Жертви землетрусу подають приклад своєю вірою і покорою Аллаху

Огляд новин
Друкарня

Після сильних землетрусів в Кахраманмараші на порядку денному в Туреччині — підкорення Аллаху і позиція жертв землетрусу, вилучених з-під завалів.

Незважаючи на те, що ненависники Ісламу приголомшені цими кадрами і в їх вустах немає нічого, окрім зоби і ненависті до Ісламу, першими словами тих, хто вижили після землетрусу, коли їх витягали з-під уламків, були «Аллаху Акбар».

Після землетрусу, який трапився в Кахраманмараші і зачепив 10 провінцій, в регіоні продовжуються пошуково-рятувальні роботи. Мати та її троє дітей були врятовані з-під завалів будівлі, яка обрушилась в районі Нізіп провінції Газіантеп через 28 годин. Перше, що жінка, ім’я якої поки не вдалось дізнатись, попросила у рятівників, це хіджаб для покриття голови. Ця покора і благочестя стоять на першому місці на порядку денному в Туреччині.

З іншого боку — кадри маленького хлопчика на ім’я Хасан, який чекав порятунку під завалами, повторюючи «Калімат ут-Тавхід», були поширені в соціальних мережах.

В Ідлібі мусульмани, скандуючи такбір, виразили радощі відносно порятунку маленької дівчинки з-під завалів через 36 годин.

В соціальних мережах з’явились кадри, на яких один із співробітників комплексу в Кахраманмараші, де навчали хафізів, читає під завалами джавшан (молитва, яка містить імена Аллаха; в перекладі — «кольчуга»).

На іншому відеозапису під час другого землетрусу магнітудою 7,6, було видно, як рятувальні команди в Малатьї скандують такбір.

Деякі вороги Ісламу з критикою відреагували на те, що мусульмани шукають притулку і вдаються до Аллаху, Владиці небес і землі.

Тисячі людей поділились світлинами в соціальних мережах, які приголомшили ворогів Ісламу, не усвідомлюючи того, що мусульмани виражають свою радість, сум, стійкість і покору такбіром.

Хоча кемалістський режим на протязі багатьох років намагається усіма способами дистанціювати людей від Ісламу, постраждалі від землетрусу мусульмани продемонстрували суспільству зразкову позицію, проявивши покору і богобоязливість під завалами.

«Köklü Değişim Medya»
08.02.2023

Головне меню