При демократії на Іслам будуть замахуватись щоденно

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У відповідь на останнє спаплюження Благородного Корану з боку християнської молоді у передмісті Дар Ас-Саламу, мусульмани виступили для захисту недоторканості та гідності своєї Книги.  Пізніше, аналогічне спаплюження було скоєне нещасним юнаком на ім’я Фарід Абдуллах Фарід у Південному регіоні острову Пемба (Zanzibar Leo 10/10/2012). Ми у Хізб ут-Тахрір у Східній Африці хочемо пояснити наступне:

Перше: Міжнародна кампанія ворожнечі по відношенню до Ісламу, яка керується невірними, особливо Америкою, є головною причиною зростаючих  посягань. Ці наклепники скеровуються та спонсоруються своїми державами та державними організаціями, що стимулює у них бажання чинити все більші і більші зазіхання на Іслам у різних куточках світу. Сьогодні індивіди, навіть, займають чергу для замаху на Іслам та його велич.

Друге: Дурні думки, що живляться згубною західною демократичною ідеологією під виглядом «індивідуальної свободи» та «свободи слова» роблять поганий вплив на маси таким чином, що люди, вірячи у те, що володіють свободою, починають говорити та робити усе, що їм заманеться.
 
Третє: Країни, які під впливом великих держав наслідують демократичну систему, відчувають нестачу жорстких законів, здатних запобігти та вжити заходів проти тих, хто чинить напади на Іслам. І на це є дві причини. Перша: метою цих держав не є розповсюдження та захист ісламської акиди. Друга: ці держави вражені недугою явної симпатії до релігій, окрім Ісламу. Усе це веде до обґрунтованої втрати довірі до цих урядів у суспільних питаннях, та й в усіх інших питаннях, до рішення яких береться держава. Іноді, це призводить до того, що деякі мусульмани намагаються вирішити проблему своїми руками і чинять заборонені дії.
 
Останнє: Ми закликаємо мусульман та свідомих із числа не мусульман. Відносини між людьми у прихистку демократичної системи завжди створюють проблеми, тому що ця система не є системою миру та справедливості, яка піклується про релігію та консолідує людей. Настав час, коли світ буде керований альтернативною ідеологією, якою є Іслам, у вигляді Праведного Халіфату.  Ця ідеологія відома усьому світові як та, яка змогла влаштувати відносини між людьми, не розрізняючи між їх вірою, кольором, расою та іншим.
 
Масуд Мсалем
Заступник офіційного представника
Хізб ут-Тахрір у Східній Африці.
Воскресіння, 5 Зульхиджа 1433
21 Жовтня 2012

Головне меню