міністр Нетаньяху зробив письмову заяву щодо цього.

Заявивши, що до них надійшов запит із Сирії про надання допомоги постраждалим від землетрусу, Нетаньяху повідомив, що дав необхідні вказівки по доставці допомоги.

Нетаньяху також підкреслив в своїй заяві, що він дав вказівки направити пошуково-рятувальні і медичні команди в Туреччину.

Згідно новинам, опублікованим в «ізраїльських» ЗМІ, прохання про допомогу жертвам землетрусу у Сирії надійшло від Росії, вбивці сирійського народу. Таким чином, Росія намагається узаконити кривавий режим Асада. Підштовхуючи режим Асада і окупаційну владу «Ізраїля» до рукостискання, Росія вживає кроки, щоб покласти край так званій «ворожнечі», яка триває вже багато років . За лаштунками готується офіційний мирний майданчик для режиму Асада і «Ізраїля», які є друзями.

Повідомляється, що внаслідок землетрусу в різних частинах Сирії, за першим даними, загинуло принаймні 1451 людей, а багато інших отримали поранення.

Один із «ізраїльських» чиновників повідомив ЗМІ, що «Ізраїль» відправить у Сирію ковдри і медикаменти, але не буде надавати медичні послуги пораненим у польових умовах.

Чиновник пояснив, що «Ізраїль» міг би створити польовий шпиталь недалеко від кордону Туреччини з Сирією або лікувати поранених, прибуваючих із пункту пропуску, який буде створений на окупованих Голанських висотах, в шпиталях «Ізраїля».

Перетворюючи землетрус у можливість, окупаційний «Ізраїль» хапається за усе, щоб набути легітимності на Близькому Сході. В цьому змісті турецькі ЗМІ так само підтримують цю операцію солідарності, підкреслюючи і постійно згадуючи допомогу, обіцяну «Ізраїлем».

«Ізраїль», який окупує палестинські землі і винищує мусульман, займається інженерією сприйняття, щоб стерти свій кривавий образ і тим самим створити у розумах позитивні думки про себе.

 

«Köklü Değişim Medya»
07.02.2023

Головне меню