Лихо поверх лиха

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Міжнародна група країн-донорів з метою сприяння допомоги Ємену раніше провела низку самітів: у Лондоні 27.01.2010р., Ер-Ріяді 27,28.02.2010р., Абу-Дабі 29.03.2010р., Берліні 04.06.2010р., Нью-Йорку 24.09.2010р., Ер-Ріяді 23.05.2010р.

Сьогодні вони попрямували тим же шляхом. Усі печатні, телевізійні ЗМІ не переставали подейкувати щодо проведення 4-5 вересня в Ер-Ріяді саміту країн-донорів з метою надання єменському уряду фінансової допомоги. На даному заході беруть участь західні країни, які заклопотані Єменом, МВФ, Всесвітній банк поруч із купою кампаній, які його обслуговують. Далі відбудеться саміт у Нью-Йорку «Друзів Ємену» 27 числа того ж місяця.
 
Усіма відчутна реальність на тлі проведення цих нескінченних самітів виглядає як зростаюча з кожним днем бідність та зубожіння у Ємені, економічна несталість, погіршення ситуації у питанні безпеки і нібито усе це наслідки втілення рекомендацій цих самітів.
 
Той, хто перебуває на чужині, сприймає свого друга за ворога

А той, хто не поважає себе, не заслуговує на повагу з боку інших

Економічні проблеми у Ємені, так само як і в інших мусульманських країнах, є наслідком поганого розподілу багатств у країні. Бо мусульманські країни вважаються найбагатшими у світі, але, незважаючи на це, більшість їх населення вважається найбіднішими народами світу. Свого часу, політичній устрій  мусульман «Халіфат» був найсильнішим в усіх аспектах життя і протягом усього часу свого існування доти, доки не прийшов період насильницької влади, яка витіснила правління Ісламу та замінили його на західні порядки, які ідуть всупереч  ідеям Ісламу.

Шановні жителі Ємену! Проведення даних самітів, а точніше змов проти вас – це один із видів  кайданів, щоб ви після цього буди згодні прийняти усі умови, які нав’язуються вам ворогом від капітуляції до покори в усіх аспектах життя, щоб вони мали можливість втручатися у ваші внутрішні справи. Клянемося Аллахом, вам не набути величі від відступу від Шаріату Аллаха та терплячості на цьому шляху, доки вам не підкориться цей світ, як це відбулося з пращурами мусульман до вас.

Голава медіа-офісу ХТ, Ємен
Доктор Мухаммад ат-Таші
Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Ємен
№ H.T.Y. 126Неділя, 15 Шавваль 1433 р.х.
02/09/2012

 

Головне меню