Число жертв землетрусу в Кахраманмараші перевищило 39 тисяч людей

Огляд новин
Друкарня

Міністр внутрішніх справ Сулейман Сойлу, який надав інформацію про роботи після двох сильних землетрусів магнітудою 7,7 і 7,6 з епіцентром в Кахраманмараші, від яких постраждали 10 провінцій, об’явив, що число жертв перевищило 39 тисяч людей.

У той час, як пошуково-рятувальні операції у зв’язку з землетрусом, який викликав руйнування в основному в Хатаї і Кахраманмараші, усе іще продовжуються, число жертв зростає.

Міністр внутрішніх справ Сулейман Сойлу повідомив, що на дану мить внаслідок землетрусу в Кахраманмараші загинуло 39 тисяч 672 громадянина.

Сойлу сказав в прямому ефірі, що з перших годин землетрусу вони разом з багатьма міністрами, державними службовцями, представниками неурядових організацій і волонтерами знаходяться в регіоні і разом намагаються залікувати рани.

Заявивши, що число будівель, в яких проводились пошуково-рятувальні роботи в місцях, постраждалих від землетрусу, складає більше 20 тисяч, Сойлу сказав: «На сьогоднішній день загинуло 39 тисяч 672 громадянина».

Сойлу об’явив, що пошуково-рятувальні операції в значній мірі завершені.

Фуат Октай: «Число розвалин, в яких проводились пошуки, впало нижче 200»

Зазначивши, що пошуково-рятувальні операції на завалах не завершені, віце-президент Фуат Октай сказав, що число завалів, на яких ведуть пошуково-рятувальні операції в провінціях, постраждалих від землетрусу, впало нижче 200.

Порятунок з-під завалів на 278-й годині в Хатаї

В районі Дефне провінції Хатай 45-річний Хакан Ясіноглу був вилучений живим з-під завалів на 278-й годині землетрусу.

Міністр Курум: «84 тисячі 726 будівель зруйновані або сильно пошкоджені»

Мурат Курум, міністр громадських робіт і житлового будівництва Туреччини, поділився подробицями інспекції, проведеної в зоні землетрусу: «Ми визначили 84 тисячі 726 будівель як ті, які обрушились, підлягають терміновому знесенню і сильно пошкоджені».

Міністр Курум повідомив, що було перевірено біля 685 будівель.

 

«Köklü Değişim Medya»
18.02.2023

Головне меню