Америка та її союзники намагаються випередити час, готуючи коаліцію для влади і підтримуючи її міжнародними ініціативами

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Америка та її союзники намагаються випередити час, готуючи коаліцію для влади і підтримуючи її міжнародними ініціативами. Вони роблять це перед побоювання того, що на цій ісламській території їх може випередити ісламський Халіфат

У ці дні помітно активізувалися політичні ініціативи, пов’язані з рішенням сирійської кризи. Останньою з них була ініціатива Ердогана, про яку повідомляли ЗМІ 17 та 18 грудня 2012 і продовжують повідомляти. Це свідчить про повноту серйозності, з якою політичні кола сприйняли цю ініціативу. Серйозності додала і Москва, яка, не дивлячись на свою тверду позицію на користь сирійського режиму, знайшла цю ініціативу «оригінальною» і не відкинула її, як відкидала до цього кожну ініціативу! Найбільш помітним у цьому плані є те, що «у перші три місяці 2013 року Башар Асад повинен покинути свою посаду і передати владу на перехідному етапі Національній коаліції…». Також серйозності додала заява віце-президента Сирії аш-Шара на зустрічі з ліванською газетою «аль-Ахбар» 15.12.2012, про що було повідомлено у ЗМІ 17.12.2012. У цій заяві він сказав: «Потрібно захищати існування Сирії, а не вести війну заради особи або режиму». У силу того, що саме Америка є опікуном сирійського режиму та тих, хто символізує його, то зрозуміло, що дана заява була зроблена аш-Шара із схвалення Америки, що свідчить про узгодженість даної заяви з ініціативою Ердогана з передачі влади коаліції, де можливо для аш-Шара буде яка-небудь доля!

 

 Усі ці знаки свідчать про максимальну серйозність, яка надається теперішнім ініціативам і зокрема ініціативі Ердогана. Америка та її союзники підготували атмосферу для цих ініціатив з того часу як 11.11.2011 за активної діяльності американського посла Роберта Форда було сформовано коаліцію. З того часу Америка зі своїми союзниками поспішають підготувати атмосферу на користь коаліції шляхом усілякої підтримки і визнань. На початку утворення коаліції Америка приховано визнала її, а потім зробила це прилюдно 12.12.2012 напередодні конференції у Марракеші 13.12.2012, щоб після неї відбулися визнання більш ніж ста країн-учасників цієї конференції! Вони наче чекали для цього дозволу з боку Америки! Робиться усе це для того, щоб коаліція стала наступним агентом, який замінить Башара Асада, який, можна сказати вже завершив свою роль і тепер його «кидають у могилу», як це робили з подібними до нього. 

وَكَذَلِكَ نُوَلِّي بَعْضَ الظَّالِمِينَ بَعْضًا بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ

 «Так Ми дозволяємо одним беззаконникам правити іншими за те, що вони набувають» (6:129). 

Така доля агентів, які зраджують Аллаха, Його Посланця і віруючих, бажаючи якихось життєвих благ, які їм кидають їхні хазяї, або, сподіваючись на обіцянки, якими вони спокушають їх, як спокушає сатана своїх послідовників. 

يَعِدُهُمْ وَيُمَنِّيهِمْ وَمَا يَعِدُهُمُ الشَّيْطَانُ إِلا غُرُورًا

« «Він дає їм обіцянки і збуджує в них надії. Але сатана не обіцяє їм нічого, окрім зваблення» (4:120). 

За цими ініціативами стоїть Америка, а Ердоган зі своїм режимом слугує вірною передовою лінією американської політики у Сирії, починаючи з Національних зборів 02.10.2011, Національної коаліції 11.11.2012, потім Військова рада Анталії 08.12.2012 та інші ради та коаліції! Однак Америку з її союзниками хвилює їх розуміння того, що ані коаліція, і жодна рада, які вони формують за межами Сирії, не мають всередині країни необхідної народної підтримки: немає цієї підтримки з боку людей, які піднімають стяг Посланця (мир йому та благословення) і немає її з боку правдивих революціонерів, які захищають людей, протидіючи режиму, що йде до руйнування. Тому не виключено, що після переходу влади від Башара до коаліції Америка звернеться до Ради Безпеки за резолюцією про входження міжнародних сил для захисту коаліції. Також не виключено, що однією з передумов цієї резолюції стануть розмови про хімічну зброю, про проблеми з безпекою після Башара, галас із розміщенням установок Патріот і звинувачення деяких ісламських рухів у Сирії у тероризмі, хоча головою тероризму у світі є сама Америка!  

Мусульмани, правдиві революціонери.

