«Це — послання до людству. Нехай їх увещевають ним»

Прокламації
Друкарня

هَٰذَا بَلَاغٌ لِلنَّاسِ وَلِيُنْذَرُوا بِهِ

«Це — послання до людству. Нехай їх увещевають ним»

Сьогодні, в середу 18 жовтня 2023 року, злочинець із Білого дому Байден зустрівся з єврейським злочинцем Нетаньяху, щоб обговорити, що іще залишилось випаленим на землі Гази і яке озброєння і спорядження іще треба поставити Америці євреям, щоб довести справу зі знищенням народу до кінця. Байден заявив: «Я хотів би особисто явитись до «Ізраїлю», щоб усій в цій країні — і у світі у цілому — знали, що Сполучені Штати знаходяться на боці «Ізраїля». Він додав, що «Вашингтон хоче переконатись, що «Ізраїль» забезпечений усім необхідним для відповіді на атаки «ХАМАС», який, як він вважає, скоїв жахливий злочин в «Ізраїлі»... («Al Jazeera», 18 жовтня 2023 р). Ця зустріч відбулась після масової різанини, скоєної євреями при бомбардуванні шпиталю аль-Ахлі (аль-Мамадані) в секторі Газа, що призвело до сотень шахідів, у більшості своїй — дітям і жінкам.

Було заплановано, що Байден сьогодні, в середу, вилетить із Тель-Авіву до Амману, щоб зустрітись з королем Йорданії, а також з єгипетським і палестинським президентами, щоб обговорити, як можна вирішити палестинське питання з утворенням демілітаризованої держави для палестинців на території, захопленої у 1967 році, як виразився єгипетський президент в бесіді з німецьким канцлером: «Що привело до того, що ситуація дійшла до такого? Чи є перспектива для утворення палестинської держави, яку ми виявились нездатні вивести у світ за останні тридцять років, незважаючи на різні ініціативи і резолюції, прийняті ООН і міжнародними організаціями, а також на арабські ініціативи по створенню роззброєної палестинської держави?» («Al-Shorouk», 18 жовтня 2023 р.). Проте проведення цієї зустрічі було скасовано або «перенесено» у зв’язку зі злочином сіоністів в лікарні аль-Мамадані, як повідомив представник Білого дому: «Президент Байден скасував запланований візит в Йорданію після візиту в «Ізраїль», зазначив, що після консультацій з королем Абдуллахом II і на тлі об’явлених президентом Палестини днів трауру президент США відкладе свій візит до Йорданії».

«Міністерство охорони здоров’я в Газі об’явило, що число жертв «Ізраїльської» атаки по площі лікарні аль-Мамадані в Газі досягло 500 вбитими, більшість із яких — жінки і діти»... («Аль-Джазіра», 18.10.2023).

Незважаючи на повну підтримку Америки окупанта палестинських земель — сіоністів, незважаючи на відкрито заявлену підтримку Байденом, звертаючись до Нетаньяху під час цієї зустрічі, він сказав: «Сполучені Штати продовжать підтримувати «Ізраїль», який захищає свій народ». Також він запевнив Нетаньяху в тому, що: «Ти не один, ми з тобою і будемо стояти за тобою». Байден підтвердив, що «Ізраїль» не один, і его країна продовжить підтримувати окупанта. Он додав: «Ми поруч з тобою в захисті свободи «Ізраїля» сьогодні, завтра і назавжди»... (www.alarabiya.net от 18.10.2023); незважаючи на усе це, правителі в країнах мусульман звертаються до Америки з проханням відкрити для них перехід в Рафах, щоб ті могли переправити ліки і продовольство для постраждалих в Газі. Це те, про що було заявлено злочинцями, а те, що приховано — набагато більше! Продажні правителі просять про це у Байдена, який об’являє про відкриту підтримку сіоністів і вдень і вночі, а ті продовжують підривати дома над головами їх мешканців і бомбардують лікарні, вбиваючи сотні поранених разом з їх родинами. Атака на лікарню аль-Мамадані говорить сама за себе у той час, коли Байден виправдовує їх злочини і будь-яку здійснювану ними тиранію!

