Через рік після революції 25 січня Жителі Єгипту: нехай вашим гаслом стане «Народ бажає Ісламського Халіфату !»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Революція, початком якої стали щирі почуття народу, відчуття несправедливості та гніту, від чого страждало населення на протязі усього часу тиранічного правління усунутого президента. Немає сумнівів у тому, що ця революція є справжньою та благословенною, вона відбулася і люди перебороли бар’єр страху, були віддані великі жертви на шляху до успіху. Ця революція не може зупинитися, не має права, доки не досягне встановлення справжньої системи, чим буде задоволений Аллах і Його Посланець. Воістину, обіцянка Аллаха на адресу Умми дарувати їй намісництво та перемогу неминуча, бо Всевишній Аллах говорить:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا ۚ يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئً
 «Аллах обіцяв тим із вас, які увірували та чинили праведні діяння, що Він обов’язково зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він обов’язково надасть їм можливість сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і замінить їх страх на безпеку» (24:55).

Також Посланець Аллаха ﷺ підтверджує, що з дозволу Аллаха, неминуче встановлення Ісламської  держави : «Потім виникне Халіфат, заснований на методі пророкування».

Народ почав розуміти, що став жертвою омани та брехні. Через рік після благословенної революції ми бачимо, як режим не зруйнувався, навіть якщо і пав його лідер, і, не дивлячись на те, що Америка зреклася від свого агента Хосні Мубарака, вона підмінила фігури і замість одного агента були показані інші, від яких вона також легко відмовиться, якщо останні не будуть зберігати її інтереси та інтереси єврейської держави. Народ, який скинув американських агентів , які сьогодні вже знаходяться за ґратами, у змозі скинути таких же американських агентів, які сьогодні обіймають посади при владі і їм не зможе надати допомогу ані Америка, ані хто-небудь інший, більше того останні втопчуть їх у бруд подібно до інших агентів.

Умма розуміє  ті змови, що плетуться проти неї, а саме спробу відсунення у бік революційного руху – надати Військовій раді можливість стати наставником держави та очікуваної конституції. Скоро Умма проголосить полювання на кожного, хто буде допомагати зміцненню позицій Америки та її агентів в Єгипті. Також варто зазначити відносно спроби деяких осіб, кого вибрала Умма, щоб вони від її ім’я виконували над нею Іслам, спроби заспокоїти Військову раду різними способами та шляхами, кидаючи себе до них в обійми, не дивлячись на те, що вони багато років знаходяться на службі у Америки, а не в Аллаха, що такі дії є політичним самогубством. Ці люди повинні проявити достатньо сміливості та вкрай зрозуміло заявити про те, що вони наполягають на виконанні Ісламу в житті та перейти на бік вибору народу, що вимагає виконання Ісламу. Благородна народна революція – це золота можливість донести Іслам, саме той, який бажає бачити від нас Господь світів, до правління, щоб такий Іслам вивів людей із темряви капіталістичної системи, яка захопила увесь світ та кинула у страждання з несправедливістю, до світла та справедливості Ісламу, для відновлення ісламського образу життя, у затінку якого будуть проживати як мусульмани, так і не мусульмани, знаходячись у повному добробуті.

Ми у Хізб-ут-Тахрір закликаємо у першу річницю пам’яті про революцію зробити з неї таку революцію, гаслом якої стане «Народ бажає Ісламського Халіфату». Тому що тільки за допомогою Халіфату ви повернете свою велич та врятуєтесь від приниження у цьому світі та сильної кари у Наступному. Ми закликаємо вас відкинути те, що продиктовано вам Америкою із ідей мізерної демократії, несправжньої світськості, гнилого патріотизму та націоналізму.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ
 «Аллах може вершити Свої справи, але більшість людей не знає про це» (12:21).


Шаріф Зайід
Голова прес-служби  
Інформаційний офіс
Хизб ут-Тахрір Єгипет
№ 12/4
Середа, 2 рабі' уль-авваля 1433 г.х.
25/01/2012

Головне меню