Резолюція ООН про те, що Палестиною є лише Західне узбережжя та сектор Газа: Це втіха після втрати і повернення сторін або весілля та мужня позиція

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Цієї ночі було прийнято рішення Генеральної Асамблеї ООН про те, що Палестина, яка не є членом ООН, отримала статус країн-спостерігачів згідно з кордонами, які були встановлені 4-го червня – «Західне узбережжя та сектор Газа» … Влада на Західному узбережжі святкувала цю подію,  а особливо аль-Фатх. Аббас та його соратники привітали це весілля Палестині вигуками та назвали історичним днем… ХАМАС у секторі Газа надав їм свої привітання, Машъаль и Ханія благословили старання Аббаса! Це рішення, яке «розділило» Палестину у 1948 році, було назавжди, як сказав Аббас, це була явна перемога народу! Якщо б рішення було покладене на них в обов’язковій формі, ми б сказали, що вони вимушені, але вони самі прагнули цього рішення, і , навіть, зустрілись два  запеклих ворога на  цьому злі, ФАТХ та ХАМАС, а вони раніше ніколи не об’єднувались у благому! І правду сказав Всемогутній Аллах:

 

أَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الأرْضِ فَتَكُونَ لَهُمْ قُلُوبٌ يَعْقِلُونَ بِهَا أَوْ آذَانٌ يَسْمَعُونَ بِهَا فَإِنَّهَا لا تَعْمَى الأبْصَارُ وَلَكِنْ تَعْمَى الْقُلُوبُ الَّتِي فِي الصُّدُورِ

 «Хіба вони не подорожували по землі, маючи серця, за допомогою яких вони могли розуміти, і  вуха, за допомогою яких вони могли слухати? Воістину, сліпнуть не очі, а сліпнуть серця, які є у грудях»  (22:46). 

Змінились поняття, змінились цінності, і продавати більшу частину Палестини євреям за безцінь, за те, що Палестина буде називатися на папері країною, яка не є членом ООН. І ця справа стала весіллям, яке відмічали та святкували, замість того щоб сумувати від глибокої та болючої рани! Нехай благословить Аллах аміра поетів Ахмада Шаукъі, який сказав, коментуючи те, що зробив Мустафа Кемаль майже 90-то років тому назад, коли скасували світлий ісламський Халіфат та об’явили замість нього темну світську республіку, і це вважалося перемогою! Він сказав:  

Повернулись весільні пісні,

Оплакування повернулось знов,

І звістка про смерть,

Були між знаками веселощі.

Так і вони роблять, радісно відмічають наше горе. Працюють і намагаються  прийняти  міжнародно-правову резолюцію про те, що Палестина, яка не є членом ООН, це не та Палестина, яку відкрив Омар, нехай Аллах буде задоволений ним, звільнив Салахуддін, по милості Аллаха, а зберіг  її Абдул Хамід, нехай змилується над ним Аллах … Це не та Палестина, яку вони хочуть, а маленька частина від неї, і потім це рішення! А для того, щоб знайти вихід для зрадників народу та представити рішення немов би перемогою, Америка проявила опозицію до резолюції, хоча була  позаду багатьох із тих, хто голосував за резолюцію. Це усе для того, щоб утворити тему «захисту» для Аббаса та йому подібних, що, мовляв, вони пішли в ООН всупереч волі Америки! У той час коли вони знають, що вони є брехунами.

Якщо б Америка наказала їм сидіти, то вони сиділи б нерухомо. Проте Америка побажала, щоб рішення було міжнародним, щоб перекрити шляхи усіх інших проектів, окрім проектів цих двох країн, які під її покровительством…! Таким чином, змішались зрада, брехня та введення в оману для того, щоб це міжнародне рішення, у якому втрата більшої частини Палестини показалось перемогою! Підтвердились слова Посланця Аллаха (с.а.в.) у хадісі від Ібн Маджа від Абу Хурайри: «Прийдуть оманливі роки, у які будуть вірити брехуну, і не будуть вірити тому, хто каже правду; будуть довіряти зраднику, і не довіряти гідному довіри; і заговорить ар-Рувайбіда» (Його) спитали: «А що означає ар-Рувайбіда?». Пророк відповів: «Невіглас (некомпетентна) людина, яка обговорює питання, що зачіпають інтереси усього суспільства».

Проте ми кажемо тим, хто побажав «зменшити» Палестину міжнародною резолюцією, а також тим, хто зробив Туреччину світською замість ісламського Халіфату … Ми кажемо їм: Воістину, у Халіфату та у Палестини є велика Умма, якій не зашкодить норовлива група її дітлахів… І, воістину, у Халіфату та у Палестини є партія, вірна, чесна та щира, дасть Аллах, це Хізб ут-Тахрір, який присвятив себе своїй Уммі, він завжди разом з нею, яка неодмінно поверне ці два великих блага, за допомогою Аллаха. Бо правдивий і праведний Посланець Аллаха (с.а.в.) повідомив нам благу звістку про ці два великих блага, сказав: «.. і потім буде Халіфат на основі методу пророцтва». Хадіс приводить Ахмад та ат-Таялусій. І також він (с.а.в.) сказав: «Ви неодмінно будете битися з євреями і неодмінно переможете їх», передав Муслім. 

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ (٤) بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому забажає. Він Могутній, Милосердний» (30:4-5).


Хізб ут-Тахрір                        
16 Мухаррам 1434 р.х.
30.11.2012

 

Головне меню