Чергова агресія на Священний Коран під захистом уряду Нідерландів

Эдвин Вагенсвельд, лидер движения «Патриотические европейцы против исламизации Запада» («PEGIDA») в Нидерландах

Огляд новин
Друкарня

Едвін Вагенсвельд, лідер руху «Патріотичні європейці проти ісламізації Заходу» («PEGIDA») в Нідерландах, знов порвав Священний Коран під захистом уряду у місті Утрехт.

Ісламофоб Вагенсвельд поділився на своїй сторінці в соціальній мережі низкою світлин, на яких він стоїть на одному Священному Корані у місті Утрехт і рве другий Священний Коран.

В своєму пості Вагенсвельд також заявив, що візьме розірваний ним Коран додому в спалить його, і подякував меру Утрехту і поліції за те, що вони дозволили йому провести одиночну демонстрацію і забезпечили йому захист.

Раніше 22 січня Вагенсвельд поглумився над Священним Кораном під охороною поліції під час одиночної демонстрації перед тимчасовою будівлею голландського парламенту в Гаазі.

На минулому тижні в Гаазі, Нідерланди, мусульмани протестували проти нападок на Священний Коран.

В письмовій заяві Нідерландів від 17 листопада повідомлялось, що Вагенсвельд, затриманий поліцією за ображання Пророка Мухаммада ﷺ через мегафон на демонстрації «PEGIDA» в Роттердамі, не буде притягнений до відповідальності на тому підґрунті, що він образив саму релігію, а не представників ісламської віри, і не скоїв ніякого злочину.

На Заході вороже ставляться до Ісламу і мусульманам, такі огидні нападки захищені демократичною свободою слова.

 

«Köklü Değişim Medya»
13.02.2023