Привітання з приходом благословенного свята Ід аль-Адха

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Цими днями для Ісламської Умми настає благословенне свято Ід аль-Адха, і досі Умма шукає шляхи свого позбавлення від тиранів, які забралися на її шию. Вона змогла скинути чотирьох і перебуває на шляху вигнання п’ятого, черга решти прийде незабаром, з дозволу Аллаха, Сильного та Могутнього, Струшуючого трони тиранів та Знищуючого зарозумілих пригноблювачів.

Ми  Хізб ут-Тахрір у Єгипті вітаємо благородну Умму з початком великого Хаджу та благословенного свята Ід аль-Адха. Ми прохаємо Аллаха, Всевишнього та Всемогутнього, щоб наступного року хадж здійснювати разом із Халіфом мусульман під прапором Укаба – прапором Пророка Аллаха (с.а.в.). Ми впевнені в обіцянці Аллаха Всевишнього та благої звістки Пророка Аллаха (с.а.в.) по відношенню до  цієї Умми щодо перемоги, безпеки та затвердження влади на землі.   
    
Так давайте ж усі разом з щирими хлопцями візьмемося до діяльності по відновленню ісламського Халіфату, щоб надати підтримку тих, хто перебуває на цьому шляху. Тоді ми досягнемо вдоволення Аллаха Всевишнього та Всемогутнього, іншааллах, а людство набуде у лоні Ісламу безпеку, спокій та процвітання. І це не важко для Аллаха.      

Шаріф Зайд
Голова медіа офісу ХТ, Єгипет.
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Єгипет
№ 12/42
Середа, 08 Зу аль-Хиджа 1433 р.х.
24/10/2012

Головне меню