О мусульмани! Ваш п’ятничний виступ: «Америка, твоя ненависть іще не напилася нашої крові?!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

О мусульмани! Ваш п’ятничний виступ: «Америка, твоя ненависть іще не напилася нашої крові?!» - це великий виступ та пряма відповідь на «Свято перемир’я», яке зробила Америка

У той час як держави перегукуються, щоб підтримати пропозицію «свято перемир’я», з якою виступила Америка через посланця Лахдар Брахімі, міжнародного посланця від ООН та продовжувача змови та ворожнечі, який продовжує вести переговори з деспотичним режимом для утворення перехідного уряду в інтересах порядку, і для уникнення кровопролиття, як це вони стверджують. В іншому випадку, як збільшення масових вбивств режиму пов’язане з місією Брахімі, особливо коли перемир’я продовжується?!

І у той час, як регіональні держави та ганебні, зрадницькі університети підхоплюють цю пропозицію підтримкою та благословенням, і після гостинного прийняття голови злочинного режиму – вбивці, думаючи, що його злочини будуть зам’яті, і роль у майбутній Сирії буде надана йому або його послідовникам, і він вбережеться від прояву помсти…

У цей самий час відповіли праведні революціонери Шаму о п’ятниці 19/10/2012 під назвою «Америко, твоя ненависть іще не напилася нашої крові?!» сильним ударом в обличчя ненависної Америки та по головам її прислужників, які торгують муками гордого сирійського народу. І ваша змова ніщо інше як слова Всевишнього:

مَثَلُ الَّذِينَ اتَّخَذُوا مِن دُونِ اللَّهِ أَوْلِيَاءَ كَمَثَلِ الْعَنكَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَيْتًا ۖ وَإِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنكَبُوتِ ۖ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ
 «Ті, які взяли собі покровителів та помічників окрім Аллаха, подібні до павука, який виткав собі житло. Воістину, найбільш кволе житло – це житло павука. Якщо б вони лише знали!» (29:41).

Воістину, той, хто міркує над обраною вільними революціонерами назвою цієї п’ятниці: «Америко, твоя ненависть іще не напилася нашої крові?!» розуміє ступінь політичної обізнаності, якої досягла віруюча революційна молодь у Сирії. Назва не лише розкриває те, що відоме про ворожість Америки до Умми та її змову проти жителів регіону, а також її винагороді репресивних диктаторських режимів за підтримку, опору та прикриття із Білого дому. Але і виказує приголомшливу істину для Америки та її агентів, що праведні повстанці Шаму категорично відкидають усі американські проекти у регіоні, а також підготовані Америкою та її агентами ініціативних проектів та маневрів, скерованих повернути щиру молодь революції, яка прагне лише до вдоволення Аллаха і яка підняла з допомогою цієї революції стяг Пророка ﷺ і вигукує: «Ми не схилимося ні перед ким, окрім Аллаха!». І те, що дні євро-американських конфліктів у країнах мусульман взагалі та у Шамі зокрема, з волі Аллаха, дуже скоро підійдуть до кінця.

Революція Шаму викрила трюки Америки та Європи, заяви Обами та Клінтон, і ворожість Росії та Китаю, у тому числі і їх агентів із числа правителів Шаму та околиць.  І навіть революція розчавила нікчемну місію Брахімі, і покінчила з нею, як і покінчила раніше з місіями Дабі та Аннана.
 
Ми у Хізб ут-Тахрір попереджаємо про ворога, який видається перед вами у «шатах товариша», попереджаємо про втручання торгівців кров’ю та жертвами, таких як Національна рада та військові хунти, які засновуються на світських, громадянських, демократичних поглядах наших ворогів. І попередити наш повсталий народ та лідерів щирих загонів, щоб трималися подалі від цих фальшивих рад. Так як обов’язково рішення повинно витікати із доктрини жителів країни, і обов’язково повинні бути відрізані руки Америки та Європи, Організації Об’єднаних Націй та Ліги арабських держав та маріонеткових режимів від торкання до благословенного Шаму, і обов’язково повинен буди усунутий увесь цей режим з його основою та особами.
 
О повстанці земель Шаму, рідного дому Ісламу, всупереч тиранам!!!

Ми у Хізб ут-Тахрір, вілаят Сирія, почуваємо повагу до наших родичів-повстанців, щоб міцно стояли на істині у своїй справі, не дивлячись на усі труднощі та жертви, і щоб вели цю справу лише заради Ліку Аллаха та праведним шляхом благородного Посланця ﷺ, просячи Господа, щоб Він зробив Праведний Халіфат доброю звісткою, який ми досягнемо після усіх цих величезних жертв на благословенній землі Шаму, рідного дому Ісламу. Всевишній сказав:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا ۚ يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا ۚ وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَٰلِكَ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ
 «Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні вчинки, що Він обов’язково зробить їх намісниками на землі подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він обов’язково надасть їм можливість сповідувати свою релігію, яку Він схвалив для них, і замінить їх страх на безпеку. Вони вклоняються Мені і не додають співтоваришів до Мене.  Ті ж, хто після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).
 

І це не важко для Аллаха.

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-68-20-024
П’ятниця, 03 Зу аль-Хиджа 1433 р.х.
19/10/2012

 

Головне меню