ЛАГ та ООН у домовленості з режимом Башару, відтягуючи час та надаючи можливість, із майстерністю проливають кров сирійського народу

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Колишній генеральний секретар ООН Кофі Аннан був призначений ЛАГ та ООН спецпосланцем по врегулюванню сирійської  кризи. Дане  рішення було прийнято після проведення консультацій з самим Кофі Аннаном та діючим Генеральним секретарем ООН Пан Гі Муном. Подібне призначення є безпрецедентним кроком, яке  однозначно  вказує на слабкість та неспроможність ЛАГ та тих, хто знаходиться у її важеля правління, їх відкриту співучасть у злочинах башарівського режиму, пролитті  крові сирійського народу, надаючи  йому додатковий час для підготовки  ґрунту новому режиму, такому ж нелюдяному та дикому як цей.

Що «арабський націоналізм», який вони так завзято виспівують та вихваляють, на підґрунті якого виникла і сама ЛАГ, не  у змозі більше породити чоловіків, які не боялись би стикнутися з труднощами, у змозі вирішувати найскладніші проблеми, і для цього треба було ЛАГ звертатися до людини, яка десять років провела на посаді генерального секретаря ООН, нічого при цьому не зробивши ані для арабів, ані для вирішення їх проблем?! Більше того, при їх обізнаності та інформованості було знищено Ірак, і ніхто, ані він, ані його організація  нічого не зробили. Тому вони усього лише інструменти у руках Америки та невірного Заходу, який плете змови проти Ісламу та мусульман.
 
Те, що робить ЛАГ, є нічим іншим як наданням додаткового часу, покриттям злочинів та вбивств, які коїть м’ясник Башар аль-Асад по відношенню до наших братів у Сирії, більше того, Аннан під час своєї з Башаром закликав повести діалог з режимом аль-Асада, руки якого умиті кров’ю шахідів.

Стосовно ж Військової Ради, у руках якої знаходиться влада у Єгипті та яка є покровителем ЛАГ, то вона  не поворухне і пальцем, щоб підтримати сирійський народ у його стражданнях від башарівського режиму, більше того, Військова Рада розділяє з ЛАГ думку про надання Башару такого шансу. Кров мусульман для них нічого не варта. Ось, наприклад, євреї вчиняють так само, здійснюючи дикі та нелюдяні напади на Газзу. Найбільш позитивним, що могло іти від режиму у Єгипті, було слово про посередництво щодо припинення вогню! Що це за ганебне відношення? Хіба  кров, що проливається – це не кров ваших братів-мусульман?

М у Хізб-ут-Тахрір, а разом з нами і уся Умма, не були здивовані та не будемо дивуватися тим, що коїть ЛАГ. Ми ніколи не покладались на неї, більше того, неодноразово розтлумачували Уммі реальність подібної організації. Умма, у свою чергу, усе це зрозуміла. Одного дня Умма разом з нами прокинеться, і ми встановимо Ісламський Халіфат. Тоді ми усі разом скасуємо подібні організації та викинемо їх разом зі правителями-зрадниками та їх режимами, таких як Башар аль-Асад, до смітника історії.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ
 «І зрадіють того дня віруючі» (30:4).


Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Єгипет
№ 12/10
Понеділок, 19 Рабиъ аль-Ахир 1433 р.х.
12/03/2012

Головне меню