Таким чином Хадій буде керувати Єменом!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Єменська щотижнева газета «аль-Уля» у №344 на своїй першій шпальті розмістила статтю під назвою: «Хадій: посли країн Перської затоки, Америки та Європи нанесуть візит до Адену для багатосторонньої зустрічі».

Дану заяву зробив узгоджений кандидат на президентських виборах в Ємені Абду Раббо Мантур Хаді під час своєї зустрічі в Сані 14 лютого у межах його передвиборчої кампанії із громадянською радою, представниками Палати представників та різними суспільними діячами від провінції Аден для обговорення різноманітних питань, найяскравішим із яких є питання безпеки.

Дана заява з’явилася після розповсюдження американським послом в Ємені Джеральда Майкла Файерстейна (Gerald Michael Feierstein) 19/12/2011 програми для західних послів в Ємені з обрання Абду Раббо Мансур Хаді на роль відповідального за реалізацію ініціативи країн Перської затоки.

Для реалізації цієї ініціативи, яку підписав колишній президент Ємену Алі Абдалла Салех 23 листопада 2011 року в Ер-Ріяді, Америка та Європа розділили між собою єменські портфелі. Америка, бажаючи проникнути до озброєних сил, під прикриттям «боротьби з тероризмом» з метою досягнення цієї мети, прийняла головування органу у сфері військової оборони та безпеки. Між тим Британія, бажаючи зберегти свій політичний вплив у Ємені, віддала перевагу тому, щоб прибрати до своїх рук головування блоку друзів Ємену і реформ на благо громадян, місцевого самоуправління та правосуддя. Що стосується Європейського Союзу, який іде слідом за Британією, то він очолив комітет по налагоджуванню діалогу між «Шабаш ас-Сахат», «Харак» та прибічниками «аль-Ховсі». Також Франція очолила комісію із внесення поправок до конституції, а Росія очолила групу національного діалогу після президентських виборів!

Таким чином, західні колоніальні держави воєдино керують справами Ємену. Невже після всього цього можна назвати ініціативу, підписану в Ер-Ріяді відносно відставки Абдалли Селеха з посади президента в Ємені, ініціативою країн Перської затоки (Халіджія)?! Де тут є роль країн Перської затоки?! Насправді американці, британці і разом із ними європейці, саме вони розробляють свої плани, де правителям країн Перської затоки, зокрема саудівцям, відводиться роль хрещених батьків та лжесвідків, а також марнотратників грошей, отриманих від продажу нафти мусульман, на реалізацію західних планів.

У минулому, європейські колоніальні держави змагалися між собою за військову окупацію мусульманських країн з моменту заснування британських, французьких, голландських кампаній «Східної Індії» по окупації острову Меон у Червоному морі після першого виходу Османідів із Ємену. Сьогодні старий «європейський» колоніалізм віч-на-віч стоїть перед «американським» неоколоніалізмом. При цьому обидва одностайно протистоять створенню очікуваної мусульманської політичної структури «Халіфат» шляхом взяття під власний контроль революції, що відбуваються через пряме втручання.

Прикро те, що це відбувається з підтримки майбутнього президента країни, який під час заходу, присвяченому річниці єменської революції, сказав, що «Захід не стільки  хвилюється за Ємен, наскільки хвилюється за свої інтереси, які знаходяться тепер під загрозою». Якщо положення є таким, як він каже, то як збирається він вирішувати проблеми, які стоять перед ним?

أَفَحُكْمَ الْجَاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ ۚ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْمًا لِّقَوْمٍ يُوقِنُونَ
 «Невже вони шукають суду часів невігластва? Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха для людей упевнених?» (5:50).

Абду Раббо Мансур Хаді нічим не відрізняється від своїх попередників у правлінні, як і від інших теперішніх правителів мусульман, які налякані  істотою, яка привела їх до влади, і віддані їй, підкоряючись їй у всьому, навіть у непідкоренні Творцю, Який каже:

اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلً
 «Аллах не відкриє невіруючим шляху проти віруючих» (4:141).

Воістину, Захід усіма своїми силами не зможе відхилити мусульман в Ємені і в усьому світі від природного повернення до ісламського правління у державі Халіфат, через відсутність якого мусульмани впали у гріх і втратили нормальне життя, що призвело до розділу та окупації їх країн. Із дозволу Аллаха, із поверненням цієї держави об’єднаються мусульманські країни. Саме ця держава звільнить людство від кабали та гегемонії капіталізму шляхом донесення Ісламу всьому світові через заклик та джихад. Так будьте разом із діячами, які є завзятими на шляху встановлення Халіфату! О мусульмани!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ
 «О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя» (8:24).

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Ємен
№ H.T.Y. 109
Четвер, 24 Рабіъ аль-Авваль 1433 р.х.
16/02/2012

Головне меню