Да мобілізації, але не тільки за визволення Хегліга

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Да мобілізації, але не тільки за визволення Хегліга
 а й за визволення усієї ісламської землі на півдні
 

Чим більше руйнується земля Судану, тим більше люди прагнуть до скасування режиму і до досягнення перемоги та мобілізації, щоб захистити свою землю та честь. Що і відбулося після входження повстанської армії жителів півдня до провінції Хегліг на південно-західній частині країни, і знову заговорили про джихад та мобілізацію, щоб врятувати землю від південних повстанців!   
Усім відомо те, що відбувається зараз у Хеглігі і те, що було до нього у провінції Абья та ін., і те, що відбудеться надалі - не інакше як результат злощасної угоди «Ніфаша». Цим був задоволений Захід, а Всевишній у гніві. Відмовились від ісламської землі на користь повстанців, щоб встановити на ній державу християнського толку, яка ненавидить мусульман та вороже ставиться до мусульман на півдні Судану.  Воно буде опорою для Америки та євреїв. Як ми вже казали, і кажемо, це подарунок тим, хто не  має та без права мати його, і на додачу до усього цього – це зрада по відношенню до Аллаха, його Посланця та віруючих.

Якщо нинішня   система дійсно хоче мобілізувати людей на джихад, то вона повинна привести у виконання те, що включає до себе джихад із законів шаріату, а саме:

По-перше: Щиро покаятися перед Аллахом Всемогутнім, і відмінити пагубну угоду «Ніфаша» нібито її і не було, ліквідувавши усі наслідки від розділення крани і від приспішників цього режиму.
 
По-друге: Працювати над мобілізацією людей до джихаду не лише для того, щоб звільнити Хегліг, але і для повного звільнення півдня Судану, з розумінням того, що це ісламська земля і не можна відчуждатися від неї.

По-третє: Воздати кожному за те, що він заслужив. Проявляти щиру турботу про справи людей по Ісламу. Повернути вкрадене громадське майно таким як воно було. І перш за все система повинна буде  прагнути у першу чергу отримати довольство Аллаха, щоб решта інших пішла за цим прикладом. Витрачання громадського майна зробило вас зіпсованими та гордовитими. Будьте як Омар ібн аль-Хаттаб (р.а.), коли Абдуррахман ібн Ауф (р.а.) розповів йому, чому плакав, коли він побачив одного із солдатів у обірваному одягу, який приніс у своїх руках скарби Хосрова і поклав їх перед халіфом, не взявши звідти ані дірхаму, тоді ібн Ауф сказав: «Ти проявив добро, з тобою вчинять так само, а якщо б ти витратив, то витратили б і тебе».

По-четверте:Категорично не вести переговори з повстанцями на півдні Судану, бо вони хочуть утворити державу на ісламській землі. По шаріату заборонено укладати з ними будь-які угоди, бо це означало б відмову від ісламської землі, це харам і великий злочин в Ісламі. Стан війни повинен тривати доти, доки не буде звільнена ісламська земля і доки мусульмани не вийдуть з-під їх влади. Всевишній Аллах каже:
    

وَلَن يَجْعَلَ اللّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلاً
І ні за що Аллах не дарує невірним перемоги над віруючими.

فَمَنِ اعْتَدَى عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُواْ عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَيْكُمْ
Якщо хтось преступить (заборони) проти вас, то і ви преступіть проти нього, подібно тому як він преступив проти вас.

وَأَخْرِجُوهُم مِّنْ حَيْثُ أَخْرَجُوكُمْ
І виганяйте їх звідти, звідки вони вас вигнали.

П’яте: Перш за все це, ця система повинна об’явити про ісламську державу – праведний Халіфат за методом пророцтва. Тим самим ми досягнемо довольства Аллаха та встановимо справедливість серед усіх людей, і відмовимося від систем Заходу –кяфіра, які керують сьогодні мусульманами та їх країнами. Аллах дарує перемогу мусульманам. Він сказав:  
 

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ
О ви, які увірували! Якщо допоможете Аллаху, допоможе Він вам і зміцнить ваші стопи».

Ібрахім Осман (Абу Халіл)
Офіційний представник  ХТ
Вілаят Судан
Субота, 14 Джумад''іль Ахир 1433
5 Травня 2012

 

Головне меню