Чергова невдала спроба урядового каналу (RTA) очернити Хізб-ут-Тахрір

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

31 липня 2011р. національний телеканал Афганістану показав репортаж про членів партії Хізб-ут-Тахрір, які були викрадені агентами спецслужб у Джалалабаді декілька місяців назад. У цьому репортажі уряд Афганістану у черговий раз намагався пов’язати Хізб-ут-Тахрір з бойовиками, заявивши, що заарештовані вели пропаганду на користь бойовиків, що виступають проти уряду.


Нам хотілося б закріпити декілька важливих моментів у свідомості мусульман Афганістану:

Хізб-ут-Тахрір є політичною партією чиєю ідеологією є Іслам. Хізб активно працює на створенням Халіфату за методом пророкування, таким чином, щоб відновити ісламський спосіб життя. А це можливо тільки шляхом створення Халіфату. Боротьба Хізбу за Халіфат почалася в 1953р. та є по своєму устрою виключно політичною та ідеологічною.

«Злочином» цих трьох хоробрих мусульман та інших кинутих до в’язниці є те,що вони вірять в Аллаха ﷻ та бажають повернути Іслам у якості ідеології і тим самим звільнити Умму від безжалісних  кайданів окупантів разом з їх корумпованою системою та правителями-маріонетками.

Ми хочемо завірити правителів-маріонеток у тому, що незалежно від того, яку безжалісну тактику вони застосовують та розповсюджують цю брехливу пропаганду проти Хізбу, це не завадить Хізбу вести свою боротьбу та розкривати злісні плани правителів та їх панів. Крім того, арешт членів Хізбу та спроба залякати їх не є чимось новим. Продажні правителі повинні зрозуміти, що така неправильна тактика не стане на заваді для змін, що швидко наближаються. Не далеко той день, коли світ стане свідком докорінної зміни у ісламському світі у вигляді виникнення Халіфату.

وَمَا لَنَا أَلَّا نَتَوَكَّلَ عَلَى اللَّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا ۚ وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَىٰ مَا آذَيْتُمُونَا ۚ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ
І чому б нам не покладатися на Аллаха, якщо він повів нас праведним шляхом? Ми будемо терпіти те, чим ви нас ображаєте. І на Аллаха нехай покладаються ті, хто покладаються!» (14:12)

Август 19, 2011
19 Рамадан 1432 Хиджрiй

Головне меню