О , міністр, жоден не вітає тебе у землях Йорданії

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Йорданський режим учора зустрів міністра оборони США Леона Панетта у межах його брудного турне з метою змови по регіону.
 
Ми у відношенні цього не схвалюваного візиту хочемо заявити наступне:

О, міністр, тебе на землях Йорданії, та в усіх інших мусульманських країнах не вітає жоден. Ти міністр із ведення війн держави зла, брехні, колоніалізму, держави несправедливості та злочинів. Знай же, ти та твоя держава, а також ті, хто за тобою ховаються, що Ісламська Умма прийшла до тями, до неї повернулася свідомість. Тепер вона не спіймається на вашу підступність та нещирий прояв піклування в адресу життів мусульман у Шамі. Тепер вже не приховати перед очами Умми вашу ненависть та змови. Умма пам’ятає, що ви чинили над мусульманами у своїх таємних в’язницях – в Абу-Грейбі, Гуантанамо. Умма продовжує бути свідком ваших злочинів у відношенні мусульман та їх країн – Афганістан, Пакистан. Умма не забула, що саме ви окупували Ірак та винищували його населення все можливими видами зброї.

Ви завжди підтримували та продовжуєте підтримувати сіоністське утворення з причини прагнення бути присутніми всюди та щоб знищувати сучасними видами зброї мусульман у священних землях Ісламу. Саме ви підтримуєте тих, хто усе ще продовжує  перебувати при владі із числа диктаторів, зокрема, мова йде про тирана Шаму – Башара. Ви раніше підтримували тих, хто вже пав із числа тиранів, політично, військово та навіть морально, доки чаша ваг не стала перевішувати на бік повсталих мусульманських народів. Лише тоді ви покинули їх, як людина, яка викидає своє взуття, думаючи, що ви зможете знов надурити Умму, демонструючи перед нею свою давно розкриту та низьку поведінку.

Знай же, ті, та хто знаходиться з тобою в одному ряду із числа дрібних агентів, що Ісламська Умма добре усвідомлює ваші змови та плани. Вона чудово розуміє, хто саме є вашими агентами та прихвоснями. Умма Умма зрозуміла ваші змови проти Ісламу, його прибічників та земель мусульман. Вона також зрозуміла ваші побоювання у відношенні ісламського заклику, тому що він не залишить вам і п’яді місця, куди ваша нога могла б ступити у мусульманських країнах. Він змусить вас принижено та повергнуто, піджавши свої хвости, покинути ці землі. Можете хитрити сповна, адже Аллах також хитрує, а Він кращий із хитрунів. Аллах в скорому часі покаже вам, ким є ця Умма, тоді ви побачите те, чого боялися.

Ми віримо в перемогу від Аллаха у відношенні Своєї релігії, ви ж чекайте поразки, розгрому та зникнення.

Всевишній Аллах каже:

هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ
 «Він – Той, Хто відправив Свого Посланця з вірним керівництвом та релігією істини, щоб піднести її над усіма іншим релігіями, навіть якщо це ненависне многобожникам» (61:9).

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Йорданія
№: 33/23
П’ятниця, 15 Рамадан 1433 р.х.
03/08/2012

Головне меню