Злодіяння «Ізраїля» в Наблусі: розправа над 6 мусульманами

Огляд новин
Друкарня

«Ізраїль» звірські вбив 6 палестинських мусульман під час рейду на західному березі річки Йордан.

Окупаційний «Ізраїль», який часто здійснює рейди на Західному березі, увійшов сьогодні у місто Наблус на півночі Західного берегу.

Палестинські офіційні особи об’явили, що 5 людей були вбиті і більше двох десятків людей отримали поранення під час денного рейду, організованого армією «Ізраїля» на окупованому Західному березі. Пізніше іще один поранений помер.

В заяві палестинського міністерства охорони здоров’я говориться, що рейд відбувся у місті Наблус і 25 людей отримали поранення.

На кадрах із регіону видно, що машини «ізраїльської» армії навмисно чавлять мирних жителів.

В іншому відеоролику двоє неозброєних молодих людей були навмисно застрелені. В записнику, знайденому у загиблого юнака на ім’я Мухаммад, видно,що він планував сьогодні оплатити замовлення на весілля.

 

Koeklue Degisim Israil Nablus ta Katliam Yapti

Окупаційний «Ізраїль» нещодавно розправився з 9 мусульманами під час рейду в Дженіні.

Після того, як правителі мусульманських кран підписали угоди про «нормалізацію», «Ізраїль» прискорив масові вбивства на окупованих територіях.

З початку 2023 року принаймні 51 палестинський мусульманин був вбитий окупаційним сіоністським утворенням на Західному березі і в Східному Єрусалимі. У минулому році на Західному березі і в Східному Єрусалимі було вбито біля 150 палестинців. 2022 рік став найкривавішим з 2004 року.

Koeklue Degisim Nablus Katliam

 

«Köklü Değişim Medya»
22.02.2023

Головне меню