Правителі – партнери Америки у вбивстві громадянських афганців

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

О неділі 11 березня мусульмани Афганістану у черговий раз стали свідками масового вбивства своїх братів та сестер у Панджваі, у Північному Кандагарі. Приблизно біля 2 годин  ночі  армія  хрестоносців безжалісно вбила 17 невинних мусульман та підпалила їх. За повідомленнями  місцевих жителів, 17 мирних осіб, включаючи жінок та дітей, загинуло внаслідок  бійні, влаштованої  американськими солдатами, які проникли  до осель людей та скоїли цей жахливий та брутальний злочин.

У якості реакції на цей нелюдяний вчинок так званих «визволителів та рятівників» ми почули банальну, боягузливу та пусту риторику з вуст підступних правителів, які закликали до розслідування, створення комітетів та засудження. Але ми чудово обізнані про наслідки цих досліджень і щодо праці цих комітетів у минулому. Те, що відбулося, є трагедією, яка підтверджує, що правителі є партнерами у злочинах американців та їх союзників.   

О, мусульмани! Стало явним те, що правителі Афганістану та система, яка насильно втілюється  над мусульманами цієї країни, ніколи не покладе край цим брутальним проявам нелюдяності. Причиною сили невірних колоніалістів є їх система демократії, і підступні правителі, які підписують стратегічні угоди з цими грабіжниками та вбивцями. Вони не мають і краплі поваги до життів цих невинних мусульман, а також до Корану, який був спалений усього кілька тижнів назад цими ж солдатами-окупантами на базі НАТО.  

Нещодавнє інтерв’ю англійського посла в Афганістані Вілліама Патея виданню Сандей Телеграф стосовно ситуації в Афганістані виявляє справжню суть закликів до миру та розвитку. Він заявив: «Афганістан  іще протягом багатьох років буде перебувати у хаосі…».

О, мусульмани! Прийшов час викоренити цю систему демократії та капіталізму разом із підступними правителями, які є першою лінією оборони окупаційних сил у війні з мусульманами, а також замінити їх ісламським Халіфатом, який захистить кров, честь, гідність, ресурси, єдність та акиду цієї благородної Умми.

وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىٰ يَرُدُّوكُمْ عَن دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا
 «Вони не облишать битися з вами, допоки не відвернуть вас від вашої релігії, якщо тільки зможуть».

Субота, 15 Джумад''іль Аууаль 1433
7 Квітня 2012

Головне меню