Уряд аль-Ганзурі показує своє справжнє обличчя та прагне до нормалізації стосунків з єврейським утворенням

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

До Тель-Авіву прибула делегація зовнішньополітичного відомства уряду д-р. аль-Ганзурі для проведення переговорів з офіційними особами МЗСу (Міністерство Закордонних Справ) єврейського утворення в окупованому Єрусалимі відносно нормалізації стосунків у галузі економіки та можливості утворення спільних промислових зон поміж двома країнами по лінії  проектів СПЗ, пов’язаних з текстильним виробництвом. Про це було опубліковано на сайті газети «аль-Мухіт» 1 квітня під заголовком «аль-Ганзурі направив делегацію до Тель-Авіву для розвитку процесу нормалізації економіки».

Цим кроком аль-Ганзурі забив останнього цвяха до труни свого уряду, якого звинувачують у прихильності до вектору колишнього режиму Мубарака, незважаючи на спроби Військової ради у представленні його у ролі бунтівника та супротивника колишнього режиму.
 
Доктор аль-Ганзурі та його уряд діє так, нібито і не було революції у Єгипті, а  якщо і була, то лише усунула Мубарака з посади голови країни, залишивши колишню логіку мислення. Ця та ж сама безпринципна логіка мислення, яка більш за все зацікавлена тим, як би зберегти інтереси Америки та її вихованця – Ізраїлю -  у регіоні. І досі американський посол їздить вздовж и поперек по усій країні. І досі злощасна Кемп-Девідська угода виконується обов’язковим чином. І досі злочинне терористичне єврейське утворення вбиває наших мусульманських братів по усій Палестині. І досі Єгипет постачає природний газ ізраїльтянам.  І досі угода СПЗ у силі. Усе по-старому, незважаючи на те, що ці та до них подібні явища були однією із причин, які спонукали людей повстати проти колишнього режиму Мубарака, який фактично слугував агентом Америки та єврейського утворення у регіоні.   
 
Хізб-ут-Тахрір у Єгипті заявляє аль-Ганзурі наступне, можливо він схаменеться та проявить богобоязненість:

1 - Рішення економічних проблем, які переживає Єгипет, неможливо досягти шляхом укладання економічних угод з найлютішими ворогами мусульман.
 
2- Відмова від виходу із угоди спеціальних промислових зон «СПЗ» не відображає справжню прихильність шаріатським законам, ані у словах, ані у діях. Оскільки Іслам забороняє укладати угоди такого роду з державою, яка веде фактичну війну з мусульманами, окупує ісламську землю, замахується на їх святині та паплюжить благословенну мечеть аль-Акса. Шаріат зобов’язує мусульманам підготувати стільки сил, скільки необхідно для звільнення землі аль-Ісра та аль-Мірадж (нічної подорожі та восходження Пророка) від «злісних ізраїльтян», а не укладати чи вшановувати угоди та домовленості, які знаходяться у повному протиріччі з Ісламом, як у цілому, так і в деталях.
   
3- Ми радимо д-ра аль-Ганзурі зробити обмеження законами шаріату основним критерієм у своїх справах. І найголовнішою справою повинно стати втілення законів Аллаха шляхом держави Праведний Халіфат, яке слугує єдиним інструментом вирішення усіх економічних проблем Єгипту і усього світу.
 
4- Однією з причин бідності, зубожіння, економічної та індустріальної відсталості, безперспективності сільського господарства, промисловості та торгівлі, які  переживає Єгипет, є зв'язок Єгипту з єврейською країною, яка щоденно на наших очах руйнує сільське господарство та торгівлю у Єгипті.

5- Ми заявляємо Військовій раді та її уряду, що Аллах дає відстрочку, не зволікає, що законодавство Аллаха є порятунок для жителів Єгипту від гніту, приниження та бідності. Стосовно ж догоджання Америці та євреям, наряду з Аллахом, то наслідки цього вкрай небезпечні, а саме ганьба у цьому світі та жахливе покарання у наступному житті.
 

تَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِّلَّذِينَ آمَنُوا
 «Ти неодмінно знайдеш їх найлютішими ворогами віруючих іудеїв та многобожників» (05:82)

Інформаціний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Єгипет
№ 15/12
Неділя, 09 Джумада аль-Уля 1433 г. х.
01/04/2012

 

Головне меню