Євреї спалюють мечеті та здійснюють напади на жителів Палестини, а структури влади служб безпеки беруться шпигунити за людьми на користь ворогам

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

До низки невпинних нападів,які здійснюють єврейські поселенці під опікою окупаційного війська, можна віднести наїзди на людей,спалення оливкових полів, побиття фермерів, за останні два дні сюди можна віднести підпалення мечетей – Акаша в аль-Кудсі та мечеть ан-Нур у поселенні Бурака. На минулому тижні окупаційне військо здійснило напад на мечеть Каріса у місті Даура та спалила килими мечеті, у той час як спроба поселенців підпалити мечеть у районі Баркъия  зазнала поразки. Усе це відбувається поруч із невпинними нападами на мечеть аль-Акса та її району, спроб зруйнувати фундамент цієї мечеті.

Жорстка єврейська окупація, після того, як відгородила себе від небезпеки оточуючих Палестину та близько розташованих мусульманських країн, у зв’язку з бездіяльністю деспотичних режимів цих країн у питанні підтримки Палестини та її жителів, іще з більшою жорстокістю почала поводити себе по відношенню до народу Палестини, мечеті аль-Акса та решти святих місць. Після того, які ці самі окупанти відгородили від небезпеки своїх солдатів та поселенців, підбуривши перейти на свій бік палестинські служби безпеки, які почали віддано слугувати їм у питанні реалізації пунктів злочинної угоди, яка була підписана поміж владою Палестини та окупантами, зокрема, мова йде про пункт, де говориться про координування дій, що пов’язані з питанням безпеки, палестинські служби  безпеки почали переслідувати кожного, хто міркує про надання шкоди окупантам, захисті свого життя, полів, мечетей, чинячи опір варварствам євреїв. Після усього цього напади окупантів та їх поселенців на людей, майно, мечеть аль-Акса та решту мечетей стали майже щоденними.
 
Люди мають право поставити питання, наскільки можливим є зупинити напади євреїв, коли їм у відповідь не протидіють навіть жалюгідні спроби опору  боку влади та її служб безпеки!? Яким чином євреї припинять свої дикі напади, коли влада привселюдно несе безпрецедентну єресь та втішається співами на кшталт: мирні сутички, звернення до ООН, оповіщення ЮНЕСКО, проведення жіночих спортивних ігор?!

Першочерговим завданням служб безпеки є захист людей, їх майна та оберігання святих місць, але замість цього вони переслідують людей, шпигують за ними. Дійшло до того, що вони почали шпигувати за проведенням лекцій за допомогою підслухувальних пристроїв та камер спостереження в університетах ан-Наджах та Хеврон. Усе це слугує інтересам виключно окупантів та ворогів Ісламу, прибічників окупаційних сил та влади.

Народ Палестини чудово розуміє, що вони перебувають поміж молотом та ковадлом, з одного боку - це євреї та їх щоденні напади, з іншого боку – палестинська влада та її служби безпеки. Дійшло до того, що люди проклинають владу так само як і єврейських окупантів та деспотичні режими, які зреклися свого народу  та віддали його до рук євреїв, у той час як звичайні люди продовжують дивитися на своїх братів в  ісламському світі, особливо на арабський регіон після революцій, де люди закликали мусульманські війська сприяти їм, прохаючи Аллаха встановити другий праведний Халіфат, який скерує свої війська задля звільнення від тиранії єврейської влади, несправедливості палестинської, та врятує палестинців  та їх святині від злочинного терориста-окупанта. Ми ж у Хізб-ут-Тахрір працюємо над цим та вважаємо, що найближчим часом з дозволу Аллаха це здійсниться.   
 

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ
 «Аллах владний робити Свої справи, але  більшість людей не знає про це» (12:21).

Інформаційний офіс
Хизб ут-Тахрір Палестина
№ S/b N 011/102
Субота, 22 мухаррама 1433 г.х.
17/12/2011

 

Головне меню