Навіть якщо ви дасте 1170 років замість 117, це ні в якому разі не злякає Хізб-ут-Тахрір

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 2 вересня 2005 р. Хізб-ут-Тахрір провів акцію у мечеті Фатіх у Стамбулі, у якій він навів яскраві приклади з минулого та сьогодення ісламської Умми, підкріпивши ці приклади поясненнями. Під час цієї акції на увесь світ було заявлено, що єдиний порятунок Умми є у встановленні праведного Халіфату за методом пророцтва. Ця акція було приурочена до річниці розпаду Халіфату по хіджрі та проводилась в аналогічному форматі шляхом зачитування однакового тексту в один і той самий день і в один і той самий час у різних країнах мусульман від Індонезії до Марокко.  

Акція була проведена майже у 40-ка країнах. Але у Туреччині після проведення цієї акції ми стикнулися з бурхливою реакцією, якої не було в інших мусульманських країнах, які набагато відстають від Туреччини у втіленні таких «цінностей» як демократія, права людини, соціальні реформи та розвиток. Небачена жорстокість, підняття шуму у ЗМІ, істерія терористичної загрози, безпрецедентна атака судової системи завершилася винесенням 24 січня 2011 року вироку 49 особам, що перебували під слідством, у вигляді ув’язнення у сумі 117 років. Як тільки справа торкнулась Ісламу, ісламської держави Халіфат, партії Хізб-ут-Тахрір, що закликає до Ісламу, та щирих синів Умми, поборники демократії, свободи думки та прав людини, замовкнувши, почали сміливо та без краплі сорому застосовувати прокурорське переслідування, арешти та безглузді покарання.  

Хізб-ут-Тарір – це політична партія, ідеологією якої є Іслам. Вона знаходиться на шляху до здійснення своєї мети – відновлення ісламського способу життя, застосовуючи виключно ідеологічну та політичну боротьбу, уникаючи будь-яких насильницьких дій. Подібно до того, як неможливо замазати багнюкою сонце, про цей факт без краплі сумніву знає увесь світ і навіть ті, хто виносить це покарання і ті, хто наказав його винести. Раніше многобожники називали Пророка (с.а.в.) «Аль-Амін» (вірний) і давали йому на збереження те майно, яке вони не давали своїм єдиновірцям. Вони також були упевнені у тому, що він Пророк (с.а.в.), більше аніж були упевнені в тому, що їх діти дійсно народились від них, але, незважаючи на усе це, все одно називали Його (с.а.в.) колдуном, брехуном та заколотником. Отож, яка різниця поміж ними та тими, які сьогодні називають мусульман «терористами», «фундаменталістами» та «реакціонерами», чудово розуміючи, що це явна брехня. Чудово розуміючи брехливий та намовницький характер свого звинувачення, будучи безпорадними протистояти мусульманам своїми гнилими, зловонними західними поняттями, вони не зможуть злякати Хізб-ут-Тахрір, навіть, якщо посадять хлопців Хізба не на 117, а на 1170 років до в’язниці. Вони також чудово проінформовані про те, що установивши Халіфат, рано чи пізно Аллах ﷻ виконає свою обіцянку та скине режим, якому вони слугують, як скинув режими Саддама, Каддафі та інших диктаторів.

 
وَالشُّعَرَاءُ يَتَّبِعُهُمُ الْغَاوُونَ  أَلَمْ تَرَ أَنَّهُمْ فِي كُلِّ وَادٍ يَهِيمُونَ  وَأَنَّهُمْ يَقُولُونَ مَا لَا يَفْعَلُونَ  إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَذَكَرُوا اللَّهَ كَثِيرًا وَانتَصَرُوا مِن بَعْدِ مَا ظُلِمُوا ۗ وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ
 «А за поетами ідуть ті, хто заблукали. Хіба ти не бачиш, що вони блукають по долинах (складають вірші на будь-які теми)  і кажуть те, чого не роблять? Це не має стосунку до тих, хто увірував, коїв праведні діяння, багато поминав Аллаха та захищався після того, як з ними вчинили несправедливо? А ті, хто вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться». 

 

Інформаційний офіс Хізб-ут-Тахрір
Вілаят Туреччини
Суббота, 24 Рабi'уль Ахир 1433
17 Березня 2012

 


 

 

 

 

Головне меню