Ми вітаємо вас з Ід аль-Адха

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

З величезними радощами та від усього серця ми Хізб ут-Тахрір у Східній Африці вітаємо мусульман у східно-африканському регіоні та усіх мусульман світу з благословенним святом Ід  аль-Адха. Ми молимо Аллаха про те, щоб Він прийняв наші праведні справи та скерував нас до свята наступного року у стані, коли ми будемо перебувати під затишком держави Халіфат, яка об’єднає усі мусульманські країни у світі під одним прапором «Нема бога, окрім Аллаха. Мухаммад – Посланець Аллаха».

Хізб ут-Тахрір закликає мусульман у Східній Африці коїти благі справи: підтримувати родинні зв’язки, втішати знедолених та страждаючих від хвороб та молитися за тих, хто має на меті зустріч зі своїм Творцем. Далі, ми нагадуємо мусульманам про великий обов’язок  нести послання Ісламу розумовим шляхом з метою роз’яснення того, що Іслам є всеохоплюючою ідеологією для життя, яка містить у собі рішення  духовних, економічних, соціальних та політичних проблем. А втілення усього цього можливо лише у державі Халіфат, встановлення якої є релігійним обов’язком. Давайте ж скористаємось цією сприятливою можливістю для того, щоб запросити мусульман та не мусульман до дискусії з метою оповістити їх про істинну суть Ісламу, ниспосланого нам Всевишнім Аллахом. Таким чином, щоб вони були у змозі  бачити різницю між Ісламом та західною пропагандою того, що Іслам є тероризмом, а також для того, щоб вони зрозуміли: ті труднощі, з якими вони стикаються у житті, є доказом провалу капіталізму та колоніальної ідеології.
 
Благословенне свято застало мусульман Кенії у стані, коли вони бояться репресій  з боку кенійських володарів влади, які вбираються у шати для битви з ними після ухвалення т.з. закону про тероризм. Свято прийшло тоді, коли мусульмани у Танзанії є свідками того, як негідники мочаться на Коран (Астагфіруллах), а влада країни захищає цих злочинців. Не зважаючи на це, Хізб переконаний у перемозі (Нусрат) від Аллаха для віруючих в Аш-Шамі, які ведуть битви для скинення тирана Башар Аль-Асада разом із ідеологією його західних хазяїв. Поза сумніву, час Нусрату близько, і ми віримо у те, що зусилля мусульман у Сирії призведуть до величезного результату, який полягає у здійсненні ісламських глобальних змін шляхом встановлення праведного Халіфату. Саме він скасує тиранію стосовно мусульман, скинувши західні системи невір’я та замінить їх системою Аллаха, і того дня віруючі зрадіють перемозі від Аллаха ﷻ.        
 
Кулю амі ва Антум бі хайр!

Шабані Мваліму
Офіційний представник
Хізб ут-Тахрір у Східній Африці
Середа, 15 Зульхиджа 1433
31 Жовтня 2012

Головне меню