Делегація Хізб-ут-Тахрір у Східній Африці відвідала посольство Бангладеш

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

О понеділка 28 лютого 2011 року ісламська партія Хізб-ут-Тахрір у Східній Африці відправила спеціальну делегацію під егідою інформаційного представника партії Шабані Мвалімом до посольства Багладеш у Найробі. Завданням делегації було доставити «Відкритий лист інформаційного офісу Хізб-ут-Тахрір у Бангладеш до організацій по правах людини та іншим громадським організаціям» з проханням здійснити тиск на уряд Бангладеш, щоб він негайно припинив звірячі тортури над членами партії, які усього лише заявляють, що їх Господь – Аллах, Творець всесвіту.

Делегацію не зустріли люб´язно через те , що вона була відправлена від Хізб-ут-Тахрір у Східній Африці. Працівники посольства відмовились прийняти делегацію, а згодом висунули вимоги, щоб ті, хто прибув, представилися та вказали на мету візиту, заявивши,що такі у них правила. Після цього вони прийняли листа та доставили його до свого керівництва. Після приблизно п´яти хвилин вони повернулись та сказали, що наше послання було прийнято та почали вимагати, щоб ми пішли геть з посольства. Ми у Хізб-ут-Тахрір не були здивовані їх реакцією, бо чудово обізнані про те, що деспотии,як річ, не визнають і не погоджуються зі своїми паганими справами, коли стикаються з істинним посланням, замість цього вони бажають прикидатися німими, глухими та сліпими. Ми також усвідомлюємо, що якщо б наш лист містив у собі лестощі та схвалення дій уряду Бангладеш за його садистське зло, вони б негайно та охоче прийняли б цей лист.

Ми завершуємо наш пресс-реліз тим, що Хізб-ут-Тахрір і надалі не припинить відправлення своїх делегацій до будь-кого, хто б він не був, а члени Хізб-ут-Тахрір продовжать нести свою благородну ношу з повною вірою та без остраху, допоки цей заклик не досягне своєї мети – відновлення ісламського способу життя, який потребує повторного встановлення Праведного Халіфату. Ми молимо Всемогутнього Аллаха одарувати наших членів, які продовжують знемагати та гинути мучениками у Бангладеш, і у всьому світі, терплячістю та стійкістю.Ми також без сумнівів віримо у те, що Всемогутній Аллах обов´язково покарає усіх тиранів пекельними муками за те зло, яке коїли їх руки. А стосовно цього світу, то принизливий кінець тиранів у Тунісі та Єгипті, безперечно, є уроком для тих,хто зрячий.


Інформаційний офіс
Хизб ут-Тахрір
в Східній Африці
No.14
04/03/2011
27 Рабі уль-Авваль 1432Хиджрій

Головне меню