Третім пав режим Каддафі, після Бен Алі та Мубарака, інші ж чекають своєї черги, з дозволу Аллаха!

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Шановні мусульмани, населення Лівії:

Хвала Аллаху, який поламав спину тирана, м’ясника, що проливав кров, та що залякав до смерті жінок і дітей…Хвала Аллаху, що ваша невинно пролита кров принесла добрі плоди – Пав іще один тиран, засуджуваним, відкинутим, розгромленим…Хвала Аллаху, це сталося у місяць перемог, місяць добра та благ, у великий місяць Рамадан.

Ваша кров була пролита, жертви були величезними, ваші молитви піднеслися і Всемогутній й Аллах відповів вам. Пав режим тирану, а вам дісталася нагорода та перемога:

قَالَ عَسَىٰ رَبُّكُمْ أَن يُهْلِكَ عَدُوَّكُمْ وَيَسْتَخْلِفَكُمْ فِي الْأَرْضِ فَيَنظُرَ كَيْفَ تَعْمَلُونَ

 «Він сказав: «Можливо, ваш Господь вб’є вашого ворога та зробить вас їх намісниками на землі, а потім подивиться, як ви будете чинити»» (7:129). 

Покажіть себе перед Аллахом із доброго боку, відкиньте людиною надумані закони, які не визнають Шаріат Аллаха. Голосно заявіть про закон Аллаха на землі, державу Ісламу, праведний Халіфат…державу, яка поверне колишню славу, коли воїни Халіфату, наїзники перемоги та шахіди здіймали стяг завоювань.

Голосно скажіть про своє відречення від тиранів цього світу – Америки та Європи, які змагаються між собою у встановленні своєї влади над новоутвореними урядами після скинення я деспотичних режимів. Ними вже давно почата ця гонка, так станьте ж на заваді їм у цьому, не давайте їм можливості закріпитися у країні воїнів Ісламу, хафізів священного Корану:

وَلَن يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلً

 «Аллах не відкриє невіруючим шляху проти віруючих» (4:141). 


Шановні мусульмани, населення Лівії:

Ведучий до порятунку свій народ не обманює його, Хізб-ут-Тахрір звертається до вас із наставлянням, він із вас і старається для вас. Будьте пильними, стережіться замов Європи та Америки, їх соратників та агентів. Стережіться їх світських гнилих проектів під різноманітними назвами від світських диктатур, до демократичних, капіталістичних устроїв… Усі вони нічого спільного з істиною не мають, навпаки, це дорога у безодню несправедливості, заради позбавлення від якої і було пролито вашу кров. Підтримайте Хізб-ут-Тахрір об’явою правління законами Ісламу, праведного Халіфату, чим будуть задоволені Аллах, Його Посланець та мусульмани. Тоді пролита вами кров не буде марною, і віддані жертви не будуть марними, навпаки, ця кров вас ощасливить, а ці жертви будуть радувати. Всевишній Аллах у свою чергу згадає про вас , коли станете перед Ним:

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ   بِنَصْرِ اللَّهِ ۚ يَنصُرُ مَن يَشَاءُ ۖ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ
 
 «У цей день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому забажає. Він Могутній, Милосердний» (30:4,5). 


Хізб ут-Тахрір                                
22.08.2011р.
22 Рамадан 1432 р.х.

Головне меню