Посол Пакистану відмовився зустрітися з делегацією Хізб-ут-Тахрір. Що це – пиха чи боягузтво?

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
О середі делегація Хізб-ут-Тахрір прибула до пакистанського посольства в Аммані, щоб вручити послу Пакистану в Йорданії декілька , оприлюднених партією відносно державних репресій у Пакистані, внаслідок яких були викрадені чотири члени Хізб-ут-Тахрір, а саме: заступник прес-служби Хізб-ут-Тахрір у Пакистані – Імран Юсуфзай, Хаййян Хан, Осама Ханіф та доктор Абдуль Кайюм.

Делегація попрохала про зустріч з послом. Відповідальний співробітник посольства призначив зустріч та попрохав делегацію прийти через годину. Коли ж делегація повернулася через годину, то здивувалася запереченню послом зустрічі з нею.  Посол відправив співробітника посольства для отримання заяв партії про її викрадених членів. Така поведінка посла не дивна, як для представника режиму, який став інструментом у руках Америки, щоб вбивати свій народ та боротися проти Ісламу, а також викрадати та катувати тих, хто несе заклик до встановлення держави Халіфат. Мова, на якій говорить цей режим, не є мовою думки та спілкування, а є мовою викрадення та знущання.

Ми в Хізб-ут-Тахрір впевнені, що не нашкодять нам тирани, скільки б вони не докладали зусиль. І ми нікому не кланяємося, окрім нашого Творця. А що стосується наших братів, яких катували чи навіть вбили, то це не завадить нам просуватися уперед до встановлення Халіфату. І настане день, коли будуть рвати на собі волосся від каяття ті, хто пов'язаний з цими зрадницькими режимами та мовчав про їх злочини, але буде пізно приносити покаяння.

Медіа-офіс Хізб-ут-Тахрір
Вілаят Йорданія
Информационный офис
Хизб ут-Тахрир Йорданiя
№ 32/11
Среда, 10 рамадана 1432 г.х.
10/08/2011

Головне меню