Обстріл омейадської мечеті в Алеппо, а потім фабрикація утворення комітету з відбудови

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Обстріл омейадської мечеті в Алеппо, а потім фабрикація утворення комітету з відбудови: Ворог Аллаха Башшар ворогує з Аллахом і нехай скоро Аллах помститься йому


Злочинець Башшар  о понеділка 15/10/2012р. об’явив про формування комітету для виконання технічного обслуговування та ремонту омейадської мечеті аль-Кабір в Алеппо. Цю справу він доручив одному з лакеїв губернатору Алеппо Мухаммеду Вахіду Аккаду на додачу до інших семи членам. Були визначені строки для завершення технічного обслуговування та ремонту як  до  31/12/2012р. До цього банда Башшара та привиди  провели  військову операцію проти омейадської мечеті в Алеппо для її повернення безпрецедентною ціною, що іще більше посилило відразу людей до того, що коять руки цих брудних сил.

Воістину, мусульмани Сирії – Шаму  відповідають на це рішення наступними словами: Забирайтеся геть, о, Башшар та ті, хто з тобою. Нехай відсохнуть ваші руки. Достатньо слів Аллаха стосовно вас:


وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن مَّنَعَ مَسَاجِدَ اللَّهِ أَن يُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ وَسَعَىٰ فِي خَرَابِهَا ۚ أُولَٰئِكَ مَا كَانَ لَهُمْ أَن يَدْخُلُوهَا إِلَّا خَائِفِينَ ۚ لَهُمْ فِي الدُّنْيَا خِزْيٌ وَلَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ
 «Хто може бути більш несправедливим за того, хто забороняє у мечетях Аллаха поминати ім’я Його та прагне зруйнувати їх? Їм варто б було входити туди тільки з почуттям страху. Ганьба їм у мирському житті та тяжкі муки у Наступному житті» (2:114).

Ми  заявляємо, що Башшар  з подібними своїми ворожими діями виступає проти Аллаха, і він  заслуговує лише на помсту Аллаха. І щоб Він схопив його могутньою хваткою.  Ми прохаємо Всевишнього Аллаха, щоб Він прискорив його покарання та тих, хто з ним із привидів та його прибічників-злочинців. Та усіх, хто приймав участь у злочинах та допомагав йому. О, Аллах, знищ їх усіх до єдиного та не залиш з них ані кого. Стосовно сімох членів цього комітету та восьмого губернатора Алеппо, то ми застерігаємо їх від гніву Аллаха та нагадуємо їм, що у них не буде виправдання перед Аллахом за допомогу злочинцю Башшару у його злочинах. Він відмовиться від них Судного дня, як про це оповістив Всевишній Аллах:


إِذْ تَبَرَّأَ الَّذِينَ اتُّبِعُوا مِنَ الَّذِينَ اتَّبَعُوا وَرَأَوُا الْعَذَابَ وَتَقَطَّعَتْ بِهِمُ الْأَسْبَابُ  وَقَالَ الَّذِينَ اتَّبَعُوا لَوْ أَنَّ لَنَا كَرَّةً فَنَتَبَرَّأَ مِنْهُمْ كَمَا تَبَرَّءُوا مِنَّا ۗ كَذَٰلِكَ يُرِيهِمُ اللَّهُ أَعْمَالَهُمْ حَسَرَاتٍ عَلَيْهِمْ ۖ وَمَا هُم بِخَارِجِينَ مِنَ النَّارِ
 «Коли ті, за ким слідували, зречуться  тих, хто слідував за ними, і побачать муки, зв’язки між ними обірвуться. Ті, які слідували за іншими, скажуть: «Якщо б у нас був іще один шанс, то ми зреклись би їх, подібно тому, як вони зреклися нас». Таким же чином  Аллах покаже їм їх діяння, щоб це засмутило їх. Вони ніколи не вийдуть з Вогню». (2:166-167).

О, жителі Шаму, правдиві та щирі:

Ви знаєте, що не залишилось гріху, якого б не скоїв цей злочинець. Після того, як він вбивав, катував та заарештовував, від нього не уціліла ані мечеть, ані церква, ані історичні ринки та місця. Його ненависть торкнулась і мечеті благородного сподвижника Халіда ібн-Валіда у Хомсі іще на початку революції, мечеті аль-Омарій  у Дераа. І, навіть, древні церкви підпали під бомбардування та руйнування як Сайданайський монастир в Ідлібі. У той час, як зброя та боєприпаси течуть до нього рікою від ворогів Аллаха на очах у міжнародної спільноти. Не залишилось жодного ворожого ворога, який би не взяв учать у руйнуванні та вбивстві жителів Шаму. Починаючи з Росії і до Китаю, Вірменії, Узбекистану, Ірану, Венесуели, Бразилії і, навіть, Іраку та Лівану, у тому числі і Ізраїлю. Усе це відбувається завдяки благословенню та підтримці Америки – ворога Ісламу, Європи  та їх приспішників з числа правителів ісламського та арабського світу.
 
Збочення цього занепадницького режиму у Сирії по відношенню до мусульман, а потім і заплутаність міжнародної політики стосовно вас – усе це через причину вашої стійкості, рішучості та сили вашої віри. Мусульманин для Аллаха важливіший за каменів та історичних пам’яток. Скасування цього режиму є обов’язком кожного сина жителів Шаму. Навпаки, синів ісламської Умми. Так прагніть же до перемоги від Аллаха. Ми звертаємось до решти сил у сирійській армії і , особливо, у залишках структур цього режиму, що виклик сирійського режиму Аллаху – це виклик проти вас. Будьте  ж військом Аллаха та знайте, що веління Аллаха незабаром здійсниться. Сказав Аллах:

أَتَىٰ أَمْرُ اللَّهِ فَلَا تَسْتَعْجِلُوهُ ۚ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَىٰ عَمَّا يُشْرِكُونَ
 «Веління Аллаха прийде, і не намагайтеся це прискорити. Преславен Він та превище того, що вони прилучають у співтовариші!»  (16:1).


Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-65-20-024
Понеділок, 29 Зу аль-Каада 1433 р.х.
15/10/2012

 

Головне меню