О жителі гордовитого Шаму! Терпіть та проявляйте стійкість, проголосіть свою революцію шляхом до Халіфату

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 О жителі гордовитого Шаму! Терпіть та проявляйте стійкість, проголосіть свою революцію шляхом до Халіфату.
Ліга приниження та ганьби – співучасниця вбивці Башара.
Наскільки ж підступно те, що вони роблять

Які ж ви хороші , о, жителі Шаму! О володарі стійкості на шляху Аллаха! Ви показали найщиріший приклад стійкості та мужності, стаючи на заваді тирану та його соратникам. Аллах надасть вам перемогу та зганьбить невірних разом із їх соратниками. Ми в Єгипті разом із вами, підтримуємо вас, і стоїмо пліч-о-пліч з вами, хочемо сказати вам те, що каже Господь Величі:

إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَىٰ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ
 «Воістину, Аллах купив у віруючих їх життя та майно в обмін на Рай» (9:111).

Ось ви віддаєте свої життя на шляху Аллаха. Не зважайте ані на кого, окрім Аллаха, Він надасть вам перемогу, зганьбить невірних та зцілить груди віруючих людей.

Ми,  Хізб-ут-Тахрір в Єгипті, зі свого боку звертаємося до Ліги арабських держав «Ліги ганьби та приниження», яка надає додаткову кількість часу Башару вбивати у більшій кількості людей заради виконання забаганок невірного Заходу. Ми кажемо тим, хто очолює цю структуру, і всьому світові, який продовжує спостерігати осторонь за пролиттям крові у Сирії:

«Ваші надії зруйнуються, і Башару не допоможуть ваші відстрочки, які ви йому відводите, щоб він продовжував вбивати дітей, жінок та літніх людей. Цей тиран паде так само, як пали його попередники Бен Алі, Мубарак та Каддафі.

Умма ніколи не покладала на вас свої надії. А якщо заперечите, то дайте нам відповідь, коли ви змогли вирішити хоча б одну проблему, якою ви займалися? Коли ваші рішення були ефективними? Ви зробили хоча б що-небудь для Палестини, окрім поступок на які ви йшли, тим самим загубивши палестинське питання та віддавши його на відкуп євреям?!!! Зробили ви що-небудь для дітей, жінок і літніх людей, яких вбивали євреї у Палестині та Лівані, або яких вбивали американці та англійці в Іраку? Чи виражалася ваша роль хоча б у чому-небудь, окрім змови у Лівії та Ємені?

Після декількох місяців мовчання про те, що відбувається у Сирії, ви довго та важко народжували, доки не народили мишу. Ви відправили своїх спостерігачів, а потім, прижавши свої хвости від розчарування та невдачі, відкликали їх назад. А сьогодні ви підняли розмову про арабські війська для підтримання миру. Про який мир йде мова, і який мир ви збираєтесь захищати? Хай вас спіткає розчарування та нехай проваляться ваші плани. Ми не настільки дурні, щоб думати про вас добре. Ми при всіх зганьбимо вас. Ви помічники ворогів Умми у проголошеній ними війні проти Умми, щоб перешкодити їй взятися за діяльність по відтворенню ісламського способу життя  шляхом встановлення Халіфату. Ви не зможете уникнути відповіді перед своїм Господом, і  того Дня, коли з’являться свідки. У тому числі і Умма не дозволить гратися собою на користь ваших хазяїв у невірних країнах, вона викине вас до смітника історії».

إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ
 «Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям та віруючим у мирському житті, і  того дня, коли з’являться свідки» (40:51).

Шаріф Зайїд
Голова прес-служби
Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Єгипет
№ 12/7
Понеділок, 28 Рабиъ аль-Авваль 1433 р.х.
20/02/2012

Головне меню