Це реальність злочинної західної культури, так відкиньте ж її та усіх тих, хто закликає до неї

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

О четверга 11.08.2011 партія «Зелених» подала до німецького парламенту звіт з висновками про те, що при здійсненні бомбардувань, у вересні місяці 2009 року, коли загинув 91 мирний житель афганської провінції Кундуз, з них 22 дитини, у чому брали участь і сили Німеччини, окупуючи Афганістан .., були порушені правила ведення бойових дій, як з точки зору НАТО, так і міжнародного права.

Але, не дивлячись на визнання уряду Меркель, що напад не був викликаний загрозою безпеці німецьких військовослужбовців, усі ж таки Карл-Теодор, цу Гуттенберг, на той час міністр оборони Німеччини та німецький полковник Георг Кляйн, ким і був відданий наказ нанести авіаудар, були виправдані тим же самим урядом.

 

Даний звіт являє собою черговий приклад ступеня жорстокості військових операцій, які проводять сили НАТО під керівництвом Америки, і при участі Європи, у пролитті крові мусульман, не звертаючи жодної уваги на так звані ними же проголошувані права людини та головування закону. До якого часу західні політики будуть зображати себе у вигляді цивілізованих людей, які турбуються про права людини та головування закону, коли їх же закон, який проголошує про недопустимість страти злочинців (добре відоме усім правило: звинувачуваний чистий доти, доки його провину не буде доведено), чомусь допускає знищення безневинних, які перебувають у своїх домівках, просто на вулицях людей – жінок, дітей, літніх. Невже західні політики виключають із свого закону мусульман. Чом би і ні, бо західне римське право проводить різницю поміж «цивілізованими народами» та «дикунами» (які були охарактеризовані ними як нібито варвари, щоб згодом дозволити  собі винищувати їх, вбивати, грабувати їх багатства та порабощати).

Американський президент Обама без будь-якого сорому, стоячи перед мусульманами та звертаючись до них зі своєю промовою у Туреччині, у Каірі у тому ж 2009 році, в Індонезії, домагаючись їх симпатій, з посмішкою на обличчі розповідав про просунення своєї злочинної культури, у той час як до цих візитів він надає зелене світло нанесенню у іще більшій кількості авіаударів так званими безпілотниками по мусульманам в Афганістані, Пакистані,Ємені, Сомалі, і навіть зараз це триває де і як вважає за необхідне.

У 2009 році у Пакистані цими літаками безпілотниками було вбито 708 осіб. Брукингський інститут повідомляє, що 90 % жертв подібних атак є мирні жителі. У 2010 році кількість подібних атак стисло збільшилося на відміну від 2009 року, вже у цьому році 2011 напади тривають з іще більшою інтенсивністю. Нічому тут дивуватися, бо усе це є  подарунками миротворця, який отримав Нобелевську премію за збереження миру, яка, здається, стала приводом суперництва у знищенні мусульманського населення.

Хізб-ут-Тахрір закликає Умму усвідомити реальність ворожості невірних колонізаторських західних країн, які жодним чином не жаліють мусульман, які стали причиною нескінченних бід та злочинів проти нашого народу. Він закликає Умму позбавитися цих правителів та політиків, які реалізують плани західних країн, підкоряючи собі країни та народи згідно до власних інтересів. Вони розправляються з щирими синами цієї Умми, які з усіх сил намагаються звільнитися від влади західних країн та їх головування. Умма сьогодні веде боротьбу, щоб знищити ті режими, які нав’язав їй Захід в особі своїх агентів, які опираються на Захід у знищенні усього живого та неживого заради збереження своєї влади над Уммою. Умма повинна бути пильною у тому, щоб не звертатися по допомогу до західних країн, які, окрім отрути, у якій би обгортці вона не була, більше нічого не нададуть. Ті ж, хто схвально відгукуються щодо західної культури та її цивілізованої демократичної держави, хай посоромляться, вони не повинні бути рупором злочинної культури, яка і досі продовжує нас одарювати своїми руйнівними благами руками своїх же агентів.

Усман Баххаш  

Голова центрального інформаційного

офісу ХТ

Центральний Інформаційний офіс

Хизб ут-Тахрір

№ 38/1432h

П'ятниця, 12 рамадана 1432 г.х.

12/08/2011

Головне меню