Канцлер Німеччини розпалює ненависть до Ісламу в Європі

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

Навкруги диспутів, які точаться у Німеччині стосовно Ісламу та злиття мусульман шляхом інтеграції з німецьким суспільством, канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила:

«Німеччина побудована на іудейсько-християнських цінностях протягом сотень років», до того ж вона додала: «Мусульмани повинні підкорятися конституції, а не Шаріату, якщо хочуть жити на території Німеччини», також вона підкреслила необхідність просунення уперед в процесі інтеграції мусульман.

 

Подібні заяви пролунали з вуст німецького канцлера після оприлюднених в істерії даних від Американського міністерства оборони (Пентагону) про те, що американські літаки, проводячи військові операції у Пакистані (наслідком чого стала ліквідація бойовиків), побачили и мають підозри, що останні були з числа мусульман-громадян Німеччини.

До цього, член правління ЦБ Німеччини (Бундесбанка) Тіло Саррацин оприлюднив книгу, де він виставляє мусульман на посміховисько, критикує їх за нездатність інтегруватись у німецьке суспільство.

Після чого президент ФРН Крістіан Вульф у своєму зверненні на честь 20-річчя об´єднання держави промовив наступне: «Іслам став частиною Німеччини».

Коментуючи подібні заяви, ми хотіли б підкреслити наступні факти:

По-перше: Заява канцлера Німеччини лунає у контексті програмної європейської політики, на які опираються багато європейських політиків, і яка протягом останніх десяті років набирає великих обертів. Дана політика будується на зображенні Ісламу та Шаріату у вигляді ворогів для народів Європи, перетворення питання присутності мусульман в Європі у «питання безпеки» та «козла відпущення». Що відбувається шляхом скидання на них відповідальності за економічні та соціальні проблеми, від яких страждає європейське суспільство. Подібне мало місце неодноразово з боку цих політиків у спробі підвищити свою низьку популярність серед населення та відволікти увагу від жорстких змін всередині європейських систем дикого капіталізму у різноманітних сферах життєдіяльності – економічній,фінансовій, охороні здоров´я,освіти і т.д.

По-друге: Заяви зроблені канцлером Німеччини, демонструють наявність пихатої думки,яка склалася у свідомості західних політиків,які у свою чергу зазнали поразки у спробі упевнити мусульман (через аргументацію та розумовий процес) відмовитися від уявлень Ісламу, його цінностей та інтегрувати у брудну західну культуру. Таким чином, вони застосували політику пригнічення, примушення, прийняття жорстких законів, тиску у питанні безпеки, щоб примусити мусульман схилитися перед цінностями та поняттями західного світу. Даний офіційний політичний курс в Європі, і в цілому на Заході, підтверджує (вкотре) слабкість західної ідеї, їх уявлень та цінностей. Також це демонструє рівень лицемірства цих політиків, коли вони нікчемно акцентують увагу на святості «свобод – релігійної, особистості, думки», «права людини», «права меншостей», які стали широко використовуватись у якості інструменту для втручання у внутрішні справи ісламського світу та сіяння конфліктів в цьому регіоні поміж синами однієї нації та однієї країни.

По-третє: Не дивлячись на існування ненависних атак по спаплюженню образу Ісламу на інформаційному, політичному та освітянському просторах, кидається у вічі поява тенденції прибічності до своєї релігії серед великого кола мусульман, які проживають в Європі. Ентузіазм у вивченні та пізнанні своєї релігії відчувається серед нового покоління мусульман,яке сформувалось у Європі. Такі мусульмани дотримуються релігійних норм та цінностей Ісламу, а також працюють над донесенням заклику до релігії у своєму середовищі та розповсюджують там цю культуру. Десятки тисяч жителів західних країн вже добровільно та свідомо прийняли Іслам, а в ісламському світі громадська думка схилилась у бік відновлення ісламської системи правління,яка виражена у державній структурі праведного Халіфату. Усе це призвело до змінення поглядів серед керівників на Заході в політичному та економічному просторах стосовно Ісламу як до світової ідеології та повноцінної системи для життя, який інтенсивно прокладає собі дорогу, щоб здійснювати вплив на міжнародній арені та в міжнародних стосунках. Що, у свою чергу, говорить (з їх точки зору) про необхідність поспішної ліквідації ісламської ідентичності, огородити мусульман, щоб ізолювати їх від Умми та насильно розчинити у західній культурі, бо інакше вони перетворяться у реальну силу, яка буде підтримувати Халіфат та стане інтелектуальною, політичною та інформаційною платформою для донесення ісламського заклику, стане факелом, який висвітлює шлях до істини для народів західного світу, які заблукали у мороці капіталізму.

По-четверте: Хізб-ут-Тахрір звертається до розумних людей серед народів Заходу, щоб ви не стали жертвами своїх же правителів, які вводять вас в оману. Щоб ви усвідомлювали справжню мету хитрощів ваших лідерів, які не мають інших завдань, окрім обслуговування інтересів фінансових гігантів, які і посадили цих лідерів в свої крісла. Щоб ви взялися за вивчення Ісламу і підійшли до цього об’єктивно та свідомо, заради того, щоб істина предстала перед вами прозоро, подалі від наветів урядових структур, інтриг західних спецслужб, на адресу яких доречним буде сказати: вони спочатку приносять у жертву свій народ, а потім самі ж за загиблими читають заупокійну молитву.   


Усман Баххаш                  
№ 0028
Понеділок, 17 Зуль Када 1431 г.х.
25/10/2010

Головне меню