Марокканський режим втрачає рівновагу, починає відкрито брехати, виправдовуючи свої злочини на адресу братів із Хізб-ут-Тахрір

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Міністерство внутрішніх справ Марокко 4-го лютого заявило про те, що підрозділом даного відомства вдалося «припинити діяльність екстремістського осередку, що складалася з трьох осіб та відносилася до ХТ аль-Ісламі, яка входить до списку міжнародних терористичних організацій». Подібні заяви явно свідчать про перші ознаки паніки перед очікуваним ісламським правлінням.

Використовуючи у своїх заявах звороти на кшталт «запобігання діяльності терористичного осередку», дане відомство свідомо хоче ввести в оману та показати ХТ як деяку озброєну організацію, від якої іде загроза безпеці держави та суспільства. Подібними заявами уряд насамперед бажає виправдати свої дії, що також каже про його позицію, що похитнулася на тлі демократії, свобод і реформ, на які вона претендує. Продовжуючи  грати зі свідомістю  людей, МВС Марокко заявило, що ХТ хоче скоїти низку терористичних актів по усій країні. Потім це відомство спростовує саме себе, кажучи про ті самі терористичні дії, які, за його точкою зору, загрожують безпеці країни. За  повідомленнями міністерства, суть заходів, що проводить ХТ, полягає у «розповсюдженні у низці марокканських міст прокламацій, у яких підводить під сумніви успіх демократичного курсу та підбурює до безладу та розбрату у суспільстві». З якого ж це часу Міністерство Внутрішніх Справ вважає усіх тих, хто відмовився вірити у імпортовану із Заходу систему невір’я, представлену демократією, немовби вони є розпалювачами розбрату у суспільстві, у той час, як усім відомо, що зброя шабабів ХТ – це слово, політична та ідейна праці!!!

Далі, упираючись у своїй грі зі свідомістю людей, для керівництва МВС Марокко особливо підозрілою особою здався один із шабабів тільки через те, що мав датське громадянство. Ця людина відома своїм гарним відношенням до своєї країни, релігії, та, приїхавши із-за кордону поділитися знаннями та принести користь суспільству, раптом стає об’єктом сумнівів і підозр з боку керівництва МВС через свій датський паспорт, який може отримати кожен, що прожив у цій країні визначений термін. Більше того, даним відомством було заявлено, ніби ХТ отримує деяку допомогу з боку європейських держав. Зокрема, у заяві, оприлюдненій МВС Марокко , говориться «Члени злочинного терористичного осередку, діяльність якого, дякуючи праці МВС, вдалося припинити, отримували матеріальну допомогу від активістів даної організації, що мешкають в Європі, для розповсюдження своїх ідей шляхом розповсюдження прокламацій у низці марокканських міст. У даних прокламаціях ХТ піддали сумніву успіх демократичного курсу, що взятий нашим урядом, також була виявлена наявність ознак розпалювання ворожнечі та розбрату».

Помилка мусульманина, як про це повідомляє інтернет-видання «Анваль», виявлялася у тому, що він хотів розповсюдити прокламації та ідейні книги. Так, на сторінках видання було оприлюднено: «Служби Держбезпеки аль-Кунейтра 3 лютого, о дев’ятій ранку, провели затримання громадянина Т.Нуджейма за звинуваченням у членстві в Хізб-ут-Тахрір аль-Ісламі. В ході арешту члена ХТ, правоохоронними органами були вилучені прокламації, а також література, автором якої є Такіюддін Набхані. За повідомленнями одного з жителів району «Насім аль-Бахр», дані прокламації пов’язані з очікуваною у м. Дар Аль-Бейда акцією. Затриманий громадянин Т.Нуджейм, 1975 року народження, батько чотирьох дітей, інженер ЗМІ, до свого переїзду до Марокко, декілька років мешкав у Данії».

Це є демократія та реформи, на які претендує марокканський режим. Ув’язнення, катування та переслідування усіх тих, хто не схвалює теперішній режим і не працює над його зміцненням. Схвалюються лише ті, кого благословив правлячий режим, хто працює над збереженням теперішнього положення справ, і говорить про зміни лише з висоти крісла, що він займає. Їх мета - залишити країну у стані повного підкорення Заходу, у культурному, політичному, економічному та інших планах. Вони відчиняють двері західному колонізатору для грабування народного майна та багатств, щоб сам народ продовжував існувати у зубожінні та приниженні.

Так нехай же знають соратники діючого режиму, що Умма вже не та, якою була раніше. Залякування, введення в оману, обдурення, якщо і були ефективними раніше, зараз же вони будуть зовсім безкорисні. Мусульмани  хочуть  виконання Ісламу у державі Халіфат. З цього шляху їх вже не відверне ані в’язниця, ані омана. Не допоможуть вже поблажки та поступки соратників режиму, коли у зв’язку з Мавлідом Пророка ﷺ, із в’язниць будуть амністовані більше ніж 500 ув’язнених. Ісламська Умма бажає докорінних змін. Зміни, які завжди унесуть за собою несправедливість та принесуть виконання Ісламу та Шаріат Господа Світів.


"ألا إنّ نصر الله قريب"
 «І близька перемога Аллаха»

Медіа-офіс Хізб ут-Тахрір
Марокко
Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Марокко

Вівторок, 15 Рабиъ аль-Авваль 1433 р.х.
07/02/2012

 

Головне меню