Представники Хізб-ут-Тахрір у Східній Африці віддали послу Пакистану «Лист-протест проти несправедливості, що чиниться по відношенню до мусульман»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
12 серпня 2011г. представники Хизб ут-Тахрір в Східній Африці вручили лист-протест послові Пакистану в Дар-ес-Саламе. У листі поріцаются тиранічні, жорстокі і злочинні дії уряду Пакистану, який викрадає безневинних мусульманських активістів, чиєю єдиною провиною є те, що вони закликають до Ісламу словом, ніколи не удаючись до насильства.

Лист віддали заступник офіційного представника Хізб-ут-Тахрір у Східній Африці (Масуд Масалем) та член Центрального комітету зі зв’язків Хізб-ут-Тахрір у Східній Африці (Шейх Муса Кілео) у руки аташе посольства Пакистану у Танзанії Масуду Хасан Хану. Представники Хізб-ут-Тахрір у Східній Африці також віддали спеціальний матеріал, підготовлений Хізб-ут-Тахрір у Пакистані, у якому записані імена викрадених та обставини того, що сталося. У матеріалі говориться про викрадення заступника офіційного представника Хізб-ут-Тахрір у Пакистані Імрана Юсуфзаі та 3 членів Хізб-ут-Тахрір: Хаян Хан, Осама Ханіф та доктор Абдуль Къаюм. Усі вони були викрадені і до цього часу незаконно утримуються  у невідомому місці урядом Пакистану, у той час, як не здійснили ніякого злочину. Хізб-ут-Тахрір у Східній Африці вимагає від уряду Пакистану негайно припинити такі деспотичні дії та наполягає на негайному визволення цих мусульман. Подібний до цього лист-протест був відданий послу Пакистану у Найробі офіційним представником Хізб-ут-Тахрір у Східній Африці Шабані Мвалімі.

Поряд із рішучим засудженням тиранії та пригніченням і закликом до усіх мусульман та правозахисних організацій категорично засудити ці злісні дії уряду та зробити усе, що в силах для визволення цих в’язнів совісті, ми також заявляємо про те, що ці тиранії та катування ніколи не втримають Хізб-ут-Тахрір від виконання наказаного Аллахом обов’язку закликати до Ісламу, як до альтернативної та досконалої ідеології аж до встановлення держави Ісламу – Праведного Халіфату у великій мусульманській країні, як це було обіцяно Аллахом (Тааля) та Його Посланцемﷺ.Ця держава визволить увесь світ від злодіянь капіталістів, включаючи катування людей за заклик до істини. У цей день тирани будуть багаторазово шкодувати про свої злочини, але ці шкодування не принесуть їм ніякої користі.

Масуд Мсалем
заступник офіційного представника
Хізб ут-Тахрір у Східній Африці.
№.: 1432/04  
Понеділок, 22 Рамадан, 1432 Хіджрій  
22-08-2011

Головне меню