Подвійні стандарти ліванської влади

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Подвійні стандарти ліванської влади,
зобов’язують  арештовувати прибічників пригноблюваних жителів Сирії та дивитися крізь пальці на їх вбивць

Минулого тижня у районі Рашія аль-Бука був заарештований шейх Хасан Алі через причину надання допомоги та підтримки жителям Сирії та революціонерам, які повстали проти пануючої там банди.

Урядові органи Лівану знов заявляють про своє приєднання до злочинного режиму у Сирії. Арешти та судові процеси торкаються кожного, хто солідарний з революціонерами у Сирії та надає допомогу її пригнічуваним жителям. При цьому влада не помічає тих, хто відправляє зброю та бойовиків до Сирії для підтримки кривавого режиму.  

Щоденно надходять повідомлення про прибуття з сирійської території трун з вбитими бойовиками, які воювали та за правлячий режим. Але хіба може вважатися злочинцем той, хто надає допомогу жителям Сирії, коли той, хто відправляє бойовиків та зброю сирійському режиму, вважається законослухняним?! Чи дійшла до вас звістка про склад зброї, вилучений позавчора в аль-Куре, де малися бронебійні ракети?! Чому ми не почули відгуків про це з боку відповідальних осіб та не почули про арешт тих, хто причетний до зберігання цього тяжкого озброєння?!

Таким є символ офіційної політики цієї країни: використання подвійних стандартів. Особливо, коли справа стосується помираючого режиму у Сирії , з одного боку, та представників ісламських рухів, які взялися за рішення проблем ісламської Умми, з іншого боку. Скільки часу іще буде тривати провокування людей заради злочинців та тиранів?!

Правителі Лівану: досить вам плентатися за недалекоглядною політикою, яка визначає переважну більшість мусульман цієї Умми заклятим ворогом. Завершення справ буде на користь цієї Умми, а не на користь купки тиранів та чужинців, які десятиріччями владарюють над людьми і сьогодні вже близькі до зникнення. Дайте спокій цій Уммі, щоб  брат допомагав  братові, як  це встановив обов’язковим  Великий Аллах, бо мусульмани – брати. Або ви бажаєте реалізувати план Америки по ізолюванню жителів Лівану від жителів Сирії, щоб революція та її прибічники не змогли перевести дух. Постійні заяви американської адміністрації про загрозу переходу  кризи до Лівану – це, по суті, розпорядження про заборону надання допомоги із Лівану до Сирії, щоб придушити сирійську революцію із Лівану. Нехай пропадуть ті, які плетуть змови проти цієї благословенної революції - яка з волі Аллаха -  викриє зрадників, змовників та капітулянтів.
 
Посланець Аллаха (с.а.в.) сказав:

«Мусульманин мусульманину – брат. Один мусульманин не повинен пригноблювати  іншого  мусульманина, не повинен  залишати його без допомоги та не повинен принижувати його, а богобоязливість же схована отут, - і він тричі вказав (рукою) собі на груди».
 
У коментарях до цього хадісу ісламські вчені сказали:

«Залишати без допомоги означає відмовляти йому у допомозі та підтримці. Суть цього полягає у тому, що якщо мусульманин попрохав допомоги в іншого мусульманина проти тирана та подібних осіб, для нього стає обов’язковим допомогти йому по мірі своїх можливостей, і для нього нема шаріатського виправдання у тому, щоб відмовляти йому у цій допомозі».
 
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Ліван
№ H.T.L. 33/53
П’ятниця, 20 Зу аль-Каада 1433 р.х.
05.10.2012

Головне меню