Співчуття Ісламській Уммі з приводу смерті члена офісу аміра Хізб ут-Тахрір Абдульхаді Фаура Хасана Фаура

Звернення
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

 مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلا ٢٣

«Серед віруючих є мужі, які вірні заповіту, який вони уклали з Аллахом. Серед них є такі, які вже виконали свої зобов'язання, і такі, які ще чекають, але ніяк не зраджують своєму заповіту» (33:23).

Амір Хізб ут-Тахрір, а також члени офісу аміра, диван уль-мазалім, Центральний інформаційний офіс і Хізб ут-Тахрір загалом висловлюють свої співчуття Ісламській Уммі з приводу смерті члена офісу аміра Хізб ут-Тахрір Абдульхаді Фаура Хасана Фаура (Абу Махмуда), який помер 22 Сафара 1437 х. (04.12.2015 р відповідно) у віці 81 року.

Абу Махмуд був активним членом Хізб ут-Тахрір з самого початку. Він був супутником обох шейхів - Абу Ібрагіма (Такиюддіна) і Абу Юсуфа (Абдулькадіма), хай змилується над ними Аллах, як і був вірним супутником сьогоднішнього аміра, помічником і дружнім плечем для них та старанним муджтахідом у роботі з відновлення ісламського способу життя шляхом встановлення держави Праведного Халіфату. Він дуже хотів стати свідком світанку Халіфату, щоб знайти благо і нагороду у Аллаха за цю справу, однак Всевишній Аллах завершив його життєвий термін, щоб він придбав у Нього ще більше благо і велику нагороду та перебував у них навіки, якщо на те буде воля Аллаха.

فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِنْدَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ ٥٥

«На сідалищі істини біля Всемогутнього Володаря» (54:55).

Це був щирий у своїй вірі у Всевишнього Аллаха, правдивий у своєму проходженні Посланникові Аллаха ﷺ чоловік. Це був, і ми не очищаємо (Не освячуємо) перед Аллахом нікого, дійсно один з тих, про кого сказав Аллах:

صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلا ٢٣

«...Які вірні заповіту, який вони уклали з Аллахом. Серед них є такі, які вже виконали свої зобов'язання, і такі, які ще чекають, але ніяк не зраджують своєму заповіту »(33:23).

Хай змилостивиться над тобою Аллах, Абу Махмуде! Ми сумуємо через розлуку з тобою, проте скажемо лише те, чим задоволений Аллах:

الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ ١٥٦

«Які, коли їх осягає лихо, кажуть: «Воістину, ми належимо Аллаху і до Нього повернемося»» (2: 156).


«Воістину, ми належимо Аллаху, і до Нього наше повернення!»


Ваш брат Ата ібн Халіль Абу ар-Рашта
І брати з Хізб ут-Тахрір
22 Сафара 1437 х.
04.12.2015 р.

Головне меню