Ваша пролита кров і понесені вами жертви не повинні стати даремними, якщо результатом стане подальше існування республіканського (світського, демократичного, громадянського) режиму, якими б багаточисельними не були їх назви. Адже це встановлені людьми закони, що є причиною бід та страждань в усіх мусульманських країнах. Тому не дайте Америці з її союзниками реалізувати їх сатанинські мрії у землях Шаму, і особливо коли вже близька перемога. Ось ваші війська наступають вперед, а оточення Асада з його поплічниками відступають назад. Залишайтеся стійкими, адже перемога приходить поряд із терпінням. Ви піднялися, відмовившись від покою, і тепер правильним для вас буде вибрати те, у чому велич цього світу та життя вічного. Хіба земля Шаму може керуватися не на основі Ісламу?  

أَفَحُكْمَ الْجَاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْمًا لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ

 «Невже вони шукають суду часів невігластва? Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха для людей впевнених?» (5:50).

Як жителі Шаму можуть прагнути спокою, безпеки та істинного шляху за межами системи Ісламу?

فَمَنِ اتَّبَعَ هُدَايَ فَلا يَضِلُّ وَلا يَشْقَى (١٢٣) وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا

 «Хто послідує Моєму вірному керівництву, не опиниться заблукавшим та нещасним. А хто відвернеться від Мого Нагадування, того очікує тяжке життя» (20:123,123)

Мусульмани, правдиві революціонери,

Існує два табори: табір віри, у якому немає лицемірства, і табір лицемірства, у якому немає віри. Не дайте ж можливості табору лицемірства: табір невірних імперіалістів з їх агентами – встановити над вами світську демократичну владу коаліції.  Адже у такому разі ви повернетеся у той же режим, з якого вийшли. Відбудеться лише заміна облич, заміна одного агента іншим. Тоді ви зіштовхнетеся з тим гнітом та нещастям, від яких застерігалися. Жертви цієї революції стануть вашими супротивниками перед вашим Творцем, у Якого ні з ким не чинять несправедливо. Цим самим ви опинитеся у збитку і станете каятися, коли вже не буде користі у каятті.
 
Так докладайте ж зусиль у тому, щоб успіх був на боці табору віри, табору прибічників Халіфату, табору справедливості та щирості, табору величі.  

وَلِلَّهِ الْعِزَّةُ وَلِرَسُولِهِ وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَلَكِنَّ الْمُنَافِقِينَ لا يَعْلَمُونَ

 «Могутність притаманна Аллаху, Його Посланцю та віруючим, але лицеміри не знають цього» (63:8).

Це табір кращої Умми серед всього людства.
 
Мусульмани, правдиві революціонери.

Хізб ут-Тахрір із вас і разом з вами. Він простягає руку, прохаючи допомоги у кожного щирого володаря сили, для встановлення другого Праведного Халіфату після цього тиранічного режиму, як повідомив про цю радісну звістку Посланець Аллаха ﷺ, сказав: «…потім настане час тиранії і він триватиме стільки часу, скільки побажає того Аллах. Після цього Він усуне її. Потім настане час Халіфату за методом пророкування», передали Ахмад та ат-Тіялісі. Ви володієте силою і в змозі допомогти Ісламу з його прибічниками, допомогти тим, хто працює для встановлення Халіфату. Будьте ж як ансари, які відповіли на заклик Всевишнього Аллаха і Його Посланця ﷺ, у результаті чого Аллах був вдоволений ними і вони були вдоволені Аллахом. Через смерть їх лідера Саад ібн Муаза здригнувся трон Милосердного і на його поховання спустилися янголи. Усе це було ознакою поваги до цієї великої справи, яку вчинив Саад і його народ, надавши допомогу Посланцю Аллаха та віруючим для встановлення ісламського правління.
 
Жителі Шаму, Хізб ут-Тахрір радує вас звісткою і застерігає від іншої. Він радує вас словами Всевишнього:  

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

 «О ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то й Він допоможе вам і зміцнить ваші стопи» (47:7).

І застерігає вас словами Могутнього Аллаха:

وَلا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لا تُنْصَرُونَ

« «Не вклоняйтеся на бік беззаконників, щоб вас не торкнулося Полум’я. Немає у вас покровителів та помічників, окрім Аллаха, і тоді жоден вам не надасть допомоги» (11:113).

Дайте обіцянку Аллаху на цих двох аятах і будьте з правдивих. Аллах з вами і не зменшить Він ваших діянь.
 

Хізб ут-Тахрір
06 Сафар 1434 р.х.                                
19/12/2012

Головне меню