Різанина Дар’я – це прямий наслідок американського заступництва злочинця Башара та переговорів Клінтон з Ердоганом

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Шаленим гнівом Ісламська Умма у цілому та народ Шаму зокрема сприйняли новину про нову масову різанину, яку вчинив фараон цього часу та професійний злочинець Башар, син свого батька злочинця Хафеза, о суботі 25.08.2012 року у місті Дар’я у Ріф Дамаск. У новинах повідомляється, що жертвами атаки стали більш ніж 250 осіб, у тому числі діти, жінки, старі та молоді. Вбивці не пожаліли жодного, ними були дикі асадовські банди вбивці. Це солдати осередку нового антикризового керівництва, яка з’явилася, щоб помститися Уммі, яка проклинає їх, вони ж проклинають її, яка ненавидить їх, і вони ненавидять її. Цей осередок став вихвалятися своєю новою назвою «формування з вчинення масових вбивств та руйнувань». Так нехай же захлинеться у ріках крові проклятий безжальний сирійський м’ясник, який і наказав її пролити на вулицях благородного Шаму, тому що ця кров стане прокляттям для нього та його злочинного угрупування, як це було з різаниною у Хомсі, коли вона стала прокляттям для колишніх асадовських  помічників, які були забиті як худоба та відправлені на дно Гієнни, і наскільки ж погане це місце перебування.

Ми у Хізб-ут-Тахрір даємо перед Аллахом та Його Посланцем слово, а також перед терплячими та стійкими жителями Шаму, що настане день, коли ми надамо невір’ю та його послідовникам, розпусті та її послідовникам урок, який вони не забудуть ніколи, і це станеться у мить величі Ісламу та мусульман. У мить величі Муътасіма та гідності Халіфа. Кожен, хто брав участь у цих злочинах, чи планував він їх, або був виконавцем, давав зелене світло або надавав міжнародні гарантії або робив брудні заяви. Однаково, чи будуть вони особами подібними до Башара та його солдатів, або ворожими країнами, такими як Америка, Франція, Росія та Китай або правителями злощасних режимів, які стали професіоналами у прислужництві та зраді, мова йде про таких як Ердоган у Туреччині, Малікі в Іраку або Ахмадінеджад в Ірані. Усі вони є посібниками злочинів Башара і ми їм хочемо сказати, що одного разу сказав халіф Умар ібн аль-Хаттаб: «Якщо жителі цілого поселення змовляться вбити одну людину, то я обов’язково вб’ю їх усіх». Так нехай же знищить їх Аллах! До чого ж вони відвернуті від істини!

Прибічники змов ніколи не досягнуть успіху з дозволу Аллаха. Аллах разом із Уммою Мухаммада на землях Шаму. І як же можна її буде привітати зі встановленням Халіфату на цих землях, щоб повернути втрачену велич, загублене право та розплату з кожним, хто знехтував правами іншого. Ми утворилися для Халіфату та станемо його солдатами з дозволу Аллаха, пророк Аллаха ﷺ сказав: «Воістину, Аллах дає відстрочку гнобителю. Але коли Він схопить його, Він не дасть йому втекти», а потім він ﷺ прочитав:

وَكَذَٰلِكَ أَخْذُ رَبِّكَ إِذَا أَخَذَ الْقُرَىٰ وَهِيَ ظَالِمَةٌ ۚ إِنَّ أَخْذَهُ أَلِيمٌ شَدِيدٌ
 «Такою була Хватка твого Господа, коли Він схопив поселення, жителі яких були несправедливі. Воістину, Хватка Його болісна, сувора» (11:102).

О Аллах, візьмися за них сильною та могучою хваткою. І останнім нашим зверненням буде: Хвала Аллаху, Господу світів.

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Мухандіс Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Сирія
№ Ilam-SY-49/18/024
Субота, 07 Шаваль 1433 р.х.
25.08.2012

 

Головне меню