Послання Махмуда Аббаса євреям – упертість у безпорадності та гріховності

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Голова палестинської автономії Махмуд Аббас відправив послання прем’єр-міністру злочинного єврейського утворення, у якому він підтвердив, що палестинська автономія не має жодної влади та впливу у політичній, економічній, географічній сферах, а також у сфері безпеки. Усе це черговий раз підтверджує те, що палестинська влада називається владою лише формально, але насправді не виконує жоден із своїх обов’язків. Між тим, голова палестинської автономії іще раз заявив про свою прихильність до програми, суть якої полягає у прийнятті усіх домовленостей, визнання держави «Ізраїль», відмова від насилля і провокацій. В межах своєї програми він також наполягає на тому, щоб Єрусалим був столицею двох держав: Східний Єрусалим столицею Палестини, а Західний Єрусалим – Ізраїлю. Махмуд Аббас також наполягає на присутності третьої сторони, яка гарантує безпеку євреїв на палестинському боці.

Ми у ХТ на протязі багатьох років попереджали про те, що усі угоди, укладені Організацією Визволення і урядом з одного боку і євреями з іншого, зрадницькі. Ми казали і продовжуємо казати, що влада, яка є результатом цих угод, буде слугувати лише злочинній єврейській окупації, а палестинцям не принесе нічого, окрім як лиха і втрат. Прохаючи пробачення у Всевишнього, ми говоримо знов і знов:

Палестинський уряд чинить гріх, зраджуючи Аллаха, Його Посланця та віруючих, коли йде на поступки євреям та відмовляється від більшої частини Палестини. Уряд чинить гріх та зраду, коли захищає окупантів, їх війська і поселення від спроб палестинців захистити себе, своє майно, мечеть Аль-Акса та інші святині. Уряд чинить гріх та злочин, коли бореться, кидає до в’язниць, катує усіх тих, хто відмовляється визнавати окупацію та зрадницькі угоди, подібно до шабабів ХТ, а також синів інших організацій та журналістів.

Палестинська влада  початково народилася нездатною та залежною від колонізаторських держав, євреїв, та оточуючих її арабських режимів, які відмовилися від Палестини та її жителів, замість того, щоб скерувати свої війська для визволення Аль-Акса та всієї Палестини.  Більше того, палестинське керівництво, яке довело свою нездатність гарантувати безпеку палестинців, у постійних турботах про збільшення податкового тягаря на громадянах, сприянню росту цін та грабування майна палестинців. Усе це потім витрачається на святкування, танці, конкурси краси, чоловічий та жіночий футбол та інші нікчемні та руйнівні проекти для палестинської молоді. Палестинська влада, окрім злочинного єврейського окупаційного режиму, з часів своєї появи була і залишається важким тягарем на плечах палестинського народу.
 
Палестинці! Варто зупинити палестинський уряд від поступок на користь євреїв усього, що стосується Палестини, її жителів та святинь.

Керівники Палестини! Єврейське утворення, Америка та усі західні країни не врятують вас від гніву Умми, коли вона підніметься для визволення Палестини від окупації та вашої несправедливості. О, якщо б ви дослухалися до проповіді, відсторонилися від своїх помилок і омани, і внесли свій вклад у повернення рішення проблем ісламської Умми; щоб саме вона виконала свій обов’язок із визволення цих земель. І лише після цього ви надбаєте успіх у цьому світі та у світі наступному. Або ж ви хочете приниження у цьому та наступному світах?
 

وَإِذْ قَالَتْ أُمَّةٌ مِّنْهُمْ لِمَ تَعِظُونَ قَوْمًا ۙ اللَّهُ مُهْلِكُهُمْ أَوْ مُعَذِّبُهُمْ عَذَابًا شَدِيدًا ۖ قَالُوا مَعْذِرَةً إِلَىٰ رَبِّكُمْ وَلَعَلَّهُمْ يَتَّقُونَ  فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِهِ أَنجَيْنَا الَّذِينَ يَنْهَوْنَ عَنِ السُّوءِ وَأَخَذْنَا الَّذِينَ ظَلَمُوا بِعَذَابٍ بَئِيسٍ بِمَا كَانُوا يَفْسُقُونَ
 «Ось деякі з них сказали: «Навіщо перестерігати людей, яких Аллах згубить або піддасть важким мукам?» Вони сказали: «Щоб виправдатися перед вашим Господом. Можливо, вони злякаються». Коли вони забули про те, що їм нагадували, Ми врятували тих, які забороняли чинити злодіяння, і піддали жахливим мукам беззаконників за те, що вони чинили нечестиво» (7:164-165).

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Палестина
№ S/B N 012/105
Середа, 26 Джумада аль-Уля 1433 г.х.
18/04/2012

 

Головне меню