Мітинг на підтримку революції народу Шаму, альхамдуліллях, відбувся з успіхом

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Хізб-ут-Тахрір – вілаят Йорданія, провів мітинг з приводу першої річниці стійкості нашого народу у Шамі проти тирана Башара. На мітингу зібралось сотні чоловіків, жінок та дітей з Йорданії та Сирії, незважаючи на значну присутність сил безпеки.

Присутні голосно вигукували гасла, які закликали до скинення тирана Башара та засуджували змову держав проти революції у Шамі, а також скандували, закликаючи  війська мусульман до підтримки  революції у Шамі, і закликали жителів Алеппо вийти зі стану мовчанки та приєднатися до революції своїх братів у решті міст. Гучно вигукували такбіри та здіймали прапори Ісламу, і жоден із присутніх не здіймав прапор Сайкс-Піко. Лунали заклики до об’єднання мусульман під єдиним прапором – прапором Ісламу у одній-єдиній державі – Халіфат.
    
З промовою виступив професор Салім Джарадат, у  якій він високо оцінив революцію у Шамі, і закликав мусульманські війська до підтримки своїх братів у Сирії, щоб урятувати їх від злочинності Башару, утворивши Халіфат на руїнах його правління. Журналісти різноманітних ЗМІ взяли інтерв’ю  у голови інформаційного офісу та у деяких із учасників мітингу.

Наприкінці мітингу було об’явлено про двотижневі страйкування у різних частинах Йорданії на підтримку революції Шаму з метою падіння режиму тирана Башара. Ми прохаємо Всевишнього Аллаха, щоб Він дарував нам  перемогу, та полегшив страждання та муки наших братів у Шамі, і зробив цю революцію щирою заради Нього, і завершив її утворенням Халіфату за методом пророцтва.  

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Йорданія
№ 33/9
Понеділок, 26 Рабиъ ас-Сани 1433 р.х.
19/03/2012

Головне меню