Єврейські злочини та постійні напади на мечеть аль-Акса. А де знаходяться мусульманські війська, коли паплюжать місце нічної подорожі їх Посланця?!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

З минулого вівторка і по четвер відбувалися напади єврейських банд на мечеть аль-Акса. О четвер окупаційні єврейські сили напали на мечеть, відкрили у ній стрілянину резиновими пулями та застосували сльозогінний газ проти тих, хто молився, що призвело до поранень серед них. Ці події знов і знов доводять злочинну природу євреїв та їх брехливої країни, так само як і викривають залежність режимів в ісламському світі, і зокрема, арабських з них, зруйнованих та оновлених після революцій, які зберігають повну мовчанку та приводять війська до руху тільки проти синів самої Умми під приводом боротьби з тероризмом та захисту режимів від падіння перед революційними хвилюваннями. Цей злочин періодично повторюється з боку євреїв та не зустрічає належної реакції з боку мусульманських правителів та військ, особливо тих, хто підносить Кудс, мечеть аль-Аксу та стверджує про свою увагу до неї, тоді як насправді обмежується спостереженням того, як неозброєні мусульмани захищають мечеть аль-Акса своїми руками та грудьми.

Поведінка цих єврейських злочинців та їх звірських солдатів, які хазяйнують у мечеті аль-Акса, безперечно, провокують кожного мусульманина, який ревно ставиться до третьої святині та першої з двох кібл в Ісламі. Ця поведінка повинна спонукати  володарів сили з мусульман до того, щоб вони прийшли до руху та привели до руху війська, якими вони керують, задля звільнення цієї мечеті та усієї Палестини від євреїв. Вільні солдати з цієї Умми не можуть допускати таку агресію, і вона не повинна ставати для них звичайним явищем.  

Повторення цієї агресії з відсутністю реакцій на неї вказує на фальшивість стверджень тих, хто заявляє про свою охорону Кудсу. Вони відправили своїх дипломатів та політиків для відвідування мечеті аль-Акса навколо окупаційних сил, стверджуючи про підтримку цієї мечеті та її збереження, тоді як вона підпадає під щоденну агресію та євреї  руйнують її підґрунтя, щоб розвалити мечеть. Що ж робите ви, хто заявляє про захист Палестини та мечеті аль-Акса?!

Ці повторювані акти агресії викривають палестинську владу, яка займається дрібницями та  із захопленням  бавиться своєю діяльністю, щоб отримати статус країни без права членства в ООН, подаючи цю політичну дурість та брехливі дії як «досягнення». Вона займає ними громадську думку, відводячи її у бік від рішення проблем мечеті аль-Акса, Кудсу та звільнення Палестини. Окрім того, до злочинів політичної містифікації палестинська влада додає інший злочин, який полягає у захисті нею злочинної єврейської країни та її поселень.  
    
Справжня реакція на цю агресію та на скоєні до неї окупаційні злочини можлива тільки через звуки гармат, свист куль та ракет, щоб надати євреям урок, який примусить їх забути про намовляння шайтана та викорінить їх країну. Цією реакцією Умма зробить євреїв назиданням для усіх, хто наважиться посягнути на святині мусульман, на їх життя та честь, і усім цим та іншим злочинцям буде сказано: Клянемося Аллахом, з сьогоднішнього дня  жодна мусульманка не буде боятися вас та жодна мечеть не підпаде під спаплюження. Але це відбудеться тільки завдяки істинно віруючим мусульманам під керівництвом аміра  правовірних під стягом «Укаб» у другому праведному Халіфаті за зразком пророцтва, час якого вже наступив, і , з волі Аллаха, незабаром буде встановлений.


فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِيَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِيرًا
 «Коли ж прийшов строк останньої обіцянки, Ми дозволили вашим ворогам опечалити ваші обличчя, увійти до мечеті Єрусалиму подібно  до того, як вони увійшли туди вперше, і до підґрунтя зруйнувати усе, що потрапляло їм до рук». (17:7).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Палестина
№ S/B N 012/118
Субота, 20 Зу уль-Каада 1433 р.х.
06/10/2012

Головне меню