«Запровадження конституції»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

«Запровадження конституції» … 50% для парламенту та 50% поза ним – це брехня Військової Ради для народу Єгипту та політичне самогубство «ісламістів парламенту»

Національні збори та Консультативна Рада під час спільного засідання у конференц-залі проголосили про завершення формування установчого комітету, який буде займатися підготовкою проекту конституції з урахуванням 50% із парламенту та 50% з боку громадських діячів, організацій та застанов.

Таким чином, «ісламісти парламенту» повністю підкорилися, щоб задовольнити Військову Раду, Америку та євреїв, але не Всевишнього Аллаха. Цим самим вони встромили ножа до серця тих виборців, які, довірившись передвиборчим ісламським гаслам, обрали їх, тому що ці парламентарії закликають до Конституції, яка складається як мусульманами та і не мусульманами і, навіть, капіталістами, яким байдужа релігія, ісламська вона чи ні!

І таким чином, до завершення усього цього Військова Рада тимчасово контролює повністю політичну ситуацію у Єгипті, а за нею і Америка слідкує за ситуацією революції з одного боку, і за самогубством політичних «ісламістів парламенту», з іншого боку. Тому що вони будуть нав’язувати конституцію, яка наповнена поглядами різноманітних утворень, не беручи до уваги той факт, що Єгипет є мусульманською країною. За шаріатом є забороненим правити тією конституцією, яка не буде заснована на ісламській акиді та охоплювати усі сфери  життєдіяльності людини.

Ця країна керувалась Ісламом протягом сторіч, і усі ці утворення, як мусульмани так і не мусульмани, жили у справедливості та безпеці. Немає жодної різниці поміж мусульманами та не мусульманами у справі забезпечення справедливості, і заповіт Посланця Аллаха (с.а.в.) бути з коптами ввічливими та милосердними, відома річ в історії Ісламу. Халіфи протягом усього часу вчиняли з ними саме так, і не було жодних проблем поміж мусульманами та коптами, поки не закінчилось правління Ісламу у Єгипті. Таким чином, було відокремлено ісламську конституцію, а їй на зміну прийшла конституція, яка була запроваджена руками чужих та далеких від Ісламу людей, які не бажають нічого доброго мусульманам і не мусульманам, і утворили такі проблеми «меншостей» як їх називають, вони погіршили стан, зробивши життя мусульман і не мусульман нестерпним.

Такий стан справ довго не триватиме, тому що народ Єгипту повністю довірився та сподівається лише на Аллаха щодо тієї змови, яка коїться навколо нього. Тому що вони не бачать змін у справі вирішення їх проблем в усіх напрямах як в справедливості, економіки, освіти, правосуддя, політики зовнішньої та внутрішньої,торгівлі, промисловості і т.д. Тому вони будуть продовжувати революцію, допоки не досягнуть справедливості, величі та гідного життя через повну зміну існуючої конституції на ісламську, яка заснована на акиді у затишку ісламського Халіфату, на шляху якого веде заклик та працює Хізб-ут-Тахрір, а не хто-небудь інший.
    
Воістину, це вже скоро.


إنَّ اللهَ بالغُ أمْرِه

 «Бо Аллах робить Свою справу»

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Єгипет
№ 12/13
Неділя,25 Рабиъ аль-Ахир 1433 р.х.
18/03/2012

 

Головне меню