Невірні Заходу замислюють плани нападу на закони соціальної системи при співучасті уряді та деяких провладних вчених

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

О п’ятниці 12.10.2012 року газета «аль-Маджхар» повідомила, що міжнародна організація ЮНІСЕФ оприлюднила інформацію про наявність угоди з урядом, щоб покласти край вступу до шлюбу неповнолітніх дівчат, що було розцінено ними як порушення прав людини через нібито негативні наслідки на різноманітні аспекти життя цих дівчат, бо більшість жінок у різних частинах Судану виходять заміж до 18 років. Також організація узгодила з урядом проведення низки заходів з метою притягнення уваги до даної проблеми під гаслом: «Це моє життя і це мої права, так зупинимо ж шлюби дітей». У той же час міністерство релігійної просвіти та вакуфів при співпраці з Фондом ООН у галузі народонаселення (ЮНФПА) влаштували семінар на тему ризиків шлюбів неповнолітніх. Як про це епізодично повідомило агентство «Шурук» о понеділка  15.10.2012г.: Наявною є рішуча позиція державного міністра здійснювати опіку та соціальне забезпечення, зацікавленість його міністерства неповнолітніми дівчатами, щоб вони у повній мірі були забезпечені правами. Його міністерство скерує усі свої зусилля на боротьбу зі згубними традиціями, закликаючи до того, щоб жінка здійснювала своє право на гідне життя. Також голова відділу по боротьбі з насильством по відношенню до жінок закликала передивитися закон про правовий статус.

По-перших: Насправді, за усіма цими стараннями полягає те, від чого раніше ми застерігали – великі плани по відкритому нанесенню удару по законах соціальної сфери Ісламу, щоб відхилити жінку від вчення своєї релігії.

По-друге: організація ЮНІСЕФ та Фонд ООН у галузі народонаселення (ЮНФПА) вже давним-давно показали своє обличчя – неприховану ворожнечу, скеровану проти людяності. Кращим свідком цьому є пункти угод та конференції цієї організації, такі як конвенція про ліквідацію усіх форм дискримінації по відношенню до жінок, каїрська та пекінська конференції у галузі народонаселення, які проголошували про допущення пороків , більше того, казали про діяльність, скеровану на розповсюдження гомосексуалізму та руйнування сімейного інституту суспільства. Так яким же чином уряд може іти з цими організаціями на угоду, щоб вони згодом здійснювали свої брудні плани у мусульманських країнах. Їх діяльність подібна до отруєння здорового організму. Бо відомо, що вони у свої протоколах вимагають свобод неповнолітнім дівчатам та їх прав у плані надання можливості здійснення подібних згубних стосунків коли і як вони хотіли б, тобто в іншій площині, яка виключає законну. Але, по суті вони намагаються заборонити дозволену Всевишнім Аллахом - Господом світів – справу. Аллах каже:  


إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالآخِرَةِ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ
 «Воістину, тим, які люблять, щоб про віруючих розповсюджувалась гидота, уготовані тяжкі муки у цьому світі та у Останньому житті. Аллах знає, а ви не знаєте»  (24:19).

 По-третє: відчинити двері настіж перед змовами ворогів, їх іграми – це великий злочин, за який доведеться тримати відповідь перед Всевишнім Аллахом, і кожний, хто мав співучасть у їх планах, буде покараний Всевишнім:


يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا بِطَانَةً مِنْ دُونِكُمْ لا يَأْلُونَكُمْ خَبَالا وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ
 «О ті, які увірували! Не беріть своїми помічниками тих, хто не із вас. Вони не впускають нагоди, щоб нанести вам шкоду та радіють вашим труднощам. Ненависть вже проявилась у них на вустах, але у їх серцях криється іще більша ненависть»  (3:118).

По-четверте: вчені – нащадки пророків – і як вони можуть збиратися разом із представниками ЮНФПА, християнами, щоб обговорити норму шаріатського права, пов’язану з цнотливими мусульманками. Дана обставина, насправді, ніколи не була проблемою, яка потребувала б зусиль вчених, яким була  ввірена справа збереження релігії Аллаха, вступ до дискусій з правителями та настанова на їх адресу, щоб вони втілювали закони Аллаха та несли цей заклик до усього світу. Ця дискусія, яка відбулася на семінарі такому як цей – викликає у невірних подив, їх злобні серця радіють тому положенню мусульманської жінки, яке було втрачено звірячими суспільствами невірних через причину свобод. Таким чином, вчені почали займатися дрібницями та нісенітницею, вони відвертають свої очі від проблем роздроблення країни, зубожіння населення утопічною політикою капіталізму. Наскільки ж вони далекі від справжніх благородних імамів, таких як Ахмад бін Ханмаль, аш-Шафіій, аль-Ізз ібн Абдуссалям!
 
По - п’яте: як вони гадають добитися гідного життя для жінки - це можливо лише у затінку Шаріату Аллаха, до якого не підбереться брехня ані спереду, ані ззаду. Стосовно західної культури, то від її смороду неможливо дихати, так що ж тоді відбувається з вченими, які підлабузничають перед ними у пошуках рішень від цієї просякнутої брехнею сторони, тоді як ми самі є володарями Книги Аллаха та Сунни Його Посланця (с.а.в.), як проголошують про істину. Всевишній каже:

   
أَفَحُكْمَ الْجَاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْمًا لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ
 «Невже вони шукають суду часів невігластва? Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха для людей переконаних? (5:50).

По-шосте: вказівки на поправки до закону про правовий статус на семінарі пояснює спільні зусилля уряду з регіональними та міжнародними організаціями по зміненню норм соціальної сфери у конституції, щоб покласти край решті ісламських порядків у соціальній сфері.

Невірні – вороги Аллаха – не хочуть нам добра та їх втручанню у наші справи може стати на заваді тільки Імам, якому буде принесена присяга на Книзі Аллаха та Сунні Його Посланця (с.а.в.), тоді він зможе захистити нашу суспільство та огородити від шкоди ворогів. Пророк Аллаха (с.а.в.) сказав: «Імам – це щит, за яким б’ються  та яким обороняються».  

Офіційний представник ХТ, Судан
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Судан
№ 09/2012
Середа, 01 Зу аль-Каада 1433 р.х.
17/10/2012

 

Головне меню