США та Індія не будуть мати вирішального голосу відносно майбутнього Бангладеш

Відповіді на питання
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина:

26 травня 2014 року, після перемоги на парламентських виборах, Нарендра Моді приніс присягу у якості 15-го прем’єр-міністра Індії. З квітня по сьогоднішній день політичні кола Дакки обговорюють індійські вибори і наслідки зміни уряду в Індії для Бангладеш.

Коментар:

Бурхливі дискусії у політичній середі Бангладеш та ЗМІ відносно індійських виборів та їх наслідків для Бангладеш створюють враження, що політика Бангладеш обертається навколо політичної орбіти Індії; немовби доля народу Бангладеш залежить від побажань її прем’єр-міністра. Дві великі події у Бангладеш, а саме різанина у Пілкхані, де у 2009 році було вбито 57 армійських офіцерів, і так звані вибори 5 січня 2014, палко підтримувані режимом Конгресу останнього скликання, створили атмосферу впливу Індії на політику Бангладеш. Окрім того, у відповідності з політикою США та вимогою Індії, уряд Хасіни уступив головну стратегічну перевагу, підкоривши майже усіх сепаратистських лідерів Північно-Східної Індії індійській владі. Чи могли експерти Національної розвідувальної ради США спрогнозувати ці події у 2000 році, коли вони оприлюднили свою доповідь під назвою «Загальні тенденції 2015», де говорилося: «Бангладеш…буде наближений до Індії і більш залежний від неї…»?

Сьогодні кожна свідома людина міркує над двома питаннями: (1) чи будуть якісь зміни у відносинах Бангладеш-Індія; (2) чи приведуть зміни в Індії до зміни режиму у Бангладеш. Зі впровадженням проамериканських партій у владу в Пакистані та Індії, їх колеги у Бангладеш, партії BNP та Джамаат-і-Ісламі, радіють у надії на те, що вони також у найближчий час будуть при владі. Чому ні? Майже в усіх ісламських землях, від Туреччини до Індії, включаючи Сирію, Ірак, Іран, Афганістан і Пакистан, у справжній час правлять агенти США. Зміна режиму у Бангладеш буде всього лиш завершенням прямої лінії!

Насправді, Америка плете інтриги; як вона не може загнуздати Росію і Китай, так і не може подавити ріст Ісламу у Бангладеш. Діючим правителям в ісламських землях, починаючи з Ердогана і завершуючи Хасіною, доручено досягти неможливого. Вони приречені на провал. Опір проти американського удушення Ісламської Умми, а також вимога Ісламського правління сильнішають з кожним днем. Аллах ﷻ говорить:

((... وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ))

«…Вони хитрували, і Аллах хитрував, а адже Аллах – Найкращий з хитрунів». [Сура Аль-Анфаль: 30]

Окрім того, Умма нічого вже не чекає від діючого правлячого класу; вони бачили, як зворушливо Хасіна та Халеда кинулися в ноги Моді. Забаганки та бажання США й Індії не можуть бути майбутнім мусульман. Іслам заборонив нам слідувати невірним, і лише Ісламська держава зможе визволити нас із їх лап. З цієї причини, Умма працює, сподівається, молиться і чекає на встановлення Праведного Халіфату у місті мечетей, Дацці. І коли-небудь, якщо буде на те воля Аллаха ﷻ, він досягне міста Папи, визволяючи на своєму шляху мусульман від рук багатобожників Індії та іудеїв Палестини.


Мухаммад Райан Хасан
Член Хізб ут-Тахрір у Бангладеш
07 Шаабан 1435
2014/06/05

Головне меню