Хаді приніс нам броновану американську техніку, після того як Салех приніс атаки беспілотників

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Щоденна у Ємені газета «аль-Уля» о неділі 16.09.2012 в №521 оприлюднила на своїх сторінках спеціальну доповідь під назвою: «Президент Хаді схвалив ведення бронованої американської техніки, після того як два міністерства –закордонних та внутрішніх справ - вагалися в цьому». Дана стаття була розташована на першій сторінці газети, де повідомлялось щодо прибуття 200 одиниць американської бронетехніки до порту Ходейда, які прямують до Сани з метою підсилення захисту американського посольства, дипмісій та американських інтересів у Ємені. Також напередодні було відправлено у даний регіон більше ніж 100 військових ВМС США «Морські  піхотинці», які прибули до міжнародного аеропорту Сани на борту американського літака. У статті також повідомляється, що Хаді дозволив американським бронованим автозасобам увійти до порту Ходейда, після того як два міністерства – закордонних справ та внутрішніх – вагались стосовно надання дозволу на в’їзд. У той же самий час о суботі  15.09.2012  парламент виразив свою незгоду з появою у країні американських морських піхотинців. Хаді був першим, хто о четвер  13.09.2012 поквапився принести офіційні вибачення Америці з приводу вторгнення розлючених демонстрантів на територію посольства США.

Американське посольство у Сані облишило потайки втручатися у наші справи, воно стало цим займатися відкрито, і до усього іншого іще і додало те, що військові казарми стали об’єктом для написання сценаріїв для голлівудських стрічок.

Хаді дозволив американцям здійснювати більшу кількість вилетів беспілотників для проведення каральних операцій, які вбивають безвинних людей у Хадрамауті, аль-Бейда та Рада, через що раніше Салех отримав погану репутацію, а саме через допущення вбивства єменців американськими беспілотниками з 2002 року.   

В основі стосовно Америки, необхідно вигнати її з усіх мусульманських країн та зачинити усі її представництва, у тому числі і усі посольства країн Заходу. Усіх їх ніхто не має бажання бачити у мусульманських країнах. Умма не бажає бачити того, хто її колонізував, запровадив у неї отруєні думки та встановив над нею агентів-зрадників.

Скоро у цій благородній Уммі відбудеться об’єднання та встановиться Халіфат. Ця Умма стане кращою з общин, яка була виведена серед людей. Вона почне розповсюджувати Іслам в усьому світі, знищить зло та порочні тиранічні країни, які стоять за ним, рятуючи народи цих країн від власних урядів, що роблять немилим їх життя.

Передав Хакім у книзі «аль-Мустадарак», що аль-Фарук Умар ібн аль-Хаттаб (р.а.) одного разу сказав: «Ми були найжалюгіднішим народом, і Аллах підніс нас Ісламом, і якими б іншими шляхами ми не шукали б величі – Аллах принизить нас!»

Так нехай же люди зречуться їх, як людина, що відмовляється від приниження та ганьби, які спіткали правителів мусульманських країн через слідування ними за американцями та такими ж європейцями. Ми за право на велич, яка іде лише від Аллаха, за надання підтримки Його Посланцю, за повернення до Ісламу, як на словах так і у справах, шляхом відновлення ісламського способу життя та встановлення Халіфату, який захищає цінності Ісламу та мусульман в усіх куточках Земної кулі, не лише єменського народу.  

Всевишній Аллах каже:

مَن كَانَ يُرِيدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَمِيعًا ۚ إِلَيْهِ
 «Якщо хтось жадає могутності, то адже могутність цілком належить Аллаху» (35:10).

Заступник голови медіа-офісу ХТ, Ємен
Доктор Мухаммад аль-Умрій
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Ємен
№ H.T.Y. 131
Вівторок, 02 Зу аль-Каада 1433 р.х.
18/09/2012

Головне меню