Яку зраду ви задумуєте разом із головою ЦРУ?

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

3 вересня 2012р. голова ЦРУ Девід Пэтреус наніс візит до Туреччини у другий раз (перший візит відбувся 6 місяців назад). ЗМІ повідомили, що Пэтреус зустрівся з головою Національної розвідувальної організації (МІТ) та деякими іншими відповідальними особами, після чого поїхав до Ізраїлю. Даний візит голови ЦРУ відбувся у межах «Операційного механізму», який був затверджений під час останнього відвідування Туреччини держсекретарем США Хіларі Клінтон.  На зустрічах обговорювалася велика кількість тем, такі як «стан, який виникне у Сирії після уходу Асада», «перехідний період, у якому представники партії БААС та опозиційні групи повинні створити спільний уряд», «певні особи, які увійдуть до цього перехідного уряду», «наявність у регіоні радикальних ісламістів та необхідність правильного розрахунку балансу у зв’язку з цим», «хімічна зброя» та «племена, які підтримують революцію».

Приховання мети візиту голови ЦРУ до Туреччини та відсутність заяв з приводу даної зустрічі з боку офіціальних осіб вказує на те, що уряд ПРС замислює приховану змову проти народу Сирії. Пєтреус до того, як очолити невірну терористичну організацію ЦРУ, був командуючим, у відповідальність якого входила окупація Іраку Америкою. Невже не є величезною легковажністю та зрадою для уряду ПРС налагоджувати зв’язки з людиною, яка відповідальна за різанину мусульман Іраку? Ця людина винна в усіх мерзенних справах, вчинених американськими солдатами в Іраку, а також відповідальний за те, що близько мільйону дітей у цій країні залишилися сиротами. Невже може така людина мати добрі наміри у відношенні мусульман Сирії та їх чистої революції?

Усі ці зустрічі та плани, які замасковані під так званий «Операційний механізм» вказують на те, що країн регіону на чолі з Америкою не хвилює різанина мусульман у Сирії. Навпаки, вони стурбовані лише тим, щоб встановити у Сирії своє панування, яке подібно до Асада буде гарантувати безпеку «Ізраїлю», підкорятися США та Заходу, і в жодному разі не відмовиться від демократії. Що стосується Туреччини, то вона бере участь у цьому підступному плані, надаючи йому підтримку і таким чином стоїть в одному ряду з Америкою, чиї руки забруднені кров’ю мусульман.

Сьогодні ми заявляємо усім регіональним державам, які оточують Сирію, а також невірному Заходу:

 «З волі Аллаха, те чого ви так боїтеся, звалиться на ваші голови. У Сирії Умма проголосить Халіфат та об’єднається навколо нього, а що стосується вас, то ви помрете від своєї ненависті. Мусульмани Сирії платять за цю боротьбу кожного дня сотнями мучеників, предаючи їх землі. Крім того, подібно тому, як народ Сирії викрив вашу пастку під назвою «Сирійська національна рада», він зруйнує ваш план із надання впливу на групи опору з метою вкрасти їх революцію. Саме тому жоден, будь-то Захід на чолі з Америкою або їх співучасники – регіональні держави - не зможуть вкрасти революцію, повернувши її у хибне русло».

الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ
«Люди сказали їм: «Народ встав проти вас. Бійтеся ж їх.» Але це лише збільшило їх віру, і вони сказали: «Нам достатньо Аллаха, і який чудовий цей Опікун та Охоронець!» (3:173).


Інформаційний офіс
 Хізб ут Тахрір
Вілаят Туреччина
No: TR–BA–2012–MB–TR–012
Четвер,  H. 19 Шавваль 1433
06 Вересня 2012

Головне меню