Чергова змова проти Хізб-ут-Тахрір!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
У 847 номері журналу «Aksiyon» розташована стаття під назвою «Почали діяти задля утворення хаосу» за підписом Хашима Сейлемеза. У статті автор, спираючись на спільну доповідь Національного бюро розвідки, Служби безпеки та Жандармерії, каже про «план по утворенню хаосу», закликанного влаштувати провакування  під час виборів 12 червня. Згідно  безпідставним звинуваченням, які  викладені в статті «16 січня різноманіті організації створили комісію з обмірковування дій, які будуть здіснені».Після цього наводиться  список лівих організацій,серед яких є ім´я заснованої на Ісламі політичної партії Хізб-ут-Тахрір, що веде ідеологічну та політичну боротьбу в більш ніж 50 країнах світу.

До цього цей же автор у 752 номері від 4 травня 2009р. у статті «Хто будить сплячі терористичні клітки?» також обмовив Хізб, написавши, що партія причетна  до закладання бомби в будівлі суду м.Невшехір. Після розслідування було встановлено, що Хізб абсолютно до цього не причетний, а бомба була закладена душевнохворою людиною на ім´я Саваш Дурмуш Киличкиран.

Із вищесказаного ми розуміємо, що почалась чергова кампанія  по дискредитації набувшого визнання  ісламської Умми Хізб ут–Тахріра.Такими вигаданими ствердженнями є спроба створити обґрунтування для «операції із затримання членів Хізб ут–Тахрір».Ісламська умма, а саме мусульмани Туреччини, були свідками того,що всі звинувачення на Хізб ут–Тахрір врешті решт виявилися безпідставними. І Хізб ні в якому разі не співпрацює з лівими організаціями,як це говориться у вищезгаданій статті.

Так само як Хізб-ут-Тахрір не є учасником якого-небудь «плану по утвореню хаосу» і, навіть, не є його прибічнком, так само він не може бути джерелом якого-небудь «зла». Метою Хізб-ут-Тахрір є за допомогою прийнятих для себе правильних ісламських думок та озаряючого політичного погляду встановити Праведний Халіфат за методом пророцтва, який знищить хаос,до  якого кинули світ невірні колонізаторські країни, і приведе світ  під керівництвом ісламської умми до благодаті та спокою світла Ісламу. І це по волі Аллаха вже дуже близько.

قُلْ هَلْ تَرَبَّصُونَ بِنَا إِلاَّ إِحْدَى الْحُسْنَيَيْنِ وَنَحْنُ نَتَرَبَّصُ بِكُمْ أَنْ يُصِيبَكُمُ اللَّهُ بِعَذَابٍ مِنْ عِنْدِهِ أَوْ بِأَيْدِينَا فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَكُمْ مُتَرَبِّصُونَ
«Скажи: «Хіба ви очікуєте на те, що з нами буде лише одне з двох благ, у той час коли ми очікуємо, що вас насдожене Аллах покаранням від Нього або нашими руками? Очікуйте-но ж, ми разом з вами очікуємо (9:52)

Інформаційний офіс
Хизб ут-Тахрір
Вілаят Туреччина
Офіційне представництво
N: Tr–ba–2011–rsy–tr–0005
Субота, Хиджрій 7 Рабі уль-Авваль  1432 р.
12 березня 2011

Головне меню