Хрестоносці та сіоністи знов зневажають, Умма бажає помсти цим злодіям, а правителі раболіпствують та підлещуються. Воістину, огидні їх рішення

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

У той час, коли Умма лютує у гніві через наругу, яка повторюється над її благородним Посланцем ﷺ, її Писанням та її святинями, останнім інцидентом став американський фільм, який ображає гідність Посланця Аллаха ﷺ, і вимагає реакції у відповідь, та помсти цим злочинцям. У той же самий час ми бачимо, як правителі раболіпствують перед цими беззаконниками, осуджуючи розгнівані реакції Умми у відповідь на злочин і приносячи свої вибачення Америці – ворогу Ісламу і мусульман, який є головним винуватцем ворожості та наруги  у відношенні до благородного Посланця ﷺ та Священного Корану.

Ми – члени Хізб-ут-Тахрір – ревно працюємо над тим, щоб Умма повернула свою владу та присягнула халіфу, який очолив би її для того, щоб покарати подібних лиходіїв, покарати агресорів та провчити ними всіх тих, хто стоїть за ними, як це робили праведні пращури з числа халіфів. Ми заявляємо наступне:

1 - Замахування на мусульманські святині і наруги над Посланцем Аллаха ﷺ та благородним Кораном систематично повторюються останні десятиліття після розвалу Ісламського Халіфату. Але темп цієї кампанії посилив свою злісність після того, як Америка та західні країни помітили нікчемне раболіпство тих, хто всівся на шию мусульман, назвавши себе їх правителями.

2 - Причиною ескалації цих кампаній із зневаження Ісламу, Його Пророка (с.а.в.) та Священного Корану, а також посягань на все, що є священним для мусульман, є програмна кампанія, яку розгорнули Америка, Франція, Великобританія та Захід в загалом проти Ісламу. Вони прагнуть подати Іслам в образі релігії терору та сатанізму. Немов би Іслам є причиною вбивств та відсталості. Будто Немов би Іслам – ідеологія нетерпимості та ненависті. У той час, як самі ці країни створили колоніалізм, знищували жінок та дітей. Саме серед них, у їх культурі виникли ганебні злочинні суди інквізиції. Цією навіженою антиісламською кампанією вони прагнуть мобілізувати західні народи проти Ісламу та його соратників. Це захисний механізм, який використовується західними лідерами для мобілізації людей проти Ісламу – необхідного ворога після комунізму, у спробі запобігти краху капіталістичної ідеї перед релігією Іслам. Західні країни та їх лідери, саме вони несуть відповідальність за усі ці наруги, а не лише ті особи, які скоїли ці злочини та аморальні злодіяння.

3 - Ні Америка, ні інші західні держави не осмілилися б зазіхнути на Іслам та мусульман, або дозволити комусь із своїх громадян зневажати Посланця Аллаха ﷺ та Священний Коран, якщо б вони зустріли сильну реакцію, яка стрясала б їх опори, руйнувала б їх та провчила б їх  злодіїв. Але як такі зловісні правителі, які звикли принижуватися та раболіпствувати перед ворогами, можуть прийняти мужні богоугодні позиції, які повернули б Уммі її славу та гідність. Кращий з цих правителів-рабів той, хто на словах засуджує та обурюється, побоюючись народного гніву.

Ганебна відповідь цих зловісних правителів, зокрема у постреволюційних країнах, надихнула Америку скерувати свої військові кораблі та військовий контингент з метою посилення свого впливу у регіоні, зміцнення свого панування та викрадання багатств мусульман. Як же може бути по-іншому, адже вона бачить, як вони раболіпствують, просять простити та обурюються розлюченими реакціями своїх народів у відповідь на зневаження Пророка Аллаха ﷺ. Замість того, щоб негайно вигнати послів, закрити консульства, мережі шпигунства, а також розірвати усі відносини з Америкою та іншими державами, які чинять зазіхання та злодіяння.

Ми заявляємо державам, які коять подібні посягання та злочини, що розгнівана Умма повстала проти вас та ваших правителів. Вона зробила рішучі та мужні кроки, щоб повернути відняту владу від вас та тих правителів, яких ви посадили на її шию. Вона долучилася до діяльності Хізб ут-Тахрір, і разом із ним йде впевненими кроками на зустріч до усунення усіх правителів, які причетні до вашої змови проти неї. Вона принесе присягу праведному халіфу, який одразу ж дасть вам таку швидку відповідь, яку ви ніколи не чули і не бачили. Адже ваші пращури вже відчували на собі відповідь наших пращурів – халіфів, чи не так? Нехай же знає кожен, хто зазіхає на Іслам, що у пам’яті ісламської Умми є чорний список для таких осіб. Майбутній Халіфат закличе до відповіді кожного, хто посягнув на Іслам, його святині та символіку. Він обов’язково проведе суд над кожним із них та винесе їм справедливий вирок. Їм не судитиметься знайти  у світі схованку від правосуддя ісламської держави – Халіфат.

وَلَقَدِ اسْتُهْزِئَ بِرُسُلٍ مِّن قَبْلِكَ فَأَمْلَيْتُ لِلَّذِينَ كَفَرُوا ثُمَّ أَخَذْتُهُمْ ۖ فَكَيْفَ كَانَ عِقَابِ
 «До тебе посланці також піддавалися осміянню. Я давав відстрочку невіруючим, але потім хапав їх. Якою ж була моя кара!» (13:32).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Палестина
№ S/B N 012/116
П’ятниця, 27 Шавваль 1433 р.х.
14/09/2012

Головне меню