Лише Халіфат може захистити святість Корану, кров, землю та ресурси Умми

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 20 лютого 2012 р. колонізаторські хрестоносці спалили Коран, так само як учинили і з іншими ісламськими книгами. Два мусульманина прийняли мученицьку смерть, намагаючись зупинити цей злісний та ганебний вчинок. Під натиском сильної реакції мусульман колонізаторські окупанти звісно ж вибачились та наказали провести розслідування  інциденту для заспокоєння мас.

О мусульмани – моджахеди Афганістану! Те, що сталося, не є чимось новим. Ми вже були свідками карикатур на Пророкаﷺ, осквернення Корану у затоці Гуантанамо та фільму «Фітна», який був знятий голландським депутатом. Ми усі знаємо про те, що сталося із полоненими Гуантанамо та Баграму, і те, що коїться з ними і до цього часу. Усі ці нелюдяні злочини ніщо у порівнянні з тим, що іще не було оприлюднене. Цих доказів достатньо, щоб виявити ненависть США та її соратників по відношенню до мусульман. На додаток до цього, ви проінформовані про наджорстокість, яку показали США та її союзники хрестоносці в Абу Грейбі, Фалуджі, Кандагарі, Гільменді, Кунарі, Вардаці, Нурістані та Вазиристані.

Так, наприклад, американці руйнували двері домів, поневолювали мешканців, вбивали жінок, дітей та літніх людей Афганістану після знущань над ними. Самим явним прикладом лиходіянь Америки є мусульмани Пакистану, а саме доктор Афія Сиддикі, яка отримала 86 років ув’язнення у в’язниці, у якій вона захворіла на рак та завагітніла. Усе це вказує на те, що США та їх союзники втратили усі людські якості  та  набули рис дикунів.

О люди, які переповнені справжніми та щирими емоціями. Усе це стало відбуватися з вами лише після зруйнування Халіфату. Ви знаєте про те, що ви найкраща громада, ви спадкоємці Пророкаﷺ,     праведних Халіфів, праведних завойовників, які жертвували своїми життями на шляху свого Господа – Аллахаﷻ. Ви спадкоємці Мутасіма, який відіслав величезне ісламське військо на Рим заради захисту честі однієї мусульманки. Коли вона закликала до нього: «О Мутасім», від відповів відправкою війська. Ви діти Рашіда, який відіслав листа римському імператору зі словами: «Від Аміра Мусульман римському псу. Відповідь на мого листа ти не прочитаєш, ти його побачиш», і Ісламське військо досягло Риму раніше, ніж був доставлений лист. Не дивлячись на усе це, сьогоднішні продажні правителі підписують стратегічні домовленості із цими ворогами, так само як і деякі моджахеди готові укласти перемир’я із цими хрестоносцями.

Хізб-ут-Тахрір звертається до афганської нації мусульман та воїнів прикладати зусилля та боротися за відновлення ісламської держави Халіфат, яка захистить святість Корану, землі та ресурси Умми подібно до того, як про це сказав Пророк ﷺ: «Воістину Імам - це щит за яким бореться Умма і яким вона захищається».

یا أَیهَا الَّذِینَ آَمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا بِطَانَةً مِنْ دُونِكُمْ لَا یأْلُونَكُمْ خَبَالًا وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِی صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَینَّا لَكُمُ الْآَیاتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ

«О ті, які увірували! Не беріть своїми помічниками тих, хто не із вас. Вони не втратять нагоди нашкодити вам та радіють вашим труднощам. Ненависть вже виявилася у них на вустах, Але в їх серцях криється іще більша ненависть.  Ми вже пояснили вам знамення, якщо ви тільки розумієте!» (3:118)

П'ятниця, 16 Рабі''уль Ахир 1433
9 Березня 2012

Головне меню