Делегація Хізб-ут-Тахрір в Ємені відвідала пакистанське посольство

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Хізб-ут-Тахрір в Ємені, на чолі з головою інформаційного офісу ХТ,Шафіка Хаміса, і члена ХТ Васам Каіда, о суботі 6 серпня цього року відвідала пакистанське посольство у Сані. У ході візиту делегація провела зустріч з пакистанським послом Хаваджа Алькама та передала йому послання у зв’язку з викраденням пакистанськими службами безпеки хлопців із Хізб-у-Тахрір в Ісламабаді,це: Імран Юсуфзей, якого викрали о вівторок; програміст – Хаян Хан, зранку наступного дня о середі 13 липня; та інженер –зв’язку Усама Ханіф, зранку о четвер 21 липня. Також службами безпеки був затриманий доктор Абдуль Къаюм у місті Рахім Яр Хан, у південній частині Пенджаб.

Делегація пояснила, що викрадення доктора Абдуль Къаюма відбувалося на очах його 11-ти річної дочки, що за викраденням хлопців з Хізб-ут-Тахрір, які займаються лише політичною діяльністю, стоїть так звана приватна структура «Blackwater»,яка також стоїть за вбивством багатьох пакистанців на пакистанській землі – це ганьба для країни. Також за подібними діями стоїть правлячий режим у Пакистані, який переслідує хлопців із Хізб-ут-Тахрір з метою слугування Америці та підкорення її наказам.

Також делегація пояснила, що Умма і мусульманські країни повинні об’єднатися та покінчити зі своїм жалюгідним становищем, у якому вони опинилися сьогодні через панування Заходу над ними.  Також делегація вимагала від посла направити лист пакистанському правлячому режиму, щоб змусити його припинити переслідування за політичними переконаннями хлопців з Хізб-ут-Тахрір і негайно відпустити затриманих. На протязі розмови про болючі та нагальні проблеми у мусульманському світі від Ємену до Пакистану, делегація вказала на проблему змови Пакистану з Америкою, тоді як правлячий режим у самому Ємені знаходиться у змові з англійцями, а разом із ними також із європейцями, за що намагається поборотися Америка . Візит скінчився зустріччю із радником пакистанського посольства д. Дия Хан.

Медіа-офіс Хізб ут-Тахрір
Ємен
Інформаційний офіс
Хизб ут-Тахрір Ємен
№ H.t.y. 80
Воскресіння, 7 Рамадана 1432 г.х.
07/08/2011

Головне меню