Перед приїздом до регіону Байдена міністр іноземних США Блінкен проводить зустріч з лідерами арабських країн, включаючи Йорданію, Палестинську Автономію, Єгипет, Саудівську Аравію, Катар, ОАЕ і Бахрейн. А до цього цей же міністр відвідує сіоністів, відкриваючи свою зустріч словами, що він відвідує їх перш за усе як єврей, а не у якості американського міністра! Потім починається обговорення відкриття проходу Рафах, відправки ліків і продовольства! Вони просять цього міністра переконати сіоністів, щоб ті дозволили відкрити прохід Рафах! Хіба це не ганьба і приниження? Невже наші армії навколо Палестини не в змозі відкрити кордони і цей прохід? Армія Йорданії, найменша у цьому списку, здатна зруйнувати фортеці євреїв, а про армії Єгипту тоді й взагалі годі казати! Невже армії мусульман навколо Палестини не здатні звільнити її? Невже вони потребують «прошення» у Байдена, щоб той відкрив для них перехід в Рафасі?

Проблема мусульман — в їх правителях: саме вони утримують армії в казармах і перешкоджають наданню допомоги своїм братам в Газі. Вони стоять осторонь і спостерігають за тим, що відбувається, підраховують кількість жертв і замість шахідів називають їх вбитими. Фіксують кількість поранених, і на цьому усе закінчується. Цим подібні люди покладають надії на Байдена, щоб той відкрив для них перехід Рафах і вони змогли допомогти поховати померлих і надати ліки пораненим. Цим усе закінчується:

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ

«Глухі, німі і сліпі! Вони не повернуться на прямий шлях» (2:18).

Народ Палестини не потребує ліків чи продовольства, а потребує того, хто підтримає їх, розгромить їх ворогів і поверне їх гідність. Їм потрібна армія Йорданії — така, як при Халіді ібн Валіді і Абу Убайді, які подолали римлян у Шамі. Їм потрібна армія Єгипту — така, як при Салах ад-Діні, переможці хрестоносців. Їм потрібна армія Єгипту — така, як при Кутузі і Бейбарсі, переможці монголів при Айн-Джалуті. Їм потрібен Абдульхамід Хан з його знаменитими словами, що Палестина не продається і не купується, а належить мусульманам, і немає в ній місця для влади євреїв. Їм потрібен щирий правитель, який битиметься з сіоністами і здійснить слова правдивого Пророка ﷺ:

لَتُقَاتِلُنَّ الْيَهُودَ فَلَتَقْتُلُنَّهُمْ...

«Ви будете битись з іудеями, і ми переможете їх...» (передав Муслім від Ібн Умара). Тоді Палестина повернеться звеличеною, дорогоцінною як благословенна ісламська земля перед Аллахом, в очах Його Посланця ﷺ і віруючих.

О, армії в мусульманських країнах!

Ви бачите і чуєте, як ваш ворог замахується на Газу з неба, землі і моря, щоб залишити за собою випалені землі. Як ви можете не надавати допомогу своїм братам і утримуватись від битви?!

قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ

«Бийтесь з ними. Аллах покарає їх вашими руками, зганьбить їх і обдарує вас перемогою над ними. Він зцілить груди віруючих людей» (9:14).

Ви чуєте і бачите, як ваші правителі зупиняють вас і перешкоджають вступити у битву з євреями, які окупували землі Ісри і Міраджу, вигнали звідти населення і вбивали їх через віру, і вони продовжують це робити. Хіба Аллах не наказує вам битись з ними:

إِنَّمَا يَنْهَاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ قَاتَلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَأَخْرَجُوكُمْ مِنْ دِيَارِكُمْ وَظَاهَرُوا عَلَىٰ إِخْرَاجِكُمْ أَنْ تَوَلَّوْهُمْ ۚ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ

«Аллах забороняє вам дружити тільки з тими, які бились з вами через релігію, виганяли вас із ваших осель і сприяли вашому вигнанню. А ті, які беруть їх собі в помічники і друзі, є беззаконниками» (60:9)?!

О, армії в мусульманських країнах!

Землі Ісри і Міраджу волають до вас по допомогу, дайте ж відповідь на заклик. Населення Гази просить вас про надання допомоги, так не відвертайтесь від них. Не будьте із числа тих, про кого говорить Всевишній Аллах:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ ۚ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ ۚ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ ٣٨ إِلَّا تَنْفِرُوا يُعَذِّبْكُمْ عَذَابًا أَلِيمًا وَيَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيْرَكُمْ وَلَا تَضُرُّوهُ شَيْئًا ۗ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

«О, ті, які увірували!Чому, коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви вдовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з Останнім життям жалюгідне. Якщо ви не виступите у похід, то Він піддасть вас тяжким стражданням і замінить вас іншим народом. Ви нічим не нашкодите Йому, адже Аллах здатний на усіляку річ» (9:38,39).

 

Хізб ут-Тахрір
3 Рабі ус-сані 1445 р.х.
18.10.2023 р.

Головне